Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

De Organisatiefilosoof
Bewaar als favoriet

De organisatiefilosoof

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De organisatiefilosoof leert je hoe je door anders denken, anders kijken en anders praten organisatieproblemen écht kunt aanpakken. De organisatiefilosoof leert je hoe je door anders denken, anders kijken en anders praten organisatieproblemen écht kunt aanpakken.

De organisatiefilosoof (Ben Kuiken)

Hoe je door anders denken, anders kijken en anders praten organisatieproblemen écht kunt aanpakken.

Of je even wat aan de werkdruk wil doen. En of je meteen ook de bureaucratie wil aanpakken. Als bestuurder, manager, adviseur en professional krijg je heel wat problemen op je bord geschoven. Taaie vraagstukken vaak, die onmogelijk lijken op te lossen. Maar zou de manier waarop je naar deze problemen kijkt niet juist het probleem kunnen zijn?

Einstein zei het al: complexe problemen zijn niet op te lossen met dezelfde manier van denken als waardoor ze veroorzaakt zijn. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Dus probeer eens wat anders, en ga aan de slag met je denk-beelden, met de woorden en de aannames die achter je vragen schuilgaan. Je zult zien dat er opeens nieuwe mogelijkheden ontstaan en taaie vraagstukken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Tijdens een interactieve lezing laat organisatiefilosoof Ben Kuiken je zien en ervaren hoe je anders naar (organisatie)-problemen kunt kijken. Je krijgt het filosofische gereedschap aangereikt om anders te kijken, te denken en te praten over de organisatie en de vraagstukken die daar keer op keer de kop opsteken. Welke aannames gaan erachter schuil? En wat levert het je op als je een ander perspectief kiest?

Interesse in een lezing of workshop van de organisatiefilosoof?

Tijdens deze eigenzinnige, unieke en exclusieve lezing helpt de organisatiefilosoof je om je te ontgroeven en te ontstressen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Of telefonisch op 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De organisatiefilosoof

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid