Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

In deze turbulente tijd staat één ding staat vast: corona heeft een nieuw vergadertijdperk ingeluid. Iedereen uit de vergader-comfortzone, omdat het niet anders kan. Dat vraagt een adequate actie op de korte termijn, niet alleen voor de crisisteams, maar ook juist voor de teams en processen die het hart van de ‘normale’ organisatie vormen. Veranderdenker en -doener Rob de Haas geeft je tijdens het webinar ‘Effectief en energiek digitaal vergaderen’ praktische tips voor effectief en energiek digitaal vergaderen. Verder benoemt hij de valkuilen die effectief online vergaderen in de weg kunnen staan.

En dan ineens vergadert iedereen digitaal

Om het Corona-virus te bestrijden moeten we nu ons gedrag flink aanpassen. Zo ook vraagt thuiswerken flinke aanpassingen van ons. Een belangrijk onderdeel hiervan is het digitaal overleggen en vergaderen. De situatie dwingt ons nu om ons vergadergedrag flink aan te passen, want vergaderen zoals in het voor-Coronatijdperk gaat ons snel uitputten en vervelen als we dit online voortzetten.

Mogelijke onderwerpen webinar

Rob de Haas kan geheel op maat een webinar verzorgen. Hij kan de volgende onderwerpen behandelen:

 • Leiding geven aan digitaal vergaderen
 • Hoe houd ik het tempo erin?
 • Hoe neem je nu zorgvuldig besluiten
 • Een goede digitale dialoog, hoe doe je dat?
 • Creativiteit op afstand: een kwestie van goed organiseren
 • Presenteren in digitaal overleg: voorkom klassieke valkuilen!
 • Feedback geven en ontvangen in de virtuele wereld
 • De onderlinge ver-binding herstellen + teamproductiviteit vergroten
 • Het voeren van een echte discussie op afstand

Webinar-serie

Ook kan Rob de Haas de webinar-serie ‘Leidinggeven aan teams in coronatijden’ verzorgen. Deze serie bestaat uit drie webinars van 1,5 uur (incl. 10 minuten pauze).

Over Rob de Haas

Meeting Designer Rob de Haas, expert op het gebied van vergaderen en zakelijke creativiteit en schrijver van het boek Ongewoon Goed Vergaderen is een internationale autoriteit op het gebied van Creatieve Meeting Design en heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen toegesproken, getraind en begeleid in ‘Serious Creativity’ en ‘Meeting efficiency’.

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen boeken

Heb je interesse in een webinar of webinar-serie Effectief en energiek digitaal vergaderen? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

 • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.