Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Femke Deckers
Bewaar als favoriet

Femke Deckers

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In haar theatercollege combineert Femke op unieke wijze haar kennis en haar persoonlijke verhaal op het vakgebied van de creativiteit. Het resultaat is een bijzondere cross-over: creativiteitstheorie en theaterspel wisselen elkaar af! Ontdek hoe een creatieve mindset zorgt voor wendbaarheid, een frisse bril, regie pakken: en bovenal je dromen waarmaken!

Verhaal met Impact

"#schroefjezelflos van Femke Deckers was zeker één van de hoogtepunten van het Het Grootste Kennisfestival vandaag voor mij. Een theatercollege over hoe je creativiteit kunt inzetten om het lef te vinden om je werk opnieuw vorm te geven. Maar wat het zo speciaal en geloofwaardig maakt is het persoonlijke (theater)verhaal dat Femke er doorheen vlecht. Ik ben het helemaal eens met de uitgever Stella de Jager, Femke: je zet een verhaal neer dat me verrast én raakt. "

Femke Deckers

Creativiteit is een levenshouding. Het is méér dan knutselen of post-its plakken. Het is een levenshouding. Femke Deckers faciliteert creatief denken en heeft hierover het boek ‘Schroef jezelf los’ geschreven. Ze stimuleert creatief zelfvertrouwen, out-of-the-box denken, omgaan met onzekerheid. Ze laat zien dat creativiteit helpt nieuwe mogelijkheden te blijven zien – in élke situatie.

Femke combineert op unieke wijze haar persoonlijke verhaal (herstel van een ingrijpende rugoperatie) met kennis op het vakgebied van de creativiteit.

Over het theatercollege ‘De kracht van de creatieve mindset’

Het theatercollege speelt zich af in een fictief koffietentje, waar Femke op originele wijze haar persoonlijke verhaal (het ’theater’) combineert met haar kennis (het ‘college’) op het vakgebied van de creativiteitstheorie. Haar theatercolleges zijn dus geen ‘standaardpraatje’, maar een voorstelling van 40 minuten die boeit en raakt met muziek, video, visuele attributen, interactie en monologen. Een must voor elke organisatie die zichzelf wil losschroeven! Thema’s die aan bod komen:

  • Veerkracht en creativiteit – Het proces van zelf-innovatie: geïnspireerd op de intensieve reis die Femke zelf volgde. Revalideren = innoveren.
  • De 7 creatieve houdingen – Femke neemt je mee langs 7 creatieve houdingen die haar hielpen het leven opnieuw vorm te geven. Zoals de rol van loslaten, chaos, oordeel uitstellen, verbeeldingskracht, uit je comfortzone stappen en meer.

Ze laat zien hoe een creatieve mindset zorgt voor wendbaarheid, een frisse bril, regie pakken: en bovenal je dromen waarmaken! Tijdens het college komen bovendien vele thema’s voorbij, waaronder: Creatief denken, Innovatieve levenshouding, Veerkracht, Wendbaarheid, Positieve mindset, Transformatie, Persoonlijk leiderschap en Femke’s scoliose, dwarslaesie en revalidatie.

Optioneel: Workshop Creativiteit

De leermomenten uit het theatercollege kunnen versterkt worden door middel van een workshop ‘Creatief Denken’ na afloop. Ga aan de slag met de basishoudingen. Je komt tot meer innovatieve ideeën en leert de belangrijkste tools en vaardigheden om te brainstormen en creatiever problemen op te lossen!

Achtergrond Femke Deckers

Femke Deckers is eigenaar van De Creatieve Werkvloer. Ze geeft workshops bij organisaties, maakt autonoom werk rondom haar ruggengraat en inspireert via theaterlezingen. Ze werkt als gastdocent bij de School of Creative Thinking.

Als er één ding is wat Femke goed kan, is het zichzelf uit het moeras trekken en perspectief blijven zien. Femke weet wat tegenslag betekent. Haar leven van fysieke uitdagingen vormt de kern van haar werk. Creatief denken bleek haar overlevingsstrategie. Haar levensloop bracht haar ertoe het boek ‘Schroef jezelf los’ te schrijven, sessies te faciliteren en het theatercollege ‘De kracht van de creatieve mindset’ te maken.

Ze stond o.a. op Het Grootste Kennisfestival en het Jaarcongres Vrouwen met Impact en gaf workshops bij o.a. Politie, Gemeente Amsterdam, Rijksmuseum, Reade en meer.

Interesse in een theatercollege van Femke Deckers?

Zoek je een paradigma-shift, inspiratie, inzichten, een creatieve boost, iets wat de zaal wakker schudt? Neem dan zeker contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Femke Deckers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid