Florian Dirkse

“Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”. – Florian Dirkse

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

De lezingen van Florian Dirkse gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. De inhoud en het doel van de lezing is met Florian bespreekbaar en eventueel is een presentatie in het Engels mogelijk. Over 1 van zijn avonturen schreef Florian een boek en maakte hij voor de AVRO de 8-delige serie ‘Zee, Zout en Zeilen’.
Naast dat Florian inspirerende lezing geeft en auteur is, is hij ook de eerste Nederlandse kapitein Iglo.

Mogelijke onderwerpen

  • Dromen waarmaken en je passie volgen
  • Duurzaamheid en innovatie
  • Doorzettingsvermogen
  • Lef

The Ocean Cleanup gebruikt Florian Dirkse ter illustratie hoe hij zijn dromen heeft waargemaakt.

Florian Dirkse als dagvoorzitter

Florian is ook in te zetten als dagvoorzitter. Hij komt bij uitstek goed tot zijn recht bij bijeenkomsten die in het teken van Duurzaamheid/MVO staan of in het teken van dromen waarmaken.

Workshops & Duo-lezingen

Naast spreker en dagvoorzitter doet Florian ook aan duo-lezingen en workshops. Dit vaak met andere inspirerende sprekers, andere droom najagers maar ook complete tegenpolen. Enkele voorbeelden zijn de duo-lezing ‘van droom tot uitvoering’ met Michiel van Vugt, en de workshop teambuilding aan boord van een zeilschip(Welke ook als bedrijfsuitje geboekt kan worden, ook leuk!).

Florian Dirkse inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Florian Dirkse SKU UPC Model

Florian Dirkse was een fijn spreker om naar te luisteren, met een duidelijk verhaal. Daarnaast is hij ook fijn om mee samen te werken en verliep de co

Nov 08, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Randstad 

Florian Dirkse was een fijn spreker om naar te luisteren, met een duidelijk verhaal. Daarnaast is hij ook fijn om mee samen te werken en verliep de communicatie goed. Hetzelfde geldt voor de rest van mensen met wie te maken heb gehad.


“KLM nodigt in haar Digital Studio iedere maand een inspirational speaker uit. De onderwerpen zijn zeer divers. In september hadden we Florian als s

Oct 04, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KLM 

“KLM nodigt in haar Digital Studio iedere maand een inspirational speaker uit. De onderwerpen zijn zeer divers. In september hadden we Florian als spreker om ons mee te nemen in zijn verhaal over het waarmaken van dromen onder de titel “My dream is a clean ocean, what’s yours?”. Florian’s presentatie was erg boeiend en werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen.”


Florian heeft een interessant en boeiend verhaal gehouden over zijn reis en het gevaar van vervuiling van de oceanen. Hij was goed voorbereid en heeft

Apr 26, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Overheid 

Florian heeft een interessant en boeiend verhaal gehouden over zijn reis en het gevaar van vervuiling van de oceanen. Hij was goed voorbereid en heeft na afloop lang de tijd genomen om met de bezoekers het gesprek aan te gaan.


5.0 5.0 11 11 Het verhaal van Florian paste goed binnen ons programma. Het gaf inderdaad de wake-up call en de bredere kijk die we zochten. De voorbereidingen verliepen ook goed. Florian Dirkse
Page:
1234