Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Thomas Verhiel

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Provincie Friesland

Samen met Thomas hebben wij een dag voorbereidt als inleiding op een tweedaags congres gericht op het ontwikkelen van een werkgeversvisie 2025. Uitdaging was om vijftig P&0-managers en adviseurs afkomstig van twaalf Provincies te inspireren op een viertal actuele thema’s. Op een constructieve wijze het programma opgezet. Daarbij veel voorstellen en tips van Thomas verwerkt. Op de dag zijn wij als deelnemers meegenomen in een inspirerende presentatie met nieuwe inzichten en prikkelende stellingen. Vervolgens heeft Thomas alle deelnemers weten te betrekken bij het uitwerken van de thema’s in een interactieve werkvorm. Resultaat mooie input voor een nieuwe werkgeversvisie. Al met al een geslaagde dag met reacties van vele deelnemers en het bestuur voor de uitvoering van deze dag. Dit met dank aan de voorbereiding en uitvoering samen met Thomas.

Politie eenheid Den Haag

Thomas heeft twee geweldige workshops XL verzorgd voor leidinggevende binnen de politie eenheid Den Haag. De manier waarop hij de deelnemers heeft meegenomen in de dynamiek van de verschillende generaties binnen een organisatie is geweldig. Met humor, hier en daar een tikkie provocatief, maar altijd met respect heeft hij de deelnemers geweldig bruikbare inzichten gegeven. Ik gun iedereen een trainer als Thomas want wat kan leren dan leuk zijn. Bedankt Thomas. Ed

Gemeente Utrecht

Vandaag heeft Thomas ons geïnspireerd op het thema ‘de toekomst van werk’. Vlot en boeiend verhaal dat hij met enthousiasme bracht. Dan hoef je niet je best te doen om te luisteren; dat gaat vanzelf! Thomas weet waar hij het over heeft en gaat goed in op vragen uit het publiek. Aanwezigen waren erg enthousiast: een geslaagde middag. Thomas, bedankt!

Thomas Verhiel

In de lezingen en workshops van Thomas Verhiel staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Vandaag de dag krijgen organisaties in toenemende mate te maken met trends als individualisering en globalisering, automatisering, vergrijzing en ontgroening. Organisaties moeten inspelen op deze trends; maar wat komt er op hen af? Wat zijn succesvoorbeelden? En waar kun je beginnen?

De lezingen van Thomas roepen vragen op, initiëren discussie, geven concrete antwoorden en creëren een bewustzijn voor “the need for flexibility and change”, welke onontkoombaar is voor de succesvolle organisatie van morgen.

Thema’s lezingen door Thomas Verhiel

 • toekomst van organisaties en professionals
 • flexibilisering
 • generatieleren
 • talentmanagement
 • robotisering
 • (werk)ondernemerschap
 • zelfsturing

Achtergrond Thomas Verhiel

Drs. Thomas Verhiel is een ondernemer, expert en onderzoeker die gespecialiseerd is op het gebied van toekomst van werk, talentmanagement, generatieleren en flexibilisering van organisaties. Eerst heeft Thomas European Business Management gestudeerd om vervolgens zich te storten op Organisatiewetenschappen. Thomas heeft vervolgens zes jaar als managing consultant gewerkt bij Twynstra Gudde en leiding gegeven aan de adviesgroep Talentive. In die tijd schreef hij “JongLeren met Talent: de match tussen Organisatie X en Generatie Y”. Dit boek eindigde als tweede in de strijd om de titel Managementboek van het jaar 2010.

In 2010 was Thomas mede-oprichter van Frisse Blikken. Het is een onderneming die startende professionals een springplank naar zelfstandig ondernemerschap biedt, met een steuntje in de rug. Na dit avontuur heeft Thomas in 2013 Degeneralist.nl opgericht. Dit advies- en trainingsbureau focust zich voornamelijk op de vormgeving van de nieuwe zorgtaken in het zorgveld.

Thomas Verhiel boeken als spreker, dagvoorzitter of voor een masterclass?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Thomas Verhiel SKU UPC Model

Samen met Thomas hebben wij een dag voorbereidt als inleiding op een tweedaags congres gericht op het ontwikkelen van een werkgeversvisie 2025. Uitdag

Jan 27, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Provincie Friesland 

Samen met Thomas hebben wij een dag voorbereidt als inleiding op een tweedaags congres gericht op het ontwikkelen van een werkgeversvisie 2025. Uitdaging was om vijftig P&0-managers en adviseurs afkomstig van twaalf Provincies te inspireren op een viertal actuele thema’s. Op een constructieve wijze het programma opgezet. Daarbij veel voorstellen en tips van Thomas verwerkt. Op de dag zijn wij als deelnemers meegenomen in een inspirerende presentatie met nieuwe inzichten en prikkelende stellingen.
Vervolgens heeft Thomas alle deelnemers weten te betrekken bij het uitwerken van de thema’s in een interactieve werkvorm. Resultaat mooie input voor een nieuwe werkgeversvisie.

Al met al een geslaagde dag met reacties van vele deelnemers en het bestuur voor de uitvoering van deze dag. Dit met dank aan de voorbereiding en uitvoering samen met Thomas.


Thomas heeft twee geweldige workshops XL verzorgd voor leidinggevende binnen de politie eenheid Den Haag. De manier waarop hij de deelnemers heeft mee

Jan 14, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Politie eenheid Den Haag 

Thomas heeft twee geweldige workshops XL verzorgd voor leidinggevende binnen de politie eenheid Den Haag. De manier waarop hij de deelnemers heeft meegenomen in de dynamiek van de verschillende generaties binnen een organisatie is geweldig. Met humor, hier en daar een tikkie provocatief, maar altijd met respect heeft hij de deelnemers geweldig bruikbare inzichten gegeven. Ik gun iedereen een trainer als Thomas want wat kan leren dan leuk zijn. Bedankt Thomas. Ed


Vandaag heeft Thomas ons geïnspireerd op het thema ‘de toekomst van werk’. Vlot en boeiend verhaal dat hij met enthousiasme bracht. Dan hoef je n

Feb 23, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Utrecht 

Vandaag heeft Thomas ons geïnspireerd op het thema ‘de toekomst van werk’. Vlot en boeiend verhaal dat hij met enthousiasme bracht. Dan hoef je niet je best te doen om te luisteren; dat gaat vanzelf! Thomas weet waar hij het over heeft en gaat goed in op vragen uit het publiek. Aanwezigen waren erg enthousiast: een geslaagde middag. Thomas, bedankt!


5.0 5.0 6 6 Samen met Thomas hebben wij een dag voorbereidt als inleiding op een tweedaags congres gericht op het ontwikkelen van een werkgeversvisie 2025. Uitdaging was om vijftig P&0-manager Thomas Verhiel
Page:
12

Nationale Politie, eenheid Den Haag

Thomas is een inspirerende spreker met een buitengewoon sterke boodschap. Hierdoor heeft hij vrijwel onmiddellijk verbinding en committment met zijn toehoorders. Dit stelt hem in staat de club echt een stap verder te brengen. Bovendien weet hij delicate zaken zeer respectvol te benoemen waardoor ze in positieve zin bespreekbaar worden en leiden tot collectief zelfinzicht, Ook na onze tweedaagse wordt er regelmatig gerefereerd aan zijn programma. Hij heeft echt een beweging in gang gezet en daarom hebben we hem gevraagd het tactisch management hierin mee te nemen. Thomas is echt een aanrader!

FWG/Progressionel People

Wij én onze klanten op ons Event waren zeer enthousiast over de presentatie die Thomas hield. Een aantal reacties van klanten (HR-managers/HR-advisuers): - zijn verhaal bleef boeien en het is actueel thema. - inspirerend, zet je enorm aan het denken. - inspirerend verhaal, presenteerde zich goed. - interessante presentatie en boeiend gebracht, geweldig! - een heel inspirerend verhaal vanuit de historie naar de toekomst, enthousiasmerend en snel. Kortom, een aanbeveling waard!

Kamphorst Personeelsdiensten

Het optreden van Thomas hebben wij als zeer positief ervaren. Ook van onze deelnemers hebben we inhoudelijk positieve feedback ontvangen. Thomas heeft ongeveer 1,5 uur gesproken tijdens ons seminar over trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt . Binnen deze tijd wist hij op professionele en pakkende wijze zijn expertise en visie over te brengen op het publiek en discussie op gang te brengen. Thomas heeft onze deelnemers letterlijk in beweging gebracht en uitgedaagd om een actieve houding aan te nemen door in zijn lezing een 'mini debat' te verwerken. Behalve de goede balans tussen het overbrengen van informatie en interactie met de zaal heeft hij de bezoekers ook een aanzet gegeven om met elkaar in contact te komen.Beschikbaarheid en informatie Thomas Verhiel

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker