Op zoek naar inspirerende sprekers voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Speelruimte creëren in je organisatie
Bewaar als favoriet

De Fröbelshow

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Lijden jullie aan terminale serieusheid of zitten jullie vast in systemen? Tijdens De Fröbelshow gaan Ben Kuiken en Marijne Vos op een speelse en interactieve manier met elkaar aan de slag om de speelruimte in de organisatie te vergroten.

Sociale Verzekeringsbank

"Dankzij de frobelshow van Marijne en Ben hebben wij een verkenning naar de speelruimte in onze organisatie gedaan. Door het toepassen van diverse rollen ontdek je dat er veel meer mogelijk is"

De Fröbelshow

Ruimte om te spelen. Is die ruimte er nog wel, in jouw organisatie? Of is iedereen inmiddels overvallen door het spook van de terminale serieusheid? Heb je ook het gevoel dat jouw organisatie wel wat speelruimte kan gebruiken? Dan is dede Fröbelshowzeker iets voor jou en je collega’s.

In deze dynamische en interactieve presentatie zal je niet achterover leunen, maar doe je actief mee en beleef je veel plezier met elkaar. In de sessie worden korte stukjes theorie over spelen gecombineerd met gedachtenoefeningen en interactieve spelvormen. Krijg van de sprekers tips hoe je je eigen spelende IK weer kunt hervinden en dit kunt toepassen in de organisatie.

Uit onderzoek blijkt:

  • Mensen die spelen zijn flexibeler en staan meer open voor verandering
  • Door te spelen oefen je je sociale en emotionele vaardigheden
  • Volwassenen met een speeltekort verliezen hun optimisme, worden somber en raken vastgeroest

Over de Fröbelshow

Veel ondersteunende taken die we in de organisatie uitvoeren zijn saai, kosten veel tijd en blijven vaak liggen. Door te spelen, experimenteren, samen plezier te beleven en fröbelen worden serieuze zaken op een luchtige, laagdrempelige en leuke manier opgepakt.

Tijdens deze sessie gaan we op een speelse en interactieve manier met elkaar aan de slag om de speelruimte in de organisatie te vergroten. Dat doen we door die ruimte samen te verkennen en de spelregels gezamenlijk te bepalen. Wat levert het op?

  • Om te beginnen heel veel plezier en energie.
  • Een gezamenlijk beeld van de speelruimte in de organisatie en de regels van het spel.
  • Je leert manieren om de speelruimte (die er altijd is) in je werk te vergroten.

De Fröbelshow kan zowel online als offline verzorgd worden.

Over de sprekers

De Fröbelshow wordt gegeven door Marijne Vos en Ben Kuiken. Marijne is organisatieadviseur en heeft veel ervaring in en kennis van het begeleiden van groepsprocessen en werkvormen. Ben is organisatiefilosoof, hoofdredacteur van Management Team en schreef vele boeken, waaronder De Laatste Manager, De PRET-factor en De Organisatiefilosoof. Marijne en Ben schreven samen Het Grote Fröbelboek voor Adviseurs. Dit boek is een pleidooi voor meer speelruimte in organisaties en tegen de terminale serieusheid die veel organisaties kenmerkt.

Geïnteresseerd in De Fröbelshow om speelruimte creëren in de organisatie?

Dus als je meer flexibiliteit wilt in de organisatie, je de menselijke maat terug wilt brengen en je vrolijke en positieve medewerkers wil… ga dan spelen! Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Fröbelshow

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid