Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Reinder
Bewaar als favoriet

Jan Reinder

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Als professioneel illusionist inspireert Jan Reinder hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Boot & Dart

We hebben veel leuke reacties gekregen op het optreden van Jan Reinder. Iedereen heeft genoten. Ondanks de beperkingen van COVID hebben we toch een geslaagde dag gehad.

Health Benefits 08

Jan Reinder heeft ons jubileumfeest op passende wijze kleur gegeven. In zijn voordracht heeft hij ook elementen van onze organisatie verwerkt. Hij heeft zich voorafgaande aan het event ook ook laten informeren om deze elementen in zijn voordracht passend te kunnen gebruiken. Niets dan lof. Zonder uitzondering waren al onze gasten positief verrast. Volgende keer zouden we het weer zo doen. Henk van Heel

Proactive Software

Jan Reinder sprak tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het bleek een enorm succes. Iedereen was enorm enthousiast. Hartelijk bedankt despreker.nl.

Jan Reinder

Als illusionist en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit. Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk én je leven.

In zijn presentatie daagt Jan Reinder vooral zijn publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. Hij laat het publiek ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt.

Jan Reinder behandelt thema’s zoals:

• Hoe kun je samen met collega’s en klanten belangrijke vernieuwingen succesvol doorvoeren?
• Wat bereik je met ‘Out of the box’ denken en hoe doe je dit?
• Wat weerhoudt ons van succes?
• Hoe kun je het beste in jezelf naar boven halen en gemotiveerd worden?
• Wat zijn manieren om je dromen achterna te gaan en barrières te doorbreken?
• Wat geeft je creativiteit en inspiratie?
• Hoe kun je samenwerken en innoveren?

Jan Reinder incorporeert altijd bedrijfsspecifieke boodschappen in zijn verhaal. Tijdens de briefing met de klant bespreekt hij ‘welke boodschap op maat’ het bedrijf in de presentatie wil terug horen.

Taal: in het Nederlands of het Engels (op speciaal verzoek in het Duits of Frans)
Duur: afhankelijk van keuze in programma: 15-90 minuten of dagprogramma
Aantal: groepen van 10 tot meer dan 2.000 personen

Diensten

Jan Reinder is sinds 2000 fulltime professioneel artiest. Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika.

 • Bedrijfsshow met een inhoudelijk thema naar keus gepresenteerd met magische effecten (60 – 90 minuten)
 • Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
 • Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)
 • Dagvoorzitterschap
 • Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ van 60 minuten bijvoorbeeld.

WEBSHOW MIND BOOST

Zoek jij een echt leuk digitaal evenement met magie, muziek, verwondering, humor en interactie? In de interactieve en unieke webshow Mind Boost leert illusionist Jan Reinder je meer over je brein. Duik diep in jouw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden. Een show vol mindhacks en magie. Deze webshow van 45 minuten is voor organisaties die hun mensen willen enthousiasmeren, wakker schudden en met elkaar willen verbinden.

Achtergrond:

 • Gecertificeerd NLP Master practitioner, getraind door Richard Bandler (co-founder)
 • Getraind door Stephen Covey
 • Gecertificeerd lid van ’the Profesional Speakers Academy’ in Londen
 • Afgestudeerd in fysiek theater bij Dell ‘Arte in Amerika
 • Meer dan 15 jaar ervaring als spreker/trainer voor erkende bedrijven in binnen-en buitenland Internationale podia: The Worlds
 • Greatest Magic show in Las Vegas, Comedy Magic Club, Magic Castle in Hollywood.
 • Hij deelde het podium met internationale topartiesten als Chris Rock en Jay Leno
 • Jan Reinder won de Best Practice award van Microsoft in Las Vegas. De video- boodschappen en presentaties van Jan Reinder verhoogde de sales voor HP en Microsoft met 51%
 • Bekend van tv-optredens in o.a.: Uri Geller show, Beat the best, Just for Laughs (Canada), Le plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk), Funny Nice (China)
 • Optredens verzorgt voor Prins Albert van Monaco en Koningin Máxima

Jan Reinder inhuren of boeken voor een workshop of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

UWV

Je had op een goed doordachte wijze de verschillende thema's waar we graag aandacht voor wilde vragen verwerkt in je show waardoor ze heel natuurlijk uit de verf kwamen. Daarmee hebben we de mensen zeker iets meegegeven voor hetgeen komen gaat. Dank voor je inspiratie! Leon Verhoef UWV, Hoofd IM K&S

KPN ZM UTI Mobirail

Ik heb echt alleen maar positieve reacties gekregen van alle collega’s. “super leuk”, “geweldig”, “hoe doet hij het”, enz. enz. En natuurlijk vragen ze zich allemaal af hoe jij bepaalde illusies voor elkaar krijgt, maar dat is juist het leuke eraan, het moet wel een beetje mysterieus blijven natuurlijk. Ook de interactie met het publiek vond een ieder heel erg leuk. Kortom we hebben genoten van je optreden. Yvonne Kouwenberg KPN ZM UTI Mobirail

Vitens NV

De themadag is een groot succes geweest. Wij hebben allemaal hele goeie reacties gehad de volgende dag. Mede de inbreng van jou is het veranderingsproces weer een stap de juiste richting in gezet. Een aantal reacties over jou inbreng: · Wat wist deze man de verandering goed weer te geven op een hele leuke manier. De kern werd geraakt. · De white paper is in een notendop binnen gekomen door het optreden van Jan. · Door Jan werd er uitgebeeld waar ik mee worstel in de verandering. O.a. vertrouwen, twee stappen vooruit is ook weer 1 achteruit. Help elkaar dan wordt je sterker, afstand . Als ik er in geloof kom ik erg ver. · Weer een paar eye opener voor mij in de magic van Jan. Prachtig · Op een leuke manier met humor een moeilijke taak makkelijk gemaakt. Volgens mij kun je uit bovenstaande lezen dat men erg tevreden was. Voor mij en de organiserende collega’s is het nog meer geworden dan wij hadden gehoopt . Kort om een dikke 10 krijg je van ons . Renee Vijge, Vitens N.V.Beschikbaarheid en informatie Jan Reinder

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker