Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Stefan Verhoeven
Bewaar als favoriet

Stefan Verhoeven

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Stefan Verhoeven is met zijn jarenlange ervaring in internationale marketing- en sales functies binnen Philips, Miele en Esso een succesvol business leader, people manager en spreker.

René

"Stefan is a very engaging keynote speaker, who enthusiastically connects with his audience. He delivers a clear and comprehensible story, provides practical tools and doesn’t shy away from challenging his audience. Stefan is charming, funny and convincing in his approach, I can whole-heartedly recommend him."

Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven is met zijn jarenlange ervaring in internationale marketing- en sales functies binnen Philips, Miele en Esso een succesvol business leader, people manager en spreker. Hij spreekt met passie over onderwerpen waar hij kan bogen op persoonlijke ervaringen. Met gevoel voor humor brengt hij zijn verhalen over om mensen in organisaties te helpen.

Stefan betrekt het publiek graag actief bij zijn verhalen en ervaringen. Daarmee stemt hij zijn lezing op een zeer natuurlijke wijze af op uw bedrijf of sector. Stefan Verhoeven is expert op het gebied van ondernemerschap, marketing en sales. Ruim vijftien jaar lang werkte Stefan voor Philips, tegenwoordig is hij CEO van Miele Nederland BV.

Onderwerpen waar Stefan over spreekt

  • Sustainability
  • Nieuwe business modellen onderweg naar een (meer) circulaire economie
  • Verandermanagement – transitie in de praktijk
  • LEAN denken en doen in een multinationale organisatie
  • De pro’s en con’s van een ijzersterke heritage
  • Het verschil tussen een (multinationaal) familiebedrijf en een corporate

Achtergrond

Stefan Verhoeven (1966) bekleedt sinds 1 september 2015 de functie van Algemeen Directeur van Miele Nederland B.V. Na de afronding van zijn studie Business Administration en Strategic Management aan de Universiteit van Rotterdam startte Stefan zijn carrière in 1991 bij ExxonMobil. Allereerst was hij werkzaam in diverse posities binnen logistiek en distributie voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vervolgens vanaf 1997 als Retail Sales Manager Benelux.

In 2000 maakte Stefan de overgang naar Philips Consumer Lifestyle. Gedurende zijn 15-jarige carrière bij Philips heeft hij een zeer ruime ervaring op het gebied van marketing en sales opgebouwd. Zo was hij van 2005 tot 2008 verantwoordelijk voor Philips Small Domestic Appliances in Nederland en kreeg hij een internationale rol binnen Philips Personal Care.

Van 2011 tot augustus 2015 was Stefan, Senior Vice President voor de Female Personal Care (Beauty) divisie. In deze periode groeide deze business jaarlijks “double digit” en werden marktaandeel, winstgevendheid en brand preference wereldwijd (significant) verbeterd.

Sinds eind 2015 is Stefan CEO van Miele Nederland B.V. Miele is reeds vele jaren, met ruim 300 medewerkers en een omzet van circa 200 M€, marktleider op het gebied van onder andere (vaat-)wassen en stofzuigen.

Interesse in een lezing van Stefan Verhoeven?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ralf

"Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 heeft Stefan op een energieke en boeiende manier verteld over de digitale transformatie van Miele. Zijn openhartige en duidelijke manier van presenteren heeft ervoor gezorgd dat hij een van de 5 best beoordeelde sprekers was met een beoordeling van 8,42. In een overvol programma met bijna 200 sprekers een indrukwekkende prestatie. --> Webwinkel Vakdagen heeft me gevraagd in 2020 opnieuw te komen spreken"

Beschikbaarheid en informatie

Stefan Verhoeven

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid