Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Teambuilding
Bewaar als favoriet

Teambuilding aan boord van een zeilschip

Zeil een dag of een middag met je collega`s of klanten mee op het Haringvliet. Al dan niet inclusief lunch of in combinatie met een lezing. Hét perfecte bedrijfsuitje of de perfect teambuilding sessie.

Frisse blikken

"Super mooi programma dat uitnodigt tot reflectie en goede gesprekken. De rust en ruimte op het water maakt het totaal anders dan het doorlopen van een programma in een trainingsruimte! Een aantal mooie stappen gezet op gebied van leiderschap en we zijn als team sterker geworden. Al met al een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden! Sanne, Frisse Blikken."

Teambuilding aan boord van een zeilschip

Zeil een dag of een middag met je collega’s of klanten mee op het prachtige Haringvliet in Zuid-Holland. Al dan niet inclusief lunch of in combinatie met een lezing. Teambuilding is gegarandeerd en ook heel belangrijk: zeilervaring is niet vereist. Met trainer Pieter Stalenhoef en schipper Florian Dirkse ga je samen met elkaar het avontuur aan. Iedereen krijgt als kapitein het roer en zal vanuit die rol zijn of haar leiderschap naar de groep moeten tonen.

De training

Programma’s
Wat je vraag ook is, waar je sowieso op kunt rekenen zijn de volgende elementen: optuigen en wegzeilen, wind in de zeilen en door je haar, leren aansturen van je bemanning, kraaiennesttijd (tijd voor reflectie), goede gesprekken met je mede crew en natuurlijk goed eten. Waar je ook op kunt rekenen is zowel fysiek als mentaal uit je comfort zone stappen, meer zicht op je talenten en valkuilen, het uitbreiden van je communicatie en leiderschapsrepertoire. We maken soms gebruik van methodes om je ontwikkeling/inzichten te versnellen, zoals Insights Discovery. De duur van elk programma verschilt. Naast dagprogramma’s bieden we 2- en 3-daagsen aan. De haven waar we vertrekken en aankomen ligt in het oude vestingstadje Hellevoetsluis. Het vaargebied is het Haringvliet in Zuid-Holland.

Persoonlijk leiderschap
Je zult merken dat je op het water makkelijk een ander perspectief op jezelf ontwikkelt. Momenten van volle actie en reflectie wisselen elkaar af. De ervaringen aan boord maken heel wat los en dit vormt de basis voor mooie gesprekken met je medebemanningsleden. Tijdens de optionele training persoonlijk leiderschap krijg je een helderder beeld van waar je staat, wie je bent, en wat het leven van je vraagt op dit moment. Natuurlijk kom je ook aan het roer te staan van het schip. Hoe stuur jij de bemanning aan?

De workshopleiders

Florian Dirkse
Florian bezeilde alle wereldzeeën en zeilde 2 jaar de wereld rond. Teruggekomen in Nederland richtte hij samen met Boyan Slat The Ocean Cleanup op. Daarna was het tijd voor de realisatie van zijn volgende droom: hij knapte een oud zeilschip volledig op om anderen te laten meegenieten van het zeilen op open water. Dat hij zijn zeilschip omdoopte tot de ‘Zeildroom’ zal je niet verbazen. Naast mooie zeilvakanties en bedrijfsuitjes gebruikt hij de Zeildroom voor bedrijfstrainingen.

Pieter Stalenhoef
Pieter is psycholoog, senior trainer en coach. In zijn carrière staat het stimuleren van het potentieel van mensen en organisaties centraal. Dit deed hij vanuit verschillende rollen en organisaties, en de laatste 4 jaar als zelfstandig ondernemer. Bovendien kent hij als fanatiek kitesurfer als geen ander het heilzame effect van actief zijn op het water zijn.

Interesse in een workshop, training of bedrijfsuitje aan boord van een zeilschip?

De focus van iedere training en voor iedere opdrachtgever is weer anders, omdat doelen en doelgroep verschillen. Wil je als team hechter en effectiever worden, dan bieden we een teamontwikkelprogramma aan. Het is ook mogelijk om de workshop als tof bedrijfsuitje te boeken, dit in combinatie met een bijpassende lezing.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Teambuilding aan boord van een zeilschip

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid