Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ad Bastiaanse
Bewaar als favoriet

Ad Bastiaanse

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Ad Bastiaanse geeft lezingen over authenticiteit van Communiceren, Leiderschap, Creativiteit & Innovatie en Conflicthantering. Hij nodigt zijn publiek voortdurend uit om de vaste denkkaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Humor heeft een belangrijke rol tijdens zijn lezingen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

MCI The Netherlands

Tijdens onze ID team buildingdag, werden onze denkkaders en creativiteit flink op de proef gesteld door Ad. Een geweldige interactieve workshop waarin we hebben geleerd groots te durven denken en dromen en zo tot mooie inzichten te komen. Ad geeft de workshop met een goede dosis enthousiasme en humor. Hij verrast met experimenten, filmfragmenten en illusies die ons na deze dag nog genoeg tot nadenken heeft gezet... Wij kunnen deze workshop, en in het bijzonder Ad als spreker, dan ook van harte aanbevelen!

EBN Certification

We hadden al tijden een event gepland staan met eigen spreker maar moesten vrij last minute een week van te voren op zoek naar een alternatieve spreker. Via de Spreker snel contact gehad en werd Ad Bastiaanse aanbevolen. Zeer snel contact en onze wensen kunnen bespreken. Was een leuke, inspirerende avond waar ons team van begin tot eind geboeid was.. en ook dagen erna nog over nasprak en nadenken was.

Kumpany

Snelle reacties en erg meedenkend. We waren op korte termijn opzoek naar een geschikte spreker. Ze hebben ons heel snel en goed geholpen. Ad Bastiaanse was ook nog eens een schot in de roos. Groot succes!

Ad Bastiaanse

Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider

Ad Bastiaanse studeerde aan de Theateracademie Amsterdam, werkte 7 jaar als gediplomeerd verpleegkundige met specialisatie Neurologie en is sinds 18 jaar als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode. Hier geeft hij training in Creativiteit en Authenticiteit van Leiderschap.

Daarnaast is hij inmiddels al bijna 30 jaar actief als veelgevraagd spreker, moderator en trainer. Hij heeft inmiddels opgetreden voor ruim 1700 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Steevast krijgt Ad lovende recensies en hij is met zijn veelzijdige inzetbaarheid één van onze meest geboekte en succesvolle sprekers.

Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.

Mogelijke thema’s lezing

 • Creativiteit
 • Leiderschap
 • Omgaan met verandering
 • Innovatiekracht
 • Storytelling
 • Neurowetenschap
 • Samenwerken
 • Overtuigen en beïnvloeden
 • Timemanagement
 • Feedback geven
 • Vitaliteit
 • Communiceren met aandacht
 • Presenteren
 • Pitchen en personal branding
 • Conflicthantering

Ad Bastiaanse als spreker en workshopleider

Zijn inspirerende bijdrage is altijd op maat. In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Vanuit het theater kent spreker Ad Bastiaanse de kracht van humor, communicatie en verbinding. In zijn keynote speech maakt hij dan ook volop gebruik van de theaterwetten en weet hij met veel interactiviteit en humor zijn verhaal te brengen. Humor kan mensen erbij betrekken, situaties inzichtelijk maken en conflicten oplossen.

Ad: “Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Het is daarom ook mijn persoonlijke missie om mijn publiek te spiegelen aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

Workshops

Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.

Achtergrond Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is 30 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als  – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap.

Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Sprankel & Co

Ad heeft vooraf aan de opdracht goed overleg met ons gehad, waardoor de afstemming optimaal te noemen was. Verder was Ad tijdens de voordracht heel goed in staat om zijn verhaal aan de doelgroep aan te passen. Ad inspireert en brengt in beweging, maakt dat je nadenkt en blijft tegelijk licht en humorvol.

Polytemp

Ad heeft ons laten zien welke persoonlijke eigenschappen nodig zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan onze teamprestaties. Omdat Ad op een rustige en humoristische manier blijft boeien is hij een prettig persoon om naar te luisteren. De afwisseling tussen humor, theorie en interactie waren mooi in balans. Tips en adviezen worden heel concreet gemaakt en zijn, bij wijze van spreken, de volgende werkdag toepasbaar. In de voorgesprekken merk je dat Ad een ervaren trainer is die snapt waar de behoefte ligt en dit vervolgens een plek geeft in zijn workshop. Voor een MKB organisatie zoals ons (>20 pers.) is dit een zeer waardevolle dag geweest. Wij bevelen Ad dan ook zeker aan bij andere MKB/familiebedrijven.

ENGIE

Ad was erg betrokken bij de voorbereidingen van het event en vond het erg belangrijk om 1 geheel van het programma te maken. Hij had goede ideeën over verschillende vormen die we konden gebruiken en bracht dit goed in praktijk. Jammer dat de voorbereidingen op locatie niet liepen zoals verwacht, de beamer wilde niet een groter beeld geven. Op een gegeven moment aangegeven dat we het dan doen met de middelen die we hebben. Ad vond het lastig om dat los te laten. Ad heeft de kracht verschillende rollen goed te combineren en werkt ook nog met een dosis humor. In de wandelgangen heb ik al vernomen dat ENGIE hem nogmaals wil vragen. Volgens mij is dat het grootste compliment dat je kan krijgen. Het was een prettige samenwerking.Beschikbaarheid en informatie Ad Bastiaanse

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker