Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jesse Moerkerk
Bewaar als favoriet

Jesse Moerkerk

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Jesse Moerkerk was sumoworstelaar. Hij woonde in Japan, in een huis met dertig van de sterkste sumoworstelaars ter wereld. Jesse vertelt over zijn bizarre leven in het sumo-huis en de lessen die hij meenam. Want wat hij leerde in de sumoring, is voor iedereen toepasbaar op kantoor.

Jesse Moerkerk

Jesse Moerkerk was een sumoworstelaar die langere tijd op hoog niveau heeft getraind in Japan. De zeven lessen die hij tijdens deze bijzondere periode leerde deelt hij tijdens zijn inspirerende lezing. Want wat hij leerde op de kleien vloer tussen de Japanse reuzen, is voor iedereen toepasbaar op de werkvloer. Volgens Jesse is het vrij eenvoudig; een sumoworstel-carrière zorgt ervoor dat je beter functioneert op de werkvloer, of je nu CEO bent of een uitvoerende kracht. Krijg antwoord op vragen als: Hoe kan ik succesvol zijn op kantoor? Of hoe kan ik mijn team beter maken?

Deze blonde reus deelt op zeer aansprekende én humoristische wijze zijn charmante verhaal dat niemand anders kan vertellen.

Over de lezing van Jesse Moerkerk

Jesse deelt de lessen die hij uit de zwaarste sport ter wereld leerde en vervolgens in Nederland toepaste op zijn werk als hoofdredacteur, creative director en brand manager. Het zijn 7 lessen uit de zwaarste sport ter wereld over geduld, verwondering, flexibiliteit, regels, hiërarchieën, de praktijk en nederigheid .

Hij leert je met het oog van een sumoworstelaar naar je organisatie te kijken, en met een Japanse blik jouw positie daarin te begrijpen. In zijn presentatie neemt Jesse zijn publiek op enthousiaste en beeldende wijze mee langs zijn avonturen in de mythische wereld van het sumoworstelen. Zijn verblijf in de strakke hiërarchie van het Japanse sumoworstelen brengt niet alleen inspirerende anekdotes naar boven.

Over Jesse Moerkerk

Jesse Moerkerk (1980) was sumoworstelaar. Hij woonde in Japan in een huis met dertig internationale top-sumoworstelaars en trainde dagelijks met kolossen van 220 kilo. Daarnaast is hij voormalig internationaal judoka. Na zijn sportcarrière keerde Jesse terug naar Nederland en stond hij als imker aan de wieg van de succesvolle duurzame onderneming ‘De Bijzaak’. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als freelance brand manager met een succesvolle trackrecord bij bedrijven T-Mobile en IGN.

In 2021 schreef Jesse het boek ‘Sumo op Kantoor’. Hierin vertelt hij over zijn bizarre leven in het sumohuis in Tokyo. Dennis van der Geest schreef het voorwoord van Sumo op kantoor. “Welk gevecht je ook aangaat in jouw leven, misschien wel op kantoor: Jesses verhaal gaat je inspireren.”

Jesse Moerkerk was ook te zien in verschillende media-uitzendingen waar hij zijn verhaal vertelde, namelijk:

Geïnteresseerd in een lezing van Jesse Moerkerk?

Ooit gedacht dat je van een Nederlandse sumoworstelaar zou leren hoe je kunt overleven op kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jesse Moerkerk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid