Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afbeelding Cas van Arendonk
Bewaar als favoriet

Cas van Arendonk

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Cas van Arendonk, is expert op het gebied van circulariteit, circulair inkopen en sociaal ondernemerschap. Hij zoekt altijd naar resultaten waarin economische en sociale doelen verenigd worden. Daar spreekt hij bevlogen over, liefst op een interactieve manier, om zo samen nog meer resultaat te boeken.

Cas van Arendonk

Het is mijn missie om van iedere organisatie in Nederland een Social Enterprise te creëren. - Cas van Arendonk

Cas van Arendonk richtte samen met Ivar Davids en Han Hendriks het ondernemende transformatiebureau Kirkman Company op. Sinds 2017 behoren ze tot de beste 10% B-Corp ter wereld (‘Benefit Corporation’. Met deze certificering kun je laten zien dat je het als bedrijf én ondernemer belangrijk vindt om niet alleen financiële waarde, maar ook waarde voor mens en milieu na te streven).

Cas van Arendonk is een doener en ziet graag resultaten. Resultaten waarin economische en sociale doelen verenigd worden. 100% relevant voor alle stakeholders en altijd zoekend naar samenwerking door collectief ondernemerschap!

Onderwerpen lezing Cas van Arendonk

  • circulariteit
  • circulair inkopen
  • sociaal ondernemerschap

Achtergrond Cas van Arendonk

Naast managing partner bij Kirkman Company is Cas mede-oprichter van ‘YSE’, ‘We Beat The Mountain’, ‘Aim for the moon’ en ‘Outside Inc’. Tot slot is hij mede-initiator van ‘Powered By Meaning’; een collectief van betekenisvolle ondernemingen.

Momenteel werkt Cas samen met Ruud Koornstra als bestuurder bij de Stichting Smart Climate Opportunities (SCO) waar o.a. Willem Vermeend een toezichthoudende rol vervult. SCO gaat de strijd aan met klimaatverandering door middel van het opstarten van initiatieven als Nul op de meter in de sociale woningbouw, De waterstofkorrel en Fotonica.

Cas geeft graag gastcolleges waaronder het jaarlijks terugkerende college Sociaal Ondernemen op Nyenrode. Naast het geven van gastcolleges is Cas van Arendonk keynote speaker/dagvoorzitter op verschillende events. De afgelopen jaren heeft Cas zijn expertise op circulariteit en circulair inkopen sterk ontwikkeld en het gedachtegoed hierover helpen vormgeven. Hij is mede-initiatiefnemer van de Green Deal Circulair Inkopen: winnaar van de prijs Beste Green Deal 2016. Hij is nauw betrokken geweest bij het opzetten van C-Creators, de bakermat voor de circulaire economie in Hoofddorp.

Zijn laatste wapenfeit is het mede-oprichten van de Social Impact Factory (SIF), in 2017 feestelijk geopend door Koningin Maxima. Deze hotspot in het centrum van Utrecht laat zien dat sociaal ondernemerschap dé manier is om maatschappelijke problemen structureel op te lossen. Een goede publiek private samenwerking is hier essentieel.

Cas van Arendonk boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Cas van Arendonk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid