Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ruben Assmann
Bewaar als favoriet

Ruben Assmann

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Hoe maken wij de juiste keuzes? Wat is de beste weg om onze doelen te bereiken? Hoe krijgen we alle neuzen dezelfde kant op? Als Master of Science in Criminology, drievoudig Wereldkampioen Ju Jitsu en zelfstandig ondernemer weet Ruben Assmann als geen ander wat doorzetten en niet opgeven is.

Politie

"Ruben heeft een persoonlijk verhaal, waardoor hij je als luisteraar meeneemt. Zijn presentatiestijl is persoonlijk, interactief en afgestemd op de groep, waardoor iedereen zelf kan kiezen wat hij uit het verhaal meeneemt."

Ruben Assmann

Als Master of Science in Criminology, drievoudig Wereldkampioen Ju Jitsu en zelfstandig ondernemer weet Ruben Assmann als geen ander wat doorzetten en niet opgeven is.

Het resultaat van de lezing van Ruben is dat hij mensen laat inzien dat ondanks dat het soms ploeteren wordt om doelen te bereiken, het belangrijk is het plezier niet uit het oog te verliezen. Als men zich bedenkt wat men leuk vindt en van daaruit handelt wordt hun ervaring van alles direct heel anders. Rijker, vrijer en moeitelozer!

Keuzes maken moeten we allemaal, maar welke zijn de juiste en vooral ook op welk moment. Een goed focus is belangrijk. Niet bang zijn om te veranderen en het aandurven ook van anderen te leren.

Onderwerpen die terugkomen in een lezing van Ruben Assmann

– Doelen stellen en bereiken
– Balans tussen doelen bereiken en plezier houden
– Neuzen dezelfde kant op
– Keuzes durven maken
– Omgaan met tegenslagen
– Durven veranderen en inzien wanneer
– Leren winnen en leren verliezen

Wat Ruben doet is op een luchtige wijze mensen duidelijk maken hoe hij in zijn leven als als sporter, student en ondernemer keuzes heeft moeten maken. Het gaat om een goede balans vinden tussen werken aan je doel en de passie te blijven voelen die de basis daarvan vormt. Daarbij werkt Ruben veelal met metaforen om zijn verhaal kracht te geven, maar ook het voor iedereen simpel en herkenbaar te maken.

Achtergrond Ruben

Als kind keek Ruben Assmann altijd graag naar films van Bruce Lee en Jean Claude van Damme. Voor de spiegel oefende hij dan de High Kicks die hij op het scherm gezien had. Hier moeten we wat mee doen dachten zijn ouders. Al gauw ontdekte hij het Ju Jitsu. Dit was zijn sport. Alles zat erin Judo, Karate, Zelfverdediging en Worstelen. Op zijn 15e haalde hij als jongste Nederlander ooit de 1e dan (zwarte band).

Toen hij in 2010 afstudeerde als Criminoloog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, haalde hij zijn 4e dan en werd hij ook nog eens Wereldkampioen. Er zouden nog veel titels volgen waaronder nog twee Wereldtitels.

Als topsporter heeft Ruben geleerd dat hard werken beloond wordt. Met behulp van doorzettingsvermogen en talent heeft hij tegenslagen overwonnen en dromen waar weten te maken. Het is hem gelukt zover te komen door tevreden te zijn met wat hij heeft, maar altijd te streven naar meer. Ruben is gewend het beste in zichzelf, maar ook in anderen naar boven te halen.

Het is zijn missie om mensen met zijn verhalen te motiveren en te inspireren.

Interesse in een lezing van Ruben Assmann of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

CBR

"Zeer leuke op de doelgroep aansluitende bijdrage. Met persoonlijke elementen een zeer aansprekend en herkenbaar verhaal. "

The Travel Club

""Voor een training bij de netwerkorganisatie waar ik momenteel voorzitter ben waren we op zoek naar een motiverende spreker. Al sinds kinderleeftijd ken ik Ruben, maar de laatste jaren volg ik zijn (sport) carrière vooral via de verhalen van zijn familie en social media. Maar met name op die social media is Ruben een persoon die altijd een goed woord over heeft voor anderen. Hij gebruikt metaforen om iets duidelijk te maken en dus leek hij mij de juiste persoon voor onze thema training binnen BNI Wauw! De normaal onrustige groep ondernemers, die altijd hun woordje klaar hebben, hingen aan zijn lippen. Ruben wist op originele wijze de link te leggen tussen zijn sport carrière en het ondernemerschap. De opbouw van zijn verhaal was prettig om naar te luisteren en door zowel zijn ups als downs met ons te delen maakte hij het herkenbaar." Desirée Kuperus-Mafait, The Travel Club."

Veurman

""Ruben is een geweldig, boeiende spreker. Zijn verhaal over zijn sportcarrière is indrukwekkend, waarbij de vertaling naar het ondernemerschap via prachtige metaforen heel duidelijk wordt gemaakt. De lange weg als topsporter, met alle ups and downs, is voor menig ondernemer herkenbaar. Ruben sprak bij mijn netwerkorganisatie, normaliter een rumoerige groep, maar het was stil in de zaal. Iedereen was ademloos aan het luisteren. De interactie die hij aanbracht in zijn verhaal was goed in balans en er kwamen enthousiaste verhalen op gang. Regelmatig worden er quotes van hem aangehaald in gesprekken die ik met anderen uit de groep voer." Maureen Veurman, Persvoorlichter bij Veurman"

Beschikbaarheid en informatie

Ruben Assmann

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid