Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ad Bastiaanse
Bewaar als favoriet

Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse geeft lezingen over authenticiteit van Communiceren, Leiderschap, Creativiteit & Innovatie en Conflicthantering. Hij nodigt zijn publiek voortdurend uit om de vaste denkkaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Humor heeft een belangrijke rol tijdens zijn lezingen.

Tamigo

"Ad Bastiaanse heeft ons team meegenomen in een sessie om creatiever te leren denken. We kregen interessante casussen voorgeschoteld, leuke feitjes werden verteld én we zijn aan het werk gezet met een opdracht in de praktijk. Hierbij moest ons team goed samenwerken én creatief denken om tot de juiste oplossing te komen."

Ad Bastiaanse

Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider

Ad Bastiaanse studeerde aan de Theateracademie Amsterdam, werkte 7 jaar als gediplomeerd verpleegkundige met specialisatie Neurologie en is sinds 18 jaar als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode. Hier geeft hij training in Creativiteit en Authenticiteit van Leiderschap.

Daarnaast is hij inmiddels al bijna 30 jaar actief als veelgevraagd spreker, moderator en trainer. Hij heeft inmiddels opgetreden voor ruim 1700 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Steevast krijgt Ad lovende recensies en hij is met zijn veelzijdige inzetbaarheid één van onze meest geboekte en succesvolle sprekers.

Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.

Mogelijke thema’s lezing

 • Creativiteit
 • Leiderschap
 • Omgaan met verandering
 • Innovatiekracht
 • Storytelling
 • Neurowetenschap
 • Samenwerken
 • Overtuigen en beïnvloeden
 • Timemanagement
 • Feedback geven
 • Vitaliteit
 • Communiceren met aandacht
 • Presenteren
 • Pitchen en personal branding
 • Conflicthantering

Ad Bastiaanse als spreker en workshopleider

Zijn inspirerende bijdrage is altijd op maat. In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Vanuit het theater kent spreker Ad Bastiaanse de kracht van humor, communicatie en verbinding. In zijn keynote speech maakt hij dan ook volop gebruik van de theaterwetten en weet hij met veel interactiviteit en humor zijn verhaal te brengen. Humor kan mensen erbij betrekken, situaties inzichtelijk maken en conflicten oplossen.

Ad: “Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Het is daarom ook mijn persoonlijke missie om mijn publiek te spiegelen aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

Workshops

Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.

Achtergrond Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is 30 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als  – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap.

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Open Universiteit

"a deSpreker.nl heb ik Ad Bastiaanse geboekt voor een volledig middagprogramma. Na onze eerste voorbespreking wist Ad meteen wat ik nodig had en heeft een programma op maat gemaakt, waarin hij verschillende elementen uit zijn bestaande programma's combineerde tot een prachtig geheel. In dit inspirerende en prikkelende programma was zelfs nog specifieke inbreng vanuit mijzelf mogelijk. Al met al, heeft Ad met zijn optreden iedereen geprikkeld om meer buiten de kaders te denken en met de materie aan de slag te gaan. Heel veel dank voor je energie Ad!"

Belastingdienst

"Vanaf het begin heeft Ad Bastiaanse ons weten te boeien met zijn verhaal over Verbinden en Versterken. Zijn theaterachtergrond kwam daarbij goed van pas."

MCI The Netherlands

"Tijdens onze ID team buildingdag, werden onze denkkaders en creativiteit flink op de proef gesteld door Ad. Een geweldige interactieve workshop waarin we hebben geleerd groots te durven denken en dromen en zo tot mooie inzichten te komen. Ad geeft de workshop met een goede dosis enthousiasme en humor. Hij verrast met experimenten, filmfragmenten en illusies die ons na deze dag nog genoeg tot nadenken heeft gezet... Wij kunnen deze workshop, en in het bijzonder Ad als spreker, dan ook van harte aanbevelen!"

EBN Certification

"We hadden al tijden een event gepland staan met eigen spreker maar moesten vrij last minute een week van te voren op zoek naar een alternatieve spreker. Via de Spreker snel contact gehad en werd Ad Bastiaanse aanbevolen. Zeer snel contact en onze wensen kunnen bespreken. Was een leuke, inspirerende avond waar ons team van begin tot eind geboeid was.. en ook dagen erna nog over nasprak en nadenken was."

Kumpany

"Snelle reacties en erg meedenkend. We waren op korte termijn opzoek naar een geschikte spreker. Ze hebben ons heel snel en goed geholpen. Ad Bastiaanse was ook nog eens een schot in de roos. Groot succes!"

Beschikbaarheid en informatie

Ad Bastiaanse

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid