Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Janszen, Spreker & wrap-upper van de dag
Bewaar als favoriet

Rob Janszen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

De exclusieve lezing van Rob Janszen over Imago en Authenticiteit is een must voor organisaties die op zoek zijn naar hun eigen DNA en dat om willen zetten in kernwaarden met een visie die het verschil kan maken. Zijn unieke lezingen hebben een zeer verrassende twist aan het einde.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Dutch Design Week

..'Rob bereid zich uitermate goed voor en is gezegend met een geweldige zangstem. Spelend binnen het kader van zijn act zoekt hij bewust de irritatiezone op bij zijn publiek maar bezorgt hen uiteindelijk daardoor een ultiem kippenvel moment tijdens zijn ongeëvenaarde ontknoping. Waardoor de boodschap met kracht ervaren wordt en langer na-ijlt. .’Niets is wat het lijkt’. is een metafoor en confronterende spiegel voor zijn publiek. Boven alles is het daardoor genieten'... Bart Andriessen (inspiratie-dag MBO Dutch Design Week)

Shire

..'tijdens twee grote events heb ik het genoegen gehad Rob Janszen als inspirerende spreker en entertainer mee te maken. De eerste keer hebben we de normen en waarden van ons Amerikaanse multinationale bedrijf geadresseerd. Rob deed dit op een unieke en inspirerende wijze. De normen en waarden die vaak algemeen en weinig zeggend zijn kwamen als een tsunami over ons heen. Zonder oogcontact te verliezen met zijn publiek en in een razend tempo klikte hij door al deze informatie heen op een manier die onvergetelijk was. En dat beklijft, soms moet je buiten de bekende box willen acteren en Rob kan dat als geen ander. Deze meeting is jarenlang besproken gebleven binnen de organisatie. De tweede keer wilden we ons ervan overtuigen dat we een sterke cultuur hebben als team. Onder leiderschap van Rob en zijn team zijn we boven ons zelf uitgestegen in creativiteit om dit uit te beelden. Dit werd vervolgens door Rob ter plekke gemonteerd in een flitsende videoclip en omlijst met een pakkend lied door Rob gecomponeerd en gezongen. Iedereen doorvoelde het gevoel van een hecht team en was door deze meeting erg geïnspireerd'.. Ad Paulisse (Marketing Directeur Benelux Shire)

Rob Janszen

Rob Janszen is een opvallende spreker over Imago en Identiteit. Hij wordt ingezet bij organisaties die bijvoorbeeld een herwaardering van hun kernwaarden in een eigentijds jasje willen. En een betere en transparante reputatie naar de buitenwereld toe willen. Daarbij zijn het met name de medewerkers die het verschil daarin kunnen en moeten maken. Zij moeten ambassadeurs worden van de organisatie.

Het resultaat van de bijdrage van Rob is dat medewerkers met meer overtuiging en lef laten zien en voelen waarom ze trots zijn op hun werk. Ze durven zich te committeren aan de visie en waarden van de organisatie en krijgen tools in handen om dat herkenbaar en belevingsvol aan de ‘markt’ en hun klanten te vertellen. In welke vorm dan ook. Het échte verhaal krijgt vorm en wordt belevingsvoller, zowel intern als extern.

Over zijn lezing: een verrassende twist

Rob Janszen is een in-between, een serieuze spreker met bijzondere ontknoping en een zeer verrassende twist aan het einde. Zijn alter ego, Professor Wilco Frõger wordt met veel enthousiasme aangekondigd als een ware marketing-goeroe annex trendwatcher. Zijn exclusieve lezing over Imago en Authenticiteit is een must voor bedrijven die op zoek zijn naar hun eigen DNA en dat om willen zetten in kernwaarden met een visie die het verschil kan maken. Zoals Fröger zegt, die de transitie van ‘hardware’ naar ‘heartwear’ willen maken.

Zijn publiek wordt meegezogen in een rollercoaster aan nieuwe technologieën, de DNA-revolutie, het desastreuze reputatie-management van filmsterren, atleten en politici en vele boeiende thema’s die te maken hebben met de nieuwe wereld waarin veranderingen sneller komen dan ons brein kan bevatten. Zo krijgt het publiek een messcherpe spiegel voorgehouden en vele aanwezigen weet hij daarmee in het hoofd, hart en ziel te raken. Het gaat namelijk over henzelf. Wie je bent en hoe je bent en niet wat je bent geworden door de maatschappij.

Onderwerpen waar Rob Janszen over spreekt:

– DNA
– Cultuur
– Kernwaarden
– Transitie in de nieuwe tijd
– Imago & Visie
– Imago, Reputatie en Authenticiteit (in de Nieuwe Wereld)
– Herwaardering kernwaarden (alle neuzen dezelfde kant op)
– Mood – Moet – Moed (teambuilding vanuit visie en kernwaarden)
– Trends (de do’s and dont’s)
– Passie en Ambitie (lezing Poen en Passie: het businessmodel van de Ziel)

Inzetbaarheid:

Spreker, Dagvoorzitter, Wrap-upper, Virtuele host, Talkshowhost, Debat – en discussieleider, Regisseur/producer

Persoonlijke achtergrond

Rob Janszen is een alleskunner. Hij spreekt en zingt (waaronder 6 solo albums) en is tevens theatermaker, schrijver, componist, acteur, filmregisseur en evenement-producent. Als spreker heeft Rob heeft een grote track record van vele nationale en internationale bedrijven uit o.a. de medische en financiële wereld, de maak-industrie, food en onderwijs en innovatieve organisaties tot en met keiharde sales-meetings.

Interesse in een lezing van Rob Janszen of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Dutch Design Week

..'Rob bereid zich uitermate goed voor en is gezegend met een geweldige zangstem. Spelend binnen het kader van zijn act zoekt hij bewust de irritatiezone op bij zijn publiek maar bezorgt hen uiteindelijk daardoor een ultiem kippenvel moment tijdens zijn ongeëvenaarde ontknoping. Waardoor de boodschap met kracht ervaren wordt en langer na-ijlt. .’Niets is wat het lijkt’. is een metafoor en confronterende spiegel voor zijn publiek. Boven alles is het daardoor genieten'... Bart Andriessen (inspiratie-dag MBO Dutch Design Week)

Shire

..'tijdens twee grote events heb ik het genoegen gehad Rob Janszen als inspirerende spreker en entertainer mee te maken. De eerste keer hebben we de normen en waarden van ons Amerikaanse multinationale bedrijf geadresseerd. Rob deed dit op een unieke en inspirerende wijze. De normen en waarden die vaak algemeen en weinig zeggend zijn kwamen als een tsunami over ons heen. Zonder oogcontact te verliezen met zijn publiek en in een razend tempo klikte hij door al deze informatie heen op een manier die onvergetelijk was. En dat beklijft, soms moet je buiten de bekende box willen acteren en Rob kan dat als geen ander. Deze meeting is jarenlang besproken gebleven binnen de organisatie. De tweede keer wilden we ons ervan overtuigen dat we een sterke cultuur hebben als team. Onder leiderschap van Rob en zijn team zijn we boven ons zelf uitgestegen in creativiteit om dit uit te beelden. Dit werd vervolgens door Rob ter plekke gemonteerd in een flitsende videoclip en omlijst met een pakkend lied door Rob gecomponeerd en gezongen. Iedereen doorvoelde het gevoel van een hecht team en was door deze meeting erg geïnspireerd'.. Ad Paulisse (Marketing Directeur Benelux Shire)Beschikbaarheid en informatie Rob Janszen

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker