Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afbeelding Sebastiaan Tan
Bewaar als favoriet

Sebastiaan Tan

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Sebastiaan inspireert zijn toehoorders om mensen in beweging te laten komen, letterlijk en figuurlijk. Hij is medeoprichter van de snel groeiende tech startup, Temper, waarmee ze de arbeidsmarkt vernieuwen. Daarnaast houdt hij van extreme sporten en bundelt hij zijn ervaringen tot inspirerende keynote die aanzetten tot actie.

4 HourWorkWeek Meetup

"‘Ik vroeg Sebastiaan een aantal maanden geleden om een presentatie te doen over zijn ondernemerservaring, de 4HWW en zijn bijzondere sportprestaties. De zaal van 85 man was binnen een week uitverkocht en achteraf heb ik alleen maar positieve reacties gehad. De presentatie was enorm inspirerend en de manier waarop Sebastiaan vragen beantwoordde was top. Echte aanrader!’ Niels Peekstok, organizer"

Sebastiaan Tan

Sebastiaan Tan motiveert mensen om in actie te komen en te gaan ondernemen. Hij vindt dat ondernemen hoeft niet te betekenen dat je een bedrijf begint. Ondernemen kan in zijn ogen vele andere zaken omvatten. Denk aan reizen, een (gekke) hobby of (sportieve) doelen stellen. Momenteel is hij bezig om tech-talent in Afrika te koppelen aan bedrijven in West-Europa.

Onderwerpen van Sebastiaan Tan

  • Hoe bouw je een succesvolle start-up
  • Toekomst van de arbeidsmarkt
  • Sport
  • Ondernemen
  • Reizen
  • Extreme uitdagingen
  • Werkweek van 4 uur
  • Balans werk en privé

Persoonlijke achtergrond Sebastiaan Tan

Vanaf zijn jonge jaren heeft Sebastiaan Tan handeltjes en kleine ondernemingen gehad. In 2008 begon hij daar een extreme levensstijl aan toe te voegen: wereldreizen en extreme sporten. In zestien uur zwom hij (als één van de twaalf Nederlanders) het Engelse Kanaal over, hij vocht Muay Thai wedstrijden in Thailand, rende marathons op blote voeten, voltooide twee volledige Iron Man races, vloog in straaljagers en doorkruisten bijna alle continenten met een motor.

Deze levensstijl heeft veel succes in ondernemerschap met zich meegebracht. Zijn twee bedrijven Caspar Coding en Temper zijn bijzondere bedrijven, die zich typeren door excentriciteit. In zijn vroege twintiger jaren slaagde Sebastiaan Tan er in een fulltime sales job in minder dan vijf uur per week te doen, terwijl hij de wereld rond reisde. In die periode bouwde hij ook zijn passief inkomen op door te investeren in onroerend goed.

Sebastiaan Tan inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Moongro

"'Sebastiaan is a very inspiring speaker who explains how he's been swimming the ice-cold waters of the North Sea in 16 hours by means of his own pictures and videos. From a blunt and sincere gaze he told how he came to this incredible challenge. Inspired and positively surprised we were all after his presentation! Highly recommended! He makes you realize that nothing is impossible! ' Adriaan Kolff, managing director"

Beschikbaarheid en informatie

Sebastiaan Tan

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid