Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob de Haas - Effectief en energiek digitaal vergaderen
Bewaar als favoriet

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

In het Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen geeft veranderdenker en -doener Rob de Haas je praktische tips en benoemt hij de valkuilen.

Algemeen Directeur Bestuursbureau ABP

"Als bestuur en medewerkers van ABP werken we ook digitaal in het belang van onze deelnemers. Om de kwaliteit van onze online bijeenkomsten ook hoog te houden hebben we ons laten inspireren door een boeiend webinar verzorgd door Rob de Haas. Het was een zeer geslaagde sessie waar we in de dagelijkse praktijk nog steeds profijt van hebben."

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

In deze turbulente tijd staat één ding vast: corona heeft een nieuw vergadertijdperk ingeluid. De situatie dwingt ons ook om ons vergadergedrag flink aan te passen, want vergaderen zoals in het voor-Coronatijdperk gaat ons snel uitputten en vervelen als we dit online voortzetten. Veranderdenker en -doener Rob de Haas geeft je tijdens het webinar ‘Effectief en energiek digitaal vergaderen’ praktische tips voor effectief en energiek digitaal vergaderen. Verder benoemt hij de valkuilen die effectief online vergaderen in de weg kunnen staan.

Mogelijke onderwerpen webinar

Rob de Haas kan geheel op maat een webinar verzorgen. Hij kan de volgende onderwerpen behandelen:

 • Leiding geven aan digitaal vergaderen
 • Hoe houd ik het tempo erin?
 • Hoe neem je nu zorgvuldig besluiten
 • Een goede digitale dialoog, hoe doe je dat?
 • Creativiteit op afstand: een kwestie van goed organiseren
 • Presenteren in digitaal overleg: voorkom klassieke valkuilen!
 • Feedback geven en ontvangen in de virtuele wereld
 • De onderlinge ver-binding herstellen + teamproductiviteit vergroten
 • Het voeren van een echte discussie op afstand

Online training ‘Online vergaderen. Anders verbinden, beter presteren’

Willen jullie gedegen aan de slag met Online vergaderen? Dan is de online training ‘Online vergaderen. Anders verbinden, beter presteren’ van Rob de Haas een aanrader.

Om lange tijd en op grote schaal succesvol thuis te kunnen werken, moeten we rap beter worden in virtueel samenwerken. Online vergaderen speelt hierin een cruciale rol. Voor vrijwel iedereen is dat een nieuwe vaardigheid die we beter onder de knie moeten zien te krijgen. Vergaderexpert Rob de Haas benadert tijdens deze training online vergaderen als een nieuwe tak van sport waarin we allemaal beginnelingen zijn. 

 • Thema 1:  Online vergaderen, het speelveld en de spelregels – 4 uur
 • Thema 2: warming up, de wedstrijd, cooling down (voorbereiding, praktijk en evaluatie) – 4 uur
 • Thema 3: leiding geven aan online vergaderingen – 4 uur

Het resultaat: de deelnemers hebben ervaring opgedaan met het zelf toepassen van verschillende praktische tools en interventies, gericht op het voorkomen van uitputting door digitaal vergaderen. Meer over deze training >>

Webinar-serie ‘Leidinggeven aan teams in coronatijden’

Rob de Haas kan tevens een webinar-serie verzorgen over leidinggeven op afstand. Deze serie bestaat uit drie webinars van 1,5 uur (incl. 10 minuten pauze).

Over Rob de Haas

Meeting Designer Rob de Haas, expert op het gebied van vergaderen en zakelijke creativiteit. Hij wordt gezien als een internationale autoriteit op het gebied van Creatieve Meeting Design en heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen toegesproken, getraind en begeleid in ‘Serious Creativity’ en ‘Meeting efficiency’.

Rob is bovendien auteur van Ongewoon goed vergaderen (2015), een slimme vergader­methode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. Ook heeft hij Praktijkgids online vergaderen (november 2020) geschreven. Deze ‘doe-gids’ brengt je een keur aan praktische tips om zowel de prestaties als de relaties via het scherm te verbeteren.

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen boeken

Heb je interesse in een webinar of webinar-serie Effectief en energiek digitaal vergaderen? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

APG

"Wij hebben zeer positieve reacties gehad naar aanleiding van het webinar. Het was interessant en nuttig. De deelnemers hebben aangeven dat ze bruikbare tips hebben gekregen. Het was een juiste verhouding van zending en interactie. We kijken dus terug op een geslaagd webinar en overwegen om vaker webinars te organiseren. De samenwerking met despreker.nl is ook goed bevallen. Alle organisatie verliep soepel en er werd goed meegedacht."

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Effectief en energiek digitaal vergaderen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid