Florian Dirkse

“Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”. – Florian Dirkse

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

De lezingen van Florian Dirkse gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. De inhoud en het doel van de lezing is met Florian bespreekbaar en eventueel is een presentatie in het Engels mogelijk. Over 1 van zijn avonturen schreef Florian een boek en maakte hij voor de AVRO de 8-delige serie Zee Zout en Zeilen.

Naast dat Florian inspirerende lezing geeft en auteur is, is hij ook de eerste Nederlandse kapitein Iglo.

Florian Dirkse als dagvoorzitter

Florian is ook in te zetten als dagvoorzitter. Hij komt bij uitstek goed tot zijn recht bij bijeenkomsten die in het teken van Duurzaamheid/MVO staan of in het teken van dromen waarmaken.

Workshops & Duo-lezingen

Naast spreker en dagvoorzitter doet Florian ook aan duo-lezingen en workshops. Dit vaak met andere inspirerende sprekers, andere droom najagers maar ook complete tegenpolen. Enkele voorbeelden zijn de duo-lezing ‘van droom tot uitvoering’ met Michiel van Vugt, en de workshop teambuilding aan boord van een zeilschip(Welke ook als bedrijfsuitje geboekt kan worden, ook leuk!).

Florian Dirkse inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Florian Dirkse SKU UPC Model

I am still flabbergasted by the whole event and especially by your talk, our participants were really, really impressed by your story and were discuss

Dec 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Climate Kick 

I am still flabbergasted by the whole event and especially by your talk, our participants were really, really impressed by your story and were discussing it over lunch on the next day. It will be great to have you again at our other events or inspirational lectures.


De lezing van Florian over zijn liefde voor zeilen en de oceaan heeft ons van begin tot einde geboeid. Zijn levendige wijze van vertellen maakte dat w

Oct 27, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Bever b.v. 

De lezing van Florian over zijn liefde voor zeilen en de oceaan heeft ons van begin tot einde geboeid. Zijn levendige wijze van vertellen maakte dat we ons voor even deelgenoot voelden van zijn reis over de wereldzeeën. Florian weet serieuze inhoud op een prettige wijze af te wisselen met inspirerende anekdotes. Een aanrader.

Nogmaals bedankt.

Wendy Woudenberg
HR Adviseur


Florian is een fijne spreker, enthousiast, authentiek en voelt de groep goed aan. Zijn verhaal paste enorm goed in ons thema van de dag 'go with the f

Oct 13, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Hermes Regionaal Business netwerk, Edmée Burger 

Florian is een fijne spreker, enthousiast, authentiek en voelt de groep goed aan. Zijn verhaal paste enorm goed in ons thema van de dag 'go with the flow'. Leuk dat hij ook na zijn presentatie 'onder ons' bleef. Gaf onze leden de mogelijkheid om nog extra van gedachten te wisselen. Florian, ga door met je dromen waar maken!


5.0 5.0 11 11 Het verhaal van Florian paste goed binnen ons programma. Het gaf inderdaad de wake-up call en de bredere kijk die we zochten. De voorbereidingen verliepen ook goed. Florian Dirkse
Page:
1234

Gerelateerde sprekers

  • Ruben Assmann
    Featured Video Play Icon
    Ruben Assmann