Florian Dirkse
“Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”.
Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit.

Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

De lezingen van Florian gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. De inhoud en het doel van de lezing is met Florian bespreekbaar en eventueel is een presentatie in het Engels mogelijk.

Over 1 van zijn avonturen schreef Florian een boek en maakte hij voor de AVRO de 8-delige serie Zee Zout en Zeilen.

Naast dat Florian inspirerende lezing geeft en auteur is, is hij ook de eerste Nederlandse kapitein Iglo.

Florian Dirkse als dagvoorzitter
Florian Dirkse is ook in te zetten als dagvoorzitter. Hij komt bij uitstek goed tot zijn recht bij bijeenkomsten die in het teken van Duurzaamheid/MVO staan of in het teken van dromen waarmaken.

Florian Dirkse inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Florian Dirkse SKU UPC Model

“KLM nodigt in haar Digital Studio iedere maand een inspirational speaker uit. De onderwerpen zijn zeer divers. In september hadden we Florian als s

Oct 04, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KLM 

“KLM nodigt in haar Digital Studio iedere maand een inspirational speaker uit. De onderwerpen zijn zeer divers. In september hadden we Florian als spreker om ons mee te nemen in zijn verhaal over het waarmaken van dromen onder de titel “My dream is a clean ocean, what’s yours?”. Florian’s presentatie was erg boeiend en werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen.”


Florian heeft een interessant en boeiend verhaal gehouden over zijn reis en het gevaar van vervuiling van de oceanen. Hij was goed voorbereid en heeft

Apr 26, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Overheid 

Florian heeft een interessant en boeiend verhaal gehouden over zijn reis en het gevaar van vervuiling van de oceanen. Hij was goed voorbereid en heeft na afloop lang de tijd genomen om met de bezoekers het gesprek aan te gaan.


I am still flabbergasted by the whole event and especially by your talk, our participants were really, really impressed by your story and were discuss

Dec 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Climate Kick 

I am still flabbergasted by the whole event and especially by your talk, our participants were really, really impressed by your story and were discussing it over lunch on the next day. It will be great to have you again at our other events or inspirational lectures.


5.0 5.0 10 10 Ik vond de manier van communiceren erg prettig. (Bijna) geen gestandaardiseerde mails, maar persoonlijke aandacht. Hoewel despreker.nl aanwezig is als tussenpersoon wordt communica Florian Dirkse
Page:
1234