Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maarten van der Weijden
Bewaar als favoriet

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden geeft presentaties aan bedrijven en ondernemers, maar ook opleidings- en zorginstanties, om beter te worden. Onderwerpen als ambitie, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken komen aan bod. Mede door zijn carrière bij Unilever als manager weet Maarten de link tussen topsport en bedrijfsleven te leggen.

NVVB

"Het verhaal van Maarten is inspirerend en meeslepend met een mooie boodschap. Vanuit onze enquête richting deelnemers (1200 deelnemers) werd Maarten beoordeeld met een 8.9! Daarmee was hij ons best beoordeelde spreker van het congres."

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden is een voormalig Nederlands open water en marathon zwemmer. In 2001 wordt er bij Maarten leukemie geconstateerd en zijn overlevingskansen worden ingeschat als ‘miniem’. Toch weet Maarten na een half jaar te herstellen en begon in het kader van zijn revalidatie weer te zwemmen. Met succes, want in 2008 won hij een gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing (10 km open water zwemmen).

Sinds zijn gouden race in 2008 verzorgt Maarten van der Weijden presentaties aan bedrijven, ondernemers, opleidings- en zorginstanties, die allen de wens hebben om beter te worden. Maarten vertelt open en gepassioneerd over zijn bijzondere carrière. Door de universele thema’s die in Maarten zijn presentaties centraal staan, herkent iedereen wel iets van zichzelf in de verhalen die Maarten vertelt.

Onderwerpen die Maarten van der Weijden kan behandelen

  • Doorzettingsvermogen
  • Ambitie
  • Het omgaan met tegenslagen
  • Innovatie
  • Succesvol samenwerken
  • Verbinden
  • De maakbaarheid van succes
  • Bereiken van consistent en duurzaam succes

Mede door zijn voormalige carrière bij Unilever als financieel manager weet Maarten tevens uitstekend de link tussen topsport en bedrijfsleven te leggen.

Lezing: ‘De maakbaarheid van succes’
Als mens willen we graag geloven dat we controle hebben op ons eigen leven en dat alles wat we doen/bereiken, het resultaat is van de keuzes die we zelf gemaakt hebben. Maar is dat wel zo? In deze presentatie vertelt Maarten zijn visie op controle hebben op je eigen succes. Vanuit ervaringen uit zijn jeugd, zijn ziekteproces en zijn carrière als professioneel zwemmer. Zijn persoonlijke en inspirerende verhaal geeft inzicht in hoe hij omging met kanker en wat hem motiveerde om Olympisch Kampioen te worden. Deze presentatie zal toehoorders aanmoedigen om over hun eigen leven en sterke en minder sterke punten na te denken en hoe zij zelf hun persoonlijke en professionele doelen willen behalen. Maartens verhaal zorgt er voor dat je publiek de volgende dag met veel energie en motivatie wakker wordt en het beste uit zichzelf wil halen.

Lezing: ‘Bereiken van consistent en duurzaam succes’
Na het winnen van Olympisch Goud in Beijing (open water zwemmen, 2008), stopte Maarten van der Weijden met zwemmen. Ondanks zijn ‘vervroegd pensioen’ ging Maarten niet achterover hangen, maar werd een succesvol spreker (meer dan 250 nationale en internationale presentaties, met een gemiddelde beoordeling van 9/10), schreef zijn autobiografie (meer dan 50.000 exemplaren verkocht, stond in de boeken top 10 in NL) en begon een snel groeiende, succesvolle carrière bij Unilever. Hoe heeft Maarten er voor gezorgd om succesvol te zijn in andere takken van sport? Wat zijn zijn ‘geheimen’? De inzichten van Maarten kunnen jou en je publiek helpen om consistent en duurzaam succes te bereiken. Gebracht op een inspirerende, vermakelijke en persoonlijke manier.

Elfstedenzwemtocht 

Augustus 2018 én juni 2019 stond Maarten van der Weijden weer volop in de belangstelling. Miljoenen Nederlanders volgden zijn heroïsche elfstedenzwemtocht waarmee hij respectievelijk 5 miljoen en 6 miljoen euro voor onderzoek naar de genezing van kanker heeft weten op te halen. Een zeer bijzondere prestatie.

Maarten van der Weijden boeken voor een lezing?

Bij het boeken van Maarten als gastspreker, zal hij voorafgaand aan de bijeenkomst altijd een telefonische voorbespreking ingepland worden om zijn verhaal met de wensen van de klant af te stemmen. Hierdoor krijgt men een op maat gemaakt verhaal.

Interesse in een lezing van Maarten van der Weijden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

SV Center

"Het verhaal van Maarten kwam perfect over, studenten hadden een moment om vragen te stellen, maar ook tussendoor was het interactief. Al met al een top avond gehad!"

Agrifirm

"Agrifirm heeft Maarten van der Weijden als Key-note spreker als een versterking van het thema Trots op de boer ervaren. Passie Poen en Perspectief waren de kernwoorden, Daarbij heeft Maarten perfect het omgaan met Perspectief weergegeven. Ook dat je bij een tegenslag het als jonge agrariërs best nog eens mag proberen. Een goed perspectief geeft je vleugels als ondernemer."

MBO Amersfoort

"Wij hebben voor een sportdag aan het einde van de dag Maarten van der Weijden ingehuurd, dit zou ik iedereen aanbevelen. Het verhaal was boeiend en aangepast aan onze merkwaarden en vernieuwde strategische koers. De voorbereiding was goed met een prettige telefonische voorbespreking. Zeker een aanrader."

Hameco

"Hij is een enthousiaste verteller en weet ook te boeien met zijn bijzondere verhaal. Mooi om te horen dat je, door de zaken slim aan te pakken, de in principe betere concurrenten toch kunt verslaan."

Fruitmasters

"Hallo Maarten. Het was in een woord GEWELDIG! Jouw indrukwekkende presentatie heeft hier zeker aan bijgedragen! Alleen maar positieve reacties van leden, standhouders, relaties, leveranciers, medewerkers ……………… Nogmaals bedankt!"

Beschikbaarheid en informatie

Maarten van der Weijden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid