Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Ben Kuiken Nieuw Organiseren voor HR of Managers
Bewaar als favoriet

Workshop Nieuw Organiseren voor HR of Managers

Welke rol speel jij als HR-manager/professional? Mag jij straks het licht uitdoen, of laat je het licht aan omdat de teams allemaal lekker zelfsturend aan de slag zijn? Willen ze dat eigenlijk wel, zelfsturing? En kunnen ze het ook? Of mag jij ze daar bij helpen, in de rol van coach of trainer? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in de Workshop Nieuw Organiseren voor HR

Workshop Nieuw Organiseren voor HR of Managers

Nieuw Organiseren? Wie er nog niet mee bezig is, loopt hopeloos achter. Althans, dat zeggen de managementgoeroes. Maar wat betekent ‘Nieuw Organiseren’ eigenlijk? En welke rol speel jij daarin als HR-manager/professional? Mag jij straks het licht uitdoen, of laat je het licht aan omdat de teams allemaal lekker zelfsturend aan de slag zijn? Willen ze dat eigenlijk wel, zelfsturing? En kunnen ze het ook? Of mag jij ze daar bij helpen, in de rol van coach of trainer?

Deze en vele andere vragen komen voorbij in de Workshop Nieuw Organiseren voor HR of Managers. Omdat HR of managers echt niet overbodig worden bij Nieuw Organiseren, maar wel een andere rol krijgen. Meer een coachende rol, maar hoe doe je dat?

Leer van elkaar, van de goeroes en van de praktijkverhalen hoe jij je nieuwe rol kunt invullen. Ga met elkaar het experiment en het gesprek aan, en kom als een herboren HR’er/Manager (versie 3.0) terug.

Duur workshop: 3-5 uur
Groepsgrootte: 15-40 deelnemers

Programma

  • Inloop en Welkom
  • Academisch kwartiertje (In sneltreinvaart de laatste stand van de wetenschap omtrent organisatie en organisatieverandering)
  • Kennismaken (Wie ben je en wat weten we samen nog meer?)
  • De onstuitbare opmars van de open organisatie en nieuw organiseren (Wat gebeurt er in de wereld om ons heen, en waarom moet je daar als HR-manager en medewerker iets mee?)
  • De rol van HR bij Nieuw Organiseren (Want het gaat natuurlijk niet vanzelf)
  • Ff lekker ja, maaren…(Welke beren zien we op de weg?)
  • Ja, en… (Nu gaan we gezamenlijk de beren van de weg halen)
  • Tips, hulplijnen en andere tricks

Begeleiders van de Workshop Nieuw Organiseren voor HR of Managers

Ben Kuiken is gefascineerd door organisatie: De manier waarop mensen samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Dat valt niet mee, en zeker als je er verantwoordelijk voor bent of voelt, kun je er een zware dobber aan hebben. Gelukkig zijn er steeds meer voorbeelden van nieuw of anders organiseren, die je niet klakkeloos moet overnemen, maar waar je wel van kunt leren. Spieken mag namelijk, zeker als het over belangrijke zaken gaat als goede zorg, goed onderwijs of gewoon goed en PRET-tig werk. Ben is auteur van verschillende boeken (De laatste manager, de PRET-factor en Eerste hulp bij Nieuw Organiseren) en initiatiefnemer van het platform nieuworganiseren.nu

Peter van Lonkhuyzen, Peter onderzoekt de hoge kunstvorm die we samenwerken noemen. Gedreven mensen die gedreven samenwerken kunnen veel tot stand brengen, maar dat vereist durf en weten waar je voor staat. Hoe beter we de dynamiek van communicatie begrijpen, hoe meer we onszelf en onze omgeving kunnen sturen. Peter schreef onder meer het boek Tegenspraak, hoe je beter wordt van dwarsliggers.

Interesse in de workshop Nieuw Organiseren of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Nieuw Organiseren voor HR of Managers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid