Ontdek hoe je topprestaties en persoonlijk geluk kunt combineren met de juiste mindset!

Tobias Mol
Bewaar als favoriet

Tobias Mol

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Topsporter en performance coach Tobias Mol deelt zijn inzichten en ervaringen om jou te inspireren en de tools te geven om je volledige potentieel te benutten.

Anouk Nijenhuis - Beleidsmedewerker bij Mediis

"Voor de tweede bijeenkomst van ons praktijkmanagers-netwerk waren wij op zoek naar een spreker. Iemand die een er een gezellige middag van zou maken, aan de slag kon met groepsvorming, maar ook inhoudelijk het gesprek aan kon gaan rondom thema’s als werkdruk en persoonlijk leiderschap. Hoe kan je balans vinden in je werk hoe kan de samenwerking met collega’s verbeteren door te herkennen hoe zij hierin staan? En aardige uitdaging, maar Tobias heeft ons een mooie middag bezorgd. Waardevolle input en goede gesprekken. Het heeft ons aan het denken gezet voor hoe wij in ons werk én in ons privé-leven willen staan. Bedankt!"

Tobias Mol

Het trotseren van obstakels gaat voor Tobias Mol niet om een directe confrontatie, maar om het vinden van een slimmere aanpak. Tobias Mol, 7-voudig Nederlands kampioen en de op twee na beste ter wereld in het judo ondanks diabetes type 1, belichaamt een unieke benadering van uitdagingen.

Zijn inzicht reikt verder dan de judomat. Hij heeft ontdekt dat velen op een inefficiënte wijze met obstakels omgaan, waardoor waardevolle kansen onbenut blijven liggen. Door zijn ervaring in het judo, waar efficiëntie in het inzetten van lichaam en geest centraal staat, te verbinden met managementwetenschap en kwantumfysica, slaat hij een krachtige brug tussen topsport, persoonlijk leiderschap en organisaties.

Tobias Mol, met een master in managementwetenschappen en een achtergrond als organisatiekundige en coach, deelt niet alleen zijn indrukwekkende sportieve prestaties, maar ook waardevolle lessen die de sleutel vormen tot effectievere benaderingen van uitdagingen in alle aspecten van het leven.

Over de lezingen van Tobias Mol

Met Tobias als jouw gids, krijg je toegang tot een schat aan kennis en begeleiding op het gebied van mindset en transformatie. Hij spreekt over thema’s zoals:

  • Het behalen van maximale resultaten met minimale inzet
  • Van frustratie naar flow
  • Mindset
  • Het in topconditie houden van lichaam en geest.

Deelnemers worden uitgedaagd om naar zichzelf te kijken en hun potentieel te benutten.

Persoonlijke achtergrond Tobias Mol

Toen er op 2-jarige leeftijd Diabetes type-1 bij Tobias Mol werd gediagnosticeerd, werden hem weinig kansen toegedicht om topsporter te worden. Hij zou het te druk hebben met het balanceren van zijn bloedsuiker om daarnaast ook zijn lichaam in topvorm te krijgen. Door lering uit honderden boeken, wetenschap en eigen ervaring toe te passen en te verbeteren lukte het hem toch om meer dan 10 jaar in de top van het judo mee te draaien.

Tobias heeft zich gekroond tot 7-voudig Nederlands kampioen, Europacup-winnaar en WK-brons. Hij is een fenomeen in de judowereld, Zijn indrukwekkende sportieve prestaties worden versterkt door zijn vastberadenheid om type 1 diabetes te overwinnen en actief bij te dragen aan de zoektocht naar genezing.

Naast zijn succes op de judomat is Tobias een academisch talent, met een behaalde Master in Management en een Bachelor in Organisatiewetenschap. Als gecertificeerd coach, met expertise in de psychologie, deelt hij zijn kennis en begeleidt hij anderen op weg naar persoonlijke groei. Hij werkte onder andere voor Rabobank, Ahold, Accenture, BMC, Basic-Fit, Abott, Embecta, Maersk, Sanofi en op vele (medische) congressen.

Interesse in een workshop, lezing of advisering van Tobias Mol?

Tijdens zijn lezingen combineert Tobias lessen uit de topsport met kwantumfysica, meditatie en wetenschap. Geïnteresseerd in zijn inzichten en (levens)lessen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422. We helpen je graag verder!

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Mediis

"Voor de tweede bijeenkomst van ons praktijkmanagers-netwerk waren wij op zoek naar een spreker. Iemand die een er een gezellige middag van zou maken, aan de slag kon met groepsvorming maar ook inhoudelijk het gesprek aan kon gaan rondom thema’s zoals werkdruk en persoonlijk leiderschap. Hoe kan je balans vinden in je werk hoe kan de samenwerking met collega’s verbeteren door te herkennen hoe zij hierin staan? En aardige uitdaging maar Tobias heeft ons een mooie middag bezorgd. Waardevolle input en goede gesprekken. Het heeft ons aan het denken gezet voor hoe wij in ons werk én in ons privéleven willen staan. Bedankt!"

Beschikbaarheid en informatie

Tobias Mol

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid