Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Robin Schaap
Bewaar als favoriet

Robin Schaap

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Robin heeft jarenlange ervaring als leider in transitieprocessen. Al vanaf zijn 28e is hij (mede)bestuurder bij het toonaangevende tuinbouwbedrijf Koppert Cress. Robin weet mensen het stuur en vertrouwen in hun leven terug te geven.

Arend Ardon

"Ik kan Robin van harte aanbevelen. Ik heb hem nu twee keer zien optreden en beide keren sprongen bij velen (waardoor bij mij) de tranen in de ogen. Omdat hij raakt. Een mooie spreker over (persoonlijk) leiderschap en verandering. Heeft er niet alleen over gelezen, maar het ook zelf gedaan. Als 28-jarige werd hij al door de CEO van zijn bedrijf naar voren geschoven als de leider van de onderneming."

Robin Schaap

Robin Schaap heeft jarenlange ervaring als leider in transitieprocessen. Hij weet mensen te raken door zijn authenticiteit en onvoorwaardelijke vertrouwen. Hij heeft het vermogen om mensen het stuur en vertrouwen in hun leven terug te geven. Hij weet angsten te doorbreken en mensen op alle niveau’s in hun kracht te zetten. Echte verandering en verankering. Dit doet Robin door lezingen, trainingen en coaching op een hele persoonlijke en kwetsbare manier. Robin raakt mensen tijdens zijn lezingen en trainingen, telkens weer.

Onderwerpen waar Robin Schaap over spreekt:

  • Authentiek Leiderschap: Start met (leiding)geven.
  • Persoonlijk Leiderschap: Pak het stuur van je leven vast en kijk vooruit.
  • Financieel Leiderschap: Bepaal je visie op je eigen (financiële) toekomst.

Over Robin Schaap

Robin (1985) is afgestudeerd organisatieadviseur aan de Rotterdam School of Management en heeft diverse governance/leiderschap programma’s gevolgd bij o.a. de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Nyenrode Business Universiteit.

Robin heeft jarenlange ervaring als leider in transitieprocessen. Vanuit zijn Family Office en vanaf zijn 28e als (mede)bestuurder bij het toonaangevende tuinbouwbedrijf Koppert Cress. Een snel groeiende, innovatieve organisatie met een indrukwekkende ‘erelijst’, zoals b.v. Best Managed Company Award 2016-2018, Beste werkgever keurmerk 2020, FD Gazellen Award 2016, Ranking The Grower Award 2016, de Koning Willem I Plaquette 2016 voor duurzaam ondernemerschap, Plantum Duurzaamheidsprijs 2022 en de Data & Insights company of the year award 2022.

Robin verzorgt via ons met veel plezier en authenticiteit lezingen, gastcolleges en training.

Robin Schaap boeken

Als je interesse hebt om Robin te boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Robin Schaap

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid