Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Henk Fransen
Bewaar als favoriet

Henk Fransen (arts)

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Henk Fransen is arts en deed 25 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Henk spreekt in zijn lezingen over gezondheid en ziektepreventie, Stresspreventie en –management en de geneeskunde van de toekomst.

Henk Fransen

Henk Fransen is arts en deed 25 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube meer dan 180.000 keer bekeken. In 2016 werd hij door de National Business Succes Awards bekroond als beste bedrijf in de alternatieve gezondheidsbranche, met name om zijn visie en zijn inspanningen om een medicijnloos ziekenhuis in Nederland te creëren.

De afgelopen jaren gaf Henk lezingen op internationale congressen over gezondheid en ziektepreventie. Daarnaast tientallen lezingen en Masterclasses voor beroepsverenigingen. Hij is een verfrissend intermezzo tussen noodzakelijke Powerpoint presentaties of statistieken en weet met zijn eenvoud mensen in hun hart te raken.

Onderwerpen waar Henk over spreekt

  • Gezondheid in organisaties
  • Stresspreventie en –management
  • Versterk je afweer
  • De geneeskunde van de toekomst

Over Henk

Henk Fransen is in 1985 als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister (BIG) laten uitschrijven en in 2019 ook uit zijn beroepsvereniging (LVNT).

Henk schreef ‘Handboek Kanker – hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren’, het boek ‘Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus’ en ‘Bondgenoot – de autobiografie van een immuuncel’ waarin hij leken spelenderwijs leert over de afweerkracht van lichaam en geest. Hij werkte in het stervensterhuis van Moeder Teresa in India en reisde de hele wereld over om het dilemma ziekte en gezondheid beter te begrijpen.

Nieuwsgierig naar Henk als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Henk Fransen (arts)

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt