Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ad Bastiaanse
Bewaar als favoriet

Ad Bastiaanse

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Ad Bastiaanse geeft lezingen over authenticiteit van Communiceren, Leiderschap, Creativiteit & Innovatie en Conflicthantering. Hij nodigt zijn publiek voortdurend uit om de vaste denkkaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Humor heeft een belangrijke rol tijdens zijn lezingen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

MCI The Netherlands

Tijdens onze ID team buildingdag, werden onze denkkaders en creativiteit flink op de proef gesteld door Ad. Een geweldige interactieve workshop waarin we hebben geleerd groots te durven denken en dromen en zo tot mooie inzichten te komen. Ad geeft de workshop met een goede dosis enthousiasme en humor. Hij verrast met experimenten, filmfragmenten en illusies die ons na deze dag nog genoeg tot nadenken heeft gezet... Wij kunnen deze workshop, en in het bijzonder Ad als spreker, dan ook van harte aanbevelen!

EBN Certification

We hadden al tijden een event gepland staan met eigen spreker maar moesten vrij last minute een week van te voren op zoek naar een alternatieve spreker. Via de Spreker snel contact gehad en werd Ad Bastiaanse aanbevolen. Zeer snel contact en onze wensen kunnen bespreken. Was een leuke, inspirerende avond waar ons team van begin tot eind geboeid was.. en ook dagen erna nog over nasprak en nadenken was.

Kumpany

Snelle reacties en erg meedenkend. We waren op korte termijn opzoek naar een geschikte spreker. Ze hebben ons heel snel en goed geholpen. Ad Bastiaanse was ook nog eens een schot in de roos. Groot succes!

Ad Bastiaanse

Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider

Ad Bastiaanse studeerde aan de Theateracademie Amsterdam, werkte 7 jaar als gediplomeerd verpleegkundige met specialisatie Neurologie en is sinds 18 jaar als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode. Hier geeft hij training in Creativiteit en Authenticiteit van Leiderschap.

Daarnaast is hij inmiddels al bijna 30 jaar actief als veelgevraagd spreker, moderator en trainer. Hij heeft inmiddels opgetreden voor ruim 1700 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Steevast krijgt Ad lovende recensies en hij is met zijn veelzijdige inzetbaarheid één van onze meest geboekte en succesvolle sprekers.

Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.

Mogelijke thema’s lezing

 • Creativiteit
 • Leiderschap
 • Omgaan met verandering
 • Innovatiekracht
 • Storytelling
 • Neurowetenschap
 • Samenwerken
 • Overtuigen en beïnvloeden
 • Timemanagement
 • Feedback geven
 • Vitaliteit
 • Communiceren met aandacht
 • Presenteren
 • Pitchen en personal branding
 • Conflicthantering

Ad Bastiaanse als spreker en workshopleider

Zijn inspirerende bijdrage is altijd op maat. In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Vanuit het theater kent spreker Ad Bastiaanse de kracht van humor, communicatie en verbinding. In zijn keynote speech maakt hij dan ook volop gebruik van de theaterwetten en weet hij met veel interactiviteit en humor zijn verhaal te brengen. Humor kan mensen erbij betrekken, situaties inzichtelijk maken en conflicten oplossen.

Ad: “Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Het is daarom ook mijn persoonlijke missie om mijn publiek te spiegelen aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

Workshops

Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.

Achtergrond Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is 30 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als  – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap.

Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Reclassering Nederland

Ad Bastiaanse heeft onze dag een goede kickstart gegeven met een enerverende, komische en boeiende voorstelling. Hij wist de aandacht goed vast te houden en mensen te enthousiasmeren om actief mee te doen en denken. Dankzij een fijn en uitgebreid voorgesprek sloot de boodschap van zijn verhaal goed aan bij het doel van de dag.

Ministerie van VWS

Ad Bastiaanse heeft een prima slotstuk verzorgd van onze medewerkersdag. Dit is in goede samenwerking gegaan. Hij is zeer professioneel en kan zich goed inleven in de wensen van de opdrachtgever.

Sigra

"Als je loslaat, heb je twee handen vrij !!" Deze simpele, maar o zo veelzeggende uitspraak van Loesje staat symbool voor de krampachtige wijze waarop veel zorgmedewerkers de touwtjes van hun drukke bestaan in eigen handen willen houden. Het was een van de thema's van de SIGRA (Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam) conferentie “ Van altijd druk naar werkgeluk". Voor de openingspresentatie hadden we Ad Bastiaanse ingehuurd. Zelf kende ik hem niet, maar hoorde in mijn omgeving al positieve dingen. Hij heeft zelf gewerkt in de gezondheidszorg en had bij ons daarom een streepje voor. En dan op de dag zelf: Wat een schot in de roos, wat een inspiratie en wat een helder betoog. Zijn presentatie duurde ongeveer een uur, maar leek wel "een minuut", want iedereen bleef aan zijn lippen hangen. Hij wist alle luisteraars tot aan het einde bij de les te houden en kreeg 160 zorgmedewerkers letterlijk aan het dansen. En niet alleen de organisatie van de conferentie was lovend, na afloop kwam menig deelnemer ons bedanken voor zijn inspirerende verhaal. Dus als je een goede spreker zoekt, hij maakt het helemaal waar. En het is niet alleen een verhaal, maar ook een goede vertaling naar het thema van jouw dag! Max Holtes - Projectleider mobiliteit SIGRABeschikbaarheid en informatie Ad Bastiaanse

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker