Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

In het Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen geeft veranderdenker en -doener Rob de Haas je praktische tips en benoemt hij de valkuilen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

APG

Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbare tips hebben gekregen. Het was een juiste verhouding van zending en interactie. We kijken dus terug op een geslaagd webinar en overwegen om vaker webinars te organiseren. De samenwerking met despreker.nl is ook goed bevallen. Alle organisatie verliep soepel en er werd goed meegedacht.

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

In deze turbulente tijd staat één ding vast: corona heeft een nieuw vergadertijdperk ingeluid. De situatie dwingt ons ook om ons vergadergedrag flink aan te passen, want vergaderen zoals in het voor-Coronatijdperk gaat ons snel uitputten en vervelen als we dit online voortzetten. Veranderdenker en -doener Rob de Haas geeft je tijdens het webinar ‘Effectief en energiek digitaal vergaderen’ praktische tips voor effectief en energiek digitaal vergaderen. Verder benoemt hij de valkuilen die effectief online vergaderen in de weg kunnen staan.

Mogelijke onderwerpen webinar

Rob de Haas kan geheel op maat een webinar verzorgen. Hij kan de volgende onderwerpen behandelen:

 • Leiding geven aan digitaal vergaderen
 • Hoe houd ik het tempo erin?
 • Hoe neem je nu zorgvuldig besluiten
 • Een goede digitale dialoog, hoe doe je dat?
 • Creativiteit op afstand: een kwestie van goed organiseren
 • Presenteren in digitaal overleg: voorkom klassieke valkuilen!
 • Feedback geven en ontvangen in de virtuele wereld
 • De onderlinge ver-binding herstellen + teamproductiviteit vergroten
 • Het voeren van een echte discussie op afstand

Online training ‘Online vergaderen. Omdat hockey’en met rugbyregels niet werkt’

Willen jullie gedegen aan de slag met Online vergaderen? Dan is de online training ‘Online vergaderen’ van Rob de Haas een aanrader.

Naar een continue woordenbrij kan niemand lang luisteren of kijken. Dat verklaart ook de verhalen over mensen die na een dag videovergaderen en bellen, volledig uitgeput zijn. Deze training helpt je op weg om samen deze nieuwe tak van sport te leren, en al werkenderwijs er steeds iets beter in te worden.

 • Thema 1:  Online vergaderen, het speelveld en de spelregels – 4 uur
 • Thema 2: warming up, de wedstrijd, cooling down (voorbereiding, praktijk en evaluatie) – 4 uur
 • Thema 3: leiding geven aan online vergaderingen – 4 uur

Het resultaat: de deelnemers hebben ervaring opgedaan met het zelf toepassen van verschillende tools en interventies, gericht op het voorkomen van uitputting door digitaal vergaderen. Meer over deze training.

Webinar-serie ‘Leidinggeven aan teams in coronatijden’

Rob de Haas kan tevens een webinar-serie verzorgen over leidinggeven op afstand. Deze serie bestaat uit drie webinars van 1,5 uur (incl. 10 minuten pauze).

Over Rob de Haas

Meeting Designer Rob de Haas, expert op het gebied van vergaderen en zakelijke creativiteit en schrijver van het boek Ongewoon Goed Vergaderen is een internationale autoriteit op het gebied van Creatieve Meeting Design en heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen toegesproken, getraind en begeleid in ‘Serious Creativity’ en ‘Meeting efficiency’.

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen boeken

Heb je interesse in een webinar of webinar-serie Effectief en energiek digitaal vergaderen? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen SKU UPC Model

Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbar

Oct 12, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: APG 

Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbare tips hebben gekregen. Het was een juiste verhouding van zending en interactie. We kijken dus terug op een geslaagd webinar en overwegen om vaker webinars te organiseren. De samenwerking met despreker.nl is ook goed bevallen. Alle organisatie verliep soepel en er werd goed meegedacht.


5.0 5.0 1 1 Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbare tips hebben gekregen. Het wa Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

APG

Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbare tips hebben gekregen. Het was een juiste verhouding van zending en interactie. We kijken dus terug op een geslaagd webinar en overwegen om vaker webinars te organiseren. De samenwerking met despreker.nl is ook goed bevallen. Alle organisatie verliep soepel en er werd goed meegedacht.Beschikbaarheid en informatie Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker