Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

The Green Miles
Bewaar als favoriet

The Green Miles

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Expeditieleden Arjen van Eijk en Florian Dirkse, bekend van de TV-serie Zee, Zout en Zeilen, zijn na bijna twee jaar rond de wereld zeilen terug in Nederland. Aan de hand van persoonlijke ervaringen geven zij als duo presentaties en lezingen door heel het land om te vertellen over hun avonturen en ervaringen op zee.

Expeditieleden Arjen van Eijk en Florian Dirkse zijn na bijna twee jaar rond de wereld zeilen terug in Nederland. Zij geven als duo presentaties en lezingen door heel het land om te vertellen over hun avonturen en ervaringen op zee. Aan de hand van persoonlijke ervaringen nemen de expeditieleden je mee op reis door de wereld van The Green Miles. Onderwerpen die tijdens hun presentaties de revue passeren zijn o.a. Vriendschap, teambuilding, communicatie, leiderschap, uitdagingen, avontuur, ambitie, motivatie, inspiratie, oceaanproblematiek, duurzaamheid, persoonlijke lessen, doorzettingsvermogen, doelgerichtheid, projectmanagement en ondernemen.

The Green Miles is een project waarin de vrienden Arjen en Florian in 2 jaar rond de wereld zijn gezeild om verslag te doen van alle oceaan problematiek. Tijdens deze reis zijn projecten bezocht van het WNF, Rode Kruis, MSC, Sea Shepherd en het walvis onderzoek centrum. Op een jonge, frisse manier hebben de jongens aandacht gevraagd voor de problemen, de schoonheid en de cruciale rol van oceanen in het klimaat. Tijdens de zeilreis hebben de jongens de TV-serie Zee, Zout en Zeilen over de reis gemaakt welke vanaf 22 mei elke zondag 8 weken lang te zien is geweest op de AVRO. Daarnaast hebben de heren samen een prachtig ecogedrukt rijk geïllustreerd boek geschreven over hun project. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar het behoud van de walvissen.

Op maat The Green Miles geeft regelmatig op maat gemaakt presentaties voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en businessclubs. De presentaties zijn met name geschikt voor bijeenkomsten waar u uw personeel wilt inspireren op het gebied van teambuilding en doorzettingsvermogen, of waarbij studenten een praktijkvoorbeeld tonen van communicatie en ondernemerschap? Kortom een spannend jongensboek met een boodschap.

The Green Miles boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

The Green Miles

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid