Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Happy en Productive @ Home Muriel Dalmulder
Bewaar als favoriet

Online Workshop – Happy en Productive @ Home

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Leer tijdens deze workshop de technieken (gebaseerd op neurowetenschappen) over hoe je gefocust, evenwichtig, gelukkig en gemotiveerd kunt blijven gedurende de dag. Omdat productiviteit en geluk spieren zijn, kan je dit trainen door middel van mindset, oefenen en attentietraining.

Online Workshop Happy en Productive @ Home

Je productiviteit en inner happiness vergroten in een veranderende markt

In de huidige 1,5 meter economie, waar thuis- en online werken zijn weg hebben gevonden, vervagen de grenzen tussen privé en werk. Ook is er meer dan ooit online contact, wat de aanmaak van stress hormonen doet toenemen. Dit alles heeft invloed op de balans, happiness en productiviteit. 

De online workshop Happy en Productive @Home is een interactief en diepgaand programma dat gericht is op het verhogen van jouw 1) inner happiness, 2) balans 3) productiviteit. Naast het verkrijgen van inspiratie, inzichten en oefeningen is er ruimte voor het online bespreken van jouw issues en ga je met een aantal persoonlijke acties en een accountability buddy aan de slag om direct jouw Happiness en Productiviteit te vergroten. 

Programmaonderdelen online workshop Happy en Productive @Home

  • De Happiness Formule van Mo Gawdat (Former CEO Google)
  • Technieken gebaseerd op neuroscience en oosterse wetenschap om gefocust, kalm en in balans te zijn. 
  • Train je hersenspier voor rust, balans en productiviteit
  • De 7 habits van High Performers
  • Jouw persoonlijk actieplan om nieuwe habits te creëren

Over Muriel Dalmulder

In haar rol als marketing en communicatiemanager bij onder andere Red Bull en Diesel Benelux groeide de interesse van Muriël Dalmulder om op een duurzame manier het beste uit zichzelf en mensen te halen. Inmiddels is zij Internationaal (American Board of NLP) Gecertificeerd NLP trainer, Master coach, Master Hypnotist, Master Timelinetherapist en Mindfulness Base Stress Reduction Trainer. Muriël doet onderzoek op de onderwerpen duurzaam en purposeful (persoonlijk) leiderschap, menselijk gedrag en gedragsverandering.

Muriël Dalmulder combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zo wilt ze bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor individuen en organisaties. Haar presentaties zijn energiek, verrassend gepresenteerd en bevatten veel interactie met het publiek.

Als trainer en coach heeft zij al 12 jaar ervaring. Duizenden professionals heeft zij internationaal gecoached en getraind in de wereld van A-merken. Afgelopen jaren heeft zij aan vele honderden mensen uit verschillende sectoren NLP traininggegeven.

Interesse in de online workshop ‘Happy en Productive @ Home’ van Muriël Dalmulder ?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online Workshop – Happy en Productive @ Home

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt