Feestelijke sprekers kerst nieuwjaar event kerstevent

Feestelijke sprekers op de werkvloer

Een spreker op jullie kerst- of nieuwjaarsevent versterkt de teamgeest, biedt nieuwe perspectieven en maakt de feestdagen nog specialer voor jou en je collega’s. In dit artikel stellen we een aantal potentiele sprekers en trendwatchers aan jullie voor.

Feestelijke sprekers op de werkvloer

De maand oktober is weer aangebroken en dat betekent dat we langzaam maar zeker richting het einde van het jaar toe bewegen. En dat merken we uiteraard ook aan onze aanvragen: de kerst- en nieuwjaarsaanvragen vullen volop onze inbox. De eerste aanvragen stromen zelfs vanaf augustus bij ons binnen.

Mogelijk zijn jullie inmiddels ook op zoek naar een spreker die jullie eindejaarsevent tot een groot succes kan maken. Of jullie nu op zoek bent naar een muzikale show, een verbindende en indrukwekkende lezing óf jullie willen de nieuwste trends in jouw branche ontdekken…. wij hebben de perfecte (kerst)sprekers die passen bij jullie wensen.

Onze sprekerstips voor jouw kerst- of nieuwjaarsevent

Peter van Kempen blog

Een muzikale terug- of vooruitblik met de grootste hits – PETER VAN KEMPEN
Queen, Billy Joel, Prince, The Golden Earring, the Rolling Stones en Ed Sheeran, Bruno Mars en Lady Gaga vertellen het verhaal van uw organisatie; hoogtepunten, bijzondere momenten, uitdagingen of een vooruitblik naar een nieuw jaar of een nieuwe periode.


Joel Broekaert blog

Proeflessen door JOËL BROEKAERT
Culinair journalist Joël Broekaert is een van de belangrijkste en meest gerespecteerde stemmen in culinair Nederland. Hij geeft Proeflessen in een onderhoudend college met humor en smaakproefjes. Alles wat het leven smakelijker maakt, komt aan bod.


Vincent Vermeulen blog

Butler VINCENT VERMEULEN
Na zijn carrière als butler richtte Vincent de School for Butlers & Hospitality op in Brugge. Inmiddels is hij dé referentie wanneer het gaat over hospitality en etiquette. Hij toont de bijzondere wereld van de butlers en hun service op het allerhoogste niveau.


Madelijne Kool blog

Cabaretier MADELIJNE KOOL
Maatwerk is haar specialiteit. Ze maakt cabaretacts en wraps-ups voor congressen, bedrijven en businessclubs. Ze presenteert, zingt odes, creëert sfeer, spiegelt, dicht, opent, denkt om en schudt wakker.


Steve Carlin blog

Illusie show – STEVE CARLIN
Een interactieve illusie show waarin Steve zijn publiek van begin tot eind in complete verwondering brengt. Een mix van magic, illusie, mentalisme, gedachten lezen, zakkenrollen en humor.


Nanon Soeters blog

Trendwatcher NANON SOETERS
Nanon maakt de toekomst zichtbaar en biedt handvatten om de kansen te grijpen die de toekomst biedt. Niet gebonden aan een organisatie en de cultuur en de geschiedenis daarvan, kan ze zaken aan de orde stellen die als het ware onzichtbaar zijn geworden.


Trendbattle

TrendBattle™ – RICHARD EN LIEKE LAMB
Richard en Lieke Lamb zijn het meest gevraagde trendwatching duo van Nederland. Met hun unieke concept ‘TrendBattle’ bieden zij levendige en interactieve trenddiscussies.


Georges hilaul

Georges Hilaul
Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges Hilaul échte verbinding te maken met jouw publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten zonder dat ze het zelf in de gaten hebben…


Meer weten over onze feestelijke sprekers?

Uiteraard hebben we nog veel meer sprekers in ons aanbod. Kom je er niet uit en kan je wat advies gebruiken van onze ervaren consultants?
Neem dan contact met ons op via contactformulier.

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid