Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

de Thuiswerkshow
Bewaar als favoriet

De Thuiswerkshow

Een 25 minuten durende online show waarin op een luchtige manier de laatste nieuwtjes worden gedeeld, er ruimte is voor actuele vragen en-/of problemen, de strategie even wordt behandeld en we kunnen lachen met elkaar.

DSM

"De thuiswerkshow was erg leuk - fijne onderbreking van de dag, de sprekers waren flexibel en gaven goed invulling aan onze wensen. Het is een beetje alsof je een eigen radiozender hebt voor een uurtje. Afwisselend en dynamisch. Reacties van onze medewerkers waren veelal positief. Dankzij de thuiswerkshow hebben we toch nog invulling kunnen geven aan een jaarlijks event dat door Corona niet door kon gaan."

De Thuiswerkshow

“Een inspirerende en verbindende show voor de organisatie op afstand.”

Waarom De Thuiswerkshow?

Nu medewerkers van organisaties niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen is het nodig om de gezamenlijke cultuur en de verbondenheid op de een of andere manier vorm te geven. Daarom is er nu De Thuiswerkshow.

Het is een 25 minuten durende online show waarin op een luchtige manier de laatste nieuwtjes worden gedeeld, er ruimte is voor actuele vragen en-/of problemen, de strategie even wordt behandeld en we kunnen lachen met elkaar. De show wordt verzorgd door Erik Kuperus en Peter Ros.

Alles wordt voor je geregeld

Zo’n energieke onderbreking als De Thuiswerkshow mag jouw organisatie natuurlijk geen energie kósten. Daarom zorgen de mannen voor een eenvoudige en effectieve voorbereiding.

 • Ze plannen een call, en vragen dan het hemd van je lijf. Wat is nú actueel in de organisatie, welke topics moeten echt behandeld worden en welke vragen stellen we aan degene die we tijdens de show interviewen (dat kan de CEO, directeur, of wie dan ook zijn).
 • We doen een voorstel voor een aantal leuke vragen voor de interactie met Mentimeter (een leuke interactie-tool). Het fijne van Mentimeter is dat iedereen vanuit huis met zijn mobieltje kan meedoen. Geen gedoe met app’s installeren of accounts aanmaken. De gebruiker wordt vanzelf door het proces geloodst. Wij zorgen op de achtergrond dat alles ‘loopt’.
 • Onze redactie en de Comedy Columnist houden de actualiteit goed in de gaten, en zorgen zo wekelijks voor een messcherpe en humoristische video-column.
 • Ready for take off! Wij sturen een linkje dat je zelf in je organisatie kan distribueren.

Opzet van De Thuiswerkshow

Natuurlijk is iedere situatie anders, daarom kan je kiezen uit verschillende shows. We kunnen een ‘Medium show’ aanbieden waarbij de presentatoren vanuit huis presenteren, tot een ‘Extraordinaire show’ met een indrukwekkend virtueel podium in jullie eigen huisstijl. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

 • Een welkom door de host van de show (duur: 3 minuten)
  “Hoe zit je erbij?” en een korte uitleg van wat we gaan doen
 • Kort interview met de CEO/eigenaar door de host van de show. (duur: 7 minuten)
  Hierin worden kort alle relevante zaken voor het voetlicht gebracht.
 • Interactie met de groep! (duur: 10 minuten)
  Door middel van Mentimeter kunnen we zien hoe men over bepaalde zaken denkt en wat de groep nodig heeft
 • Energizer: ‘Comedy Column’ (duur: 3 minuten)
  Een wekelijks wisselende, humoristische kijk op de actualiteit (op verzoek kan deze exclusief voor de organisatie worden opgenomen)
 • Thuiswerktip van de dag (duur: 2 minuten)
  Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van; digitale vaardigheden, kenniswerk en energiehuishouding

Dit is eventueel uit te breiden met:

 • Energizer: Fitness! (duur 2 minuten)
  Lekker even bewegen met elkaar, stay healthy!

Over de hosts van De Thuiswerkshow

Erik Kuperus
“Ik help, al meer dan 25 jaar, bedrijven met zinvolle bijeenkomsten. Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die zaken die irrationeel zijn, maar superbelangrijk en stel heel veel vragen. In de vorm lijkt het op improvisatiecabaret, op dagvoorzitterschappen, op event-design, op workshops, op trainingen en op coaching. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en terwijl ik dat doe veel lol te hebben. Leuke dingen doen, met leuke mensen!”

Peter Ros
“Als ondernemer, spreker en auteur ben ik vooral bezig met de dynamiek van technologie én gedrag van mensen. Het fenomeen ‘kenniswerker’ (wat de meeste van ons inmiddels zijn), heeft al jaren mijn aandacht. Hoe ga je om met die overvloed aan informatie, tools en netwerk. Nu er meer mensen dan ooit thuiswerken stijgt de digitale vaardigheid enorm, maar schreeuwt de emotionele (verbinding) en energetische (ritme) kant daarnaast om aandacht. De Thuiswerkshow gaat daar aandacht aan besteden.”

Lars Sørensen
All-round creative. Werkt als dagvoorzitter, presentator, moderator en event-designer voor corporate events in binnen en buitenland. Legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en ook online weet een interactieve sfeer te creeeren die aanzet tot verbinding.

Wouter Monden
Stand-up comedian & Cabaretier. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij is de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en makkelijk Scoren.

Geïnteresseerd in De Thuiswerkshow?

Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Thuiswerkshow

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt