Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

masterclass werkdruk verminderen
Bewaar als favoriet

Masterclass werkdruk verminderen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Veranderdenker en –doener Rob de Haas laat je zien dat mensen met de juiste verantwoordelijkheid veel minder werkdruk ervaren. Eenvoudigweg omdat je ze veel meer als volwassenen benadert – noem het professional- , acterend in hun comfortzone

Masterclass werkdruk verminderen

Veranderdenker en -doener Rob de Haas laat je zien dat mensen met de juiste verantwoordelijkheid veel minder werkdruk ervaren. Eenvoudigweg omdat je ze veel meer als volwassenen benadert – noem het professional- , acterend in hun comfortzone.

Maar, hoe doe je dat dan? Hoe kun je teams daarin op weg helpen? Wat voor leiderschap vraagt dat? En hoe verhoudt zich het vergroten van de individuele autonomie tot verantwoording afleggen voor geleverde prestaties? In deze masterclass passeren diverse concrete interventies en technieken de revue: van ‘leercyclus voor professionals’ en besluitvormingsprocedure tot en met ‘volwassen feedback en onderzoek’. Daarnaast leer je hoe je hoe je op een organische manier nieuwe structuren aanbrengt en weer ontmantelt.

De workshop

Werkdrukgelden inzetten om mensen vrij te maken die weer andere collega’s moeten ontlasten? Een werkdrukverminderingsmanager aanstellen? Dat is dweilen met de kraan open: nog meer typetjes en functies die dan weer vanuit goedbedoelde geldingsdrang de druk bij de collega’s nog meer opvoert. Dit zijn acties vanuit een volledig verkeerde denkrichting, die bijdragen aan nog meer werkdruk.

De kunst is juist om de mensen meer verantwoordelijkheid te geven, zodat je de persoonlijke betrokkenheid direct vergroot. Mensen voelen minder werkdruk als ze zich er ook helemaal verantwoordelijk voor mogen voelen, en niet continu rekenschap moeten afleggen voor allerlei werkzaamheden. Mensen willen oprecht voelen dat ze er bij horen en van betekenis zijn. Vergroot als leider hun professionele uitdaging met de daarbij horende zelfstandigheid, stuur op volwassenheid en goede relaties, en de werkdruk zal snel verminderen.

Aan het eind van deze masterclass

  • Weet je hoe sterk paradoxen werken in organisatieontwikkeling
  • Heb je inzicht in enkele veranderkundige principes
  • Heb je een aantal concrete interventies en technieken waarmee je direct de eerste stappen kunt zetten richting werkdrukvermindering

Interesse in de masterclass werkdruk verminderen?

Deze masterclass heeft een zeer interactief karakter en bevat vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden van innovatieve interventies en ook originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7244.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Masterclass werkdruk verminderen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid