De Spreker Podcast blog

Nieuw! De Spreker Podcast

Deze maand hebben wij onze gloednieuwe wekelijkse video-podcast-serie, ‘De Spreker Podcast’ gelanceerd! We geloven dat leren ook leuk kan zijn, en dat is precies wat je kunt verwachten van ‘De Spreker Podcast’.

Nieuw! De Spreker Podcast

deSpreker.nl werkt inmiddels samen met zo’n 700 getalenteerde sprekers, net startend tot ervaren rotten in het vak. Wie zijn deze sprekers? Onze collega Ko van Gorsel gaat met De Spreker Podcast geheel op eigen wijze in gesprek met ‘onze’ managementdenkers, wetenschappers, topsporters, ondernemers, ervaringsdeskundigen en vele andere experts.

Hij bespreekt hoe ze op het podium terecht zijn gekomen en hij gaat dieper in op hun missie als spreker. Uiteraard komen ook hun inspirerende inzichten aan bod, die ze normaal alleen delen tijdens besloten keynotes. Hierdoor zit iedere aflevering boordevol waardevolle need- en nice to knows.

Waar te luisteren én te zien?

Elke aflevering is lekker compact, rond de 30 minuten. Ideaal om even te luisteren tijdens je lunchpauze of onderweg. Nieuwsgierig geworden? De eerste afleveringen met deSpreker.nl-oprichter Kees Veer en met veerkracht-expert Michael Kortekaas staan al online. De Spreker Podcast is beluisteren (en waar mogelijk te zien) op jouw favoriete podcastkanaal, waaronder:

YouTube (met video)
Spotify (met video)
iTunes
Google Podcasts
Pocketcasts
Podimo

Iedere donderdag om 12:00 komt er weer een nieuwe aflevering online.

Sprekers in de planning

In de komende periode mag je een indrukwekkende line-up van sprekers verwachten bij De Spreker Podcast, waaronder hoogbegaafdheid-expert Sofie Van de Waart-Govaert, misdaadverslaggever Mick van Wely, psycholoog Steven Pont, focus en brein-expert Mark Tigchelaar, generatie-expert Kim Jansen en boswachter Arjan Postma.

Abonneer je nu op onze podcast en mis geen aflevering!

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid