Antoinette van Alphen: inspirerende en motiverende lezingen
Antoinette van Alphen geeft inspirerende en motiverende lezingen, workshops, clinics en trainingen. Zij wordt vaak gevraagd voor kick-off, workshops tijdens congressen, netwerkbijeenkomsten, seminars en interne opleidingsdagen. Onderwerpen zijn diversiteitsmanagement, coachen van vrouwen naar de top, communicatie, energiemanagement & burn out, intuïtie op het werk, zelfvertrouwen, teambuilding, leiderschap, cultuurverandering, management development, spiritualiteit en coaching.

Door haar interactieve presentatie weet Antoinette van Alphen in korte tijd een enthousiaste sfeer neer te zetten. Ze laat de deelnemers kennismaken met vernieuwende en verrijkende ideeën. Door korte, praktische oefeningen ervaart men meteen de waarde ervan in de praktijk. Tot slot geeft Antoinette tips en tools mee voor terug op de werkplek. Een overtuigende en boeiende performance!

Achtergrond Antoinette van Alphen
Na haar studies klinische psychologie, experimentele psychologie en psychofysiologie volgt Antoinette diverse psychotherapeutische opleidingen als psychoanalytische gesprekstherapie, directieve groepstherapie en gedragstherapie. De psychologische en psychotherapeutische opleidingen laten vele vragen onbeantwoord. Om mensen te leren begrijpen reist ze veel, leert ze veel talen en bestudeert ze diverse godsdiensten en filosofieën. Sinds 25 jaar volgt en organiseert ze opleidingen op het gebied van intuïtie, EnergieManagement en de nieuwste communicatietechnieken. Deze trainingen en ervaringen leveren Antoinette wel bevredigende antwoorden.

Persoonlijke missie: Zelfkennis, zelfvertrouwen en professionele Intuïtie op een enthousiaste en inspirerende manier ontwikkelen.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Antoinette van Alphen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.