Op zoek naar een vooraanstaande en veelzijdige spreker?

Jeroen Busscher
Bewaar als favoriet

Jeroen Busscher

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Jeroen Busscher is een energieke en humoristische spreker. Jeroen helpt organisaties veranderen en leiders ontwikkelen. Veel van zijn lezingen draaien om het thema: het beïnvloeden van menselijk gedrag.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Professor Robert Cialdini

One of the most original and energetic thinkers I’ve ever encountered. His stories are insightful and entertaining at the same time.

Ucademy Avans Hogeschool

Niet vaak heb ik nog meer zin in ondernemen gehad dan na een sessie met Jeroen. Hij spiegelt op een bijzondere manier - een manier die mij laat doen beseffen waar het werkelijk om draait. Met zijn vindingrijke ideeën en controversiële inzichten komen we altijd met een schatkistje terug.

DenkProducties

Een managementexpert die de Rietveld Academie en de Hogeschool voor de Kunsten als ‘verleden’ heeft. Dat wordt kunstzinnig gezwets in de ruimte. Niets is minder waar! Jeroen Busscher weet als geen ander originele en inventieve inzichten te vertalen naar ontzettend praktische doe-dit-morgen-in-je-vergadering tips. Geweldig! Jeroen Busscher is de man die DenkProducties had bedacht als het er niet al was geweest. Hij is mijn soulmate in het ontwikkelen van geweldige seminars zoals Politieke Intelligentie en de Psychologie van het Overtuigen: origineel, inhoudelijk ijzersterk en met een extraverte, meeslepende stijl

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher geldt al meer dan twee decennia als één van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van ons land. Als strateeg op het gebied van organisatieverandering helpt hij organisaties op het gebied van vernieuwing en leiders met groei. Jeroen is een schrijver, veelgevraagd spreker, onderhoudt een vlogkanaal, maakt radio en geeft les op verschillende managementopleidingen en MBA’s.

Jeroen Busscher heeft een energieke en humoristische manier van presenteren. Zijn achtergrond als kunstenaar klinkt nog steeds door in zijn manier van spreken en zijn inspirerende visie. Jeroen is een onconventionele, aardse, praktische denker die uitdaagt, prikkelt en inspireert.

Onderwerpen waar Jeroen over spreekt:

 • Hybride werken: Hoe word je een flexibele, doelgerichte en lerende organisatie? Welke rol bekleedt de manager daarin?
 • Leidinggeven: Met name aan professionals.
 • Organisatieverandering: Met als insteek de gedragsmatige kant van verandering.
 • Organisatiecultuur: Waarom doen groepen mensen zoals ze doen?
 • Invloed en macht: Hoe werkt menselijke interactie, hoe werkt beïnvloeding en hoe zet je jezelf in positie als afdeling, adviseur of professional?

Jeroen is tevens inzetbaar als dagvoorzitter.

Achtergrond Jeroen Busscher

Jeroen Busscher is al tijden een gevestigde naam in managementland. Hij geldt als een autoriteit op het gebied van gedragsinterventies in organisaties. Door middel van creatieve oplossingen helpt hij managers en organisaties in transformatieprocessen. Zijn sprankelende manier van praten maken hem een geliefd keynote speaker en dagvoorzitter. Jeroen helpt organisaties veranderen en leiders ontwikkelen.

Jeroen was onder meer (gast-)docent aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht, Avans Hogeschool, de Baak, Nyenrode en IFBD in België. Tien jaar lang leidde hij Malgil, het prijswinnende ontwerpbureau voor organisatie-interventies. Wat begon als evenementenbureau, ontwikkelde zich door tot een ontwerpbureau voor organisatiecultuur-interventies. Malgil won voor haar concepten een bronzen en een gouden Giraffe; de belangrijkste evenementenprijs van Nederland. Ook won hij een EVA voor beste communicatie-evenement van het jaar. Sinds 2005 werkt Jeroen als zelfstandig consultant en auteur.

Boeken geschreven door Jeroen Busscher

 • Leidinggeven in de hybride organisatie
 • De ideale ambtenaar
 • Don’ts voor managers
 • De leer(r)evolutie
 • Aanstekelijk veranderen
 • Pimp je afdeling
 • Onbeperkt houdbaar
 • Turbomanagement
 • De kracht van de roze bril
 • Troost voor werkende mensen
 • Prekenboek voor leiders

Geïnteresseerd in een lezing van Jeroen Busscher?

Jeroen staat te boek als een enthousiast, creatief en humoristisch spreker. Hij vertelt aansprekende verhalen met vaak verrassende filmfragmenten en zeer herkenbare voorbeelden. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Professor Robert Cialdini

One of the most original and energetic thinkers I’ve ever encountered. His stories are insightful and entertaining at the same time.

Ucademy Avans Hogeschool

Niet vaak heb ik nog meer zin in ondernemen gehad dan na een sessie met Jeroen. Hij spiegelt op een bijzondere manier - een manier die mij laat doen beseffen waar het werkelijk om draait. Met zijn vindingrijke ideeën en controversiële inzichten komen we altijd met een schatkistje terug.

DenkProducties

Een managementexpert die de Rietveld Academie en de Hogeschool voor de Kunsten als ‘verleden’ heeft. Dat wordt kunstzinnig gezwets in de ruimte. Niets is minder waar! Jeroen Busscher weet als geen ander originele en inventieve inzichten te vertalen naar ontzettend praktische doe-dit-morgen-in-je-vergadering tips. Geweldig! Jeroen Busscher is de man die DenkProducties had bedacht als het er niet al was geweest. Hij is mijn soulmate in het ontwikkelen van geweldige seminars zoals Politieke Intelligentie en de Psychologie van het Overtuigen: origineel, inhoudelijk ijzersterk en met een extraverte, meeslepende stijlBeschikbaarheid en informatie Jeroen Busscher

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker