Sander Veenendaal
Bewaar als favoriet

Sander Veenendaal

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Sander Veenendaal is spreker over duurzame marketing en ondernemerschap vanuit liefde en vertrouwen. Met expertise op het gebied van cultuurverandering, merkcommunicatie rond duurzaamheid en circulair leiderschap inspireert hij om met visionaire marketing magnetische bedrijfsculturen te bouwen.

Harald Friedl

"“Sander is a visionary communicator, a rare treat. He has a drive for realizing change for the better. It is a pleasure to experience him in a hugely authentic way shifting consciousness in teams and organizations and constructing new realities with his great communication skills. He is a real leader who works with a multipurpose. Advocating that driving change trough organizations is a courageous journey and a great business case at the same time. So much needed right now!” - Harald Friedl, Global Leader Systems Change & Circular Economy"

Sander Veenendaal

Sander Veenendaal is spreker over duurzame marketing en ondernemerschap vanuit liefde en vertrouwen. Hij maakt veranderingen mogelijk door met positieve verhalen en een begeesterende energie nieuwe trends en mogelijkheden te schetsen voor de maatschappelijk impactvolle organisaties van de toekomst.

Sander inspireert mensen en organisaties om hun toekomst te visualiseren én te realiseren. Zijn lezingen geven je zin om te veranderen en bij te dragen aan een duurzame economie. Met enthousiasme helpt hij graag en neemt hij de mensen mee in zijn verhalen. Ook deelt hij zijn ervaringen hierbij. Zijn verhalen tonen kleurrijk en hij geeft de mensen een waardevolle lezing.

Onderwerpen waar Sander Veenendaal over spreekt:

  • Duurzaam ondernemen
  • Gedrag en gedragsverandering
  • Personeel (duurzaamheid in HR)
  • Merkcommunicatie rond duurzaamheid
  • Circulair leiderschap

Over Sander Veenendaal

Sander richtte in 2004 reclamebureau HELDERGROEN op: een bureau dat positieve beweging realiseert voor merken met idealen. Sindsdien is hij voorloper in sustainable branding. Met expertise op het gebied van cultuurverandering, merkcommunicatie rond duurzaamheid en circulair leiderschap heeft Sander positieve beweging gerealiseerd op vele fronten.

Zo werkte Sander Veenendaal voor corporates als VodafoneZiggo en ABN AMRO en organiseerde hij onder andere de Dutch Circular Leadership Conference en ‘De Toekomst van de Marketeer’ tijdens de Week van de Circulaire Economie. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor o.a. The Optimist en Adformatie en verzorgde hij gastcolleges voor onder andere NIMA, Hogeschool Inholland en Neyenrode Busininess University.

Vanuit een sterke overtuiging dat het echt mogelijk is om de Ideale Wereld te realiseren maakt Sander al meer dan 15 jaar duurzame merken groot en grote merken duurzaam.

Sander Veenendaal boeken

Als je interesse hebt om Sander te boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sander Veenendaal

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid