Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Karreman
Bewaar als favoriet

Peter Karreman

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Peter Karreman kan als geen ander bepalen wat er moet gebeuren of wat er van belang is om met een team tot een bepaald resultaat te komen. De werelden van sport en management met elkaar verbinden en van elkaar leren, is zijn motto. Zijn ervaring als oa bondscoach zitvolleybal van Rwanda maakt dat hij vanuit zijn doorleefde passie en authenticiteit een waargebeurd, boeiend en divers verhaal heeft te vertellen.

HAEVER!

"De presentatie die Peter aan ons heeft gegeven was erg leerzaam en leuk om naar te luisteren. Peter straalt passie en enthousiasme uit wat hij overbrengt in de zaal. Van te voren konden wij onze wensen aangeven en hier werd goed naar geluisterd en op ingespeeld."

Peter Karreman

Peter Karreman vertelt vanuit zijn doorleefde passie en authenticiteit een waargebeurd, boeiend en divers verhaal. Hij kan als geen ander bepalen wat er moet gebeuren of wat er van belang is om met een team tot een bepaald resultaat te komen. En dus hoe je als team beter kan functioneren (teambuilding, kernwaarden).

Hij beantwoordt vragen als: hoe verhouden topsport en management zich tot elkaar? Hoe maak je een nationaal team (in een andere cultuur)? Welke kernwaarden zijn van belang voor zowel het bedrijfsleven als de sport. Hierna beschrijft hij verschillende teambuildingsactiviteiten die kunnen uitgeoefend worden om de band binnen een groep te versterken.

Onderwerpen

  • Topsport en management
  • Teambuilding
  • Wat nodig is om tot nationaal team te komen en resultaat te behalen
  • Kernwaarden (passie, resultaatgerichtheid, ambitie, etc.)

Achtergrond

Van origine is Peter Karreman opgeleid als docent Lichamelijke Opvoeding en heeft hij een passie voor de sport in het algemeen, maar voor het volleybal in bijzonder. In het dagelijks leven is hij werkzaam als interim manager in de ICT (project-, lijn- of teammanager) voor een grote ICT dienstverlener.

Sinds 2004 is hij betrokken geraakt bij de gehandicaptensport in Nederland en ontwikkelingslanden. Van 2007 t/m 2010 was hij bondscoach van het Nederlandse Herenteam Zitvolleybal. En vanaf 2010 tot 2016 was hij actief als (vrijwillig) hoofdcoach van de Rwandese Nationale Selecties. Met de teams van Rwanda hebben ze ons achtereenvolgens weten te plaatsen voor de Paralympische Spelen van Londen 2012 (heren) en RIO 2016 (dames). Voor de wereldbond is hij actief als opleider van trainers.

In 2011 leidde deze betrokkenheid tot de oprichting van zijn foundation “I Support A Coach”, van waaruit hij coaches en trainers ondersteunt. In samenwerking met de wereldbond heeft hij daarvoor meerdere trainers cursussen verzorgd in Nederland, Rwanda, Kenia en Zimbabwe. Met de donaties ondersteunt “I Support A Coach” gehandicaptenorganisaties in ontwikkelingslanden met kennis en sportmaterialen.

In 2017 heeft hij zijn boek “Onbeperkt – de wereld aan mijn voeten” gepubliceerd, waarin de ervaringen van de dames en Peter Karreman op hun weg naar RIO staan opgetekend.

Interesse in een lezing van Peter Karreman of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 750 74 22. Wij helpen u graag verder!

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Engagement Services Sogeti

"Peter heeft deze presentatie gegeven tijdens een maandelijks georganiseerde lunch-sessie (“broodje met …. Sessie) voor zijn collega’s van Sogeti. In deze presentatie verteld Peter over zijn passie voor volleybal, in het bijzonder zitvolley en zijn periode dat bij bondcoach was van het nationale zitvolleybal team van Rwanda. Over de weg naar en de deelname aan de Paralympics. Ik had zijn boek vooraf gelezen, maar heb tijdens de presentatie nog veel nieuwe verhalen en anekdotes gehoord. Peter zijn verhaal blijft boeien van begin tot het eind en hij legt moeiteloos parallellen met zijn vakgebied en dat van zijn toeschouwers (in dit geval hoofdzakelijk ICT projectmanagers en PMO-ers). Zijn ervaringen tijdens het coachen van de (zit)volleyballers heeft hij gebruikt in zijn dagelijkse werk en anders om. Ook de verschillen worden belicht. Samengevat een boeiende en leerzame presentatie. Ron Ploeg | Project Manager | Engagement Services Sogeti"

Pegasus Volleybal Nijmegen

"Peter heeft bij onze vereniging voor een grote club vrijwilligers een presentatie gegeven over zijn boek ‘Onbeperkt’. Peter neemt zijn publiek op een inspirerende en enthousiasmerende manier mee terug naar zijn avonturen in en buiten Afrika met de Rwandese zitvolleybalster. Een uniek verhaal, waarbinnen hij op een toegankelijke manier de link weet te leggen tussen topsport en management. Peter zijn verhaal gaat over meer dan topsport op een uniek continent. Bas Wesseldijk Bestuurslid Pegasus Volleybal Nijmegen"

Beschikbaarheid en informatie

Peter Karreman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid