Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

De Thuiswerkshow

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Een 25 minuten durende online show waarin op een luchtige manier de laatste nieuwtjes worden gedeeld, er ruimte is voor actuele vragen en-/of problemen, de strategie even wordt behandeld en we kunnen lachen met elkaar.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

De Thuiswerkshow

Waarom De Thuiswerkshow?

Nu medewerkers van organisaties niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen is het nodig om de gezamenlijke cultuur en de verbondenheid op de een of andere manier vorm te geven. Daarom is er nu De Thuiswerkshow.

Het is een 25 minuten durende online show waarin op een luchtige manier de laatste nieuwtjes worden gedeeld, er ruimte is voor actuele vragen en-/of problemen, de strategie even wordt behandeld en we kunnen lachen met elkaar. De show wordt verzorgd door Otto Wijnen, Erik Kuperus en Peter Ros.

Alles wordt voor je geregeld

Zo’n energieke onderbreking als De Thuiswerkshow mag jouw organisatie natuurlijk geen energie kósten. Daarom zorgen de mannen voor een eenvoudige en effectieve voorbereiding.

 • Ze plannen een call, en vragen dan het hemd van je lijf. Wat is nú actueel in de organisatie, welke topics moeten echt behandeld worden en welke vragen stellen we aan degene die we tijdens de show interviewen (dat kan de CEO, directeur, of wie dan ook zijn).
 • We doen een voorstel voor een aantal leuke vragen voor de interactie met Mentimeter (een leuke interactie-tool). Het fijne van Mentimeter is dat iedereen vanuit huis met zijn mobieltje kan meedoen. Geen gedoe met app’s installeren of accounts aanmaken. De gebruiker wordt vanzelf door het proces geloodst. Wij zorgen op de achtergrond dat alles ‘loopt’.
 • Onze redactie en de Comedy Columnist houden de actualiteit goed in de gaten, en zorgen zo wekelijks voor een messcherpe en humoristische video-column.
 • Ready for take off! Wij sturen een linkje dat je zelf in je organisatie kan distribueren.

Opzet van De Thuiswerkshow

 • Een welkom door de host van de show (duur: 3 minuten)
  “Hoe zit je erbij?” en een korte uitleg van wat we gaan doen
 • Kort interview met de CEO/eigenaar door de host van de show. (duur: 7 minuten)
  Hierin worden kort alle relevante zaken voor het voetlicht gebracht.
 • Interactie met de groep! (duur: 10 minuten)
  Door middel van Mentimeter kunnen we zien hoe men over bepaalde zaken denkt en wat de groep nodig heeft
 • Energizer: ‘Comedy Column’ (duur: 3 minuten)
  Een wekelijks wisselende, humoristische kijk op de actualiteit (op verzoek kan deze exclusief voor de organisatie worden opgenomen)
 • Thuiswerktip van de dag (duur: 2 minuten)
  Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van; digitale vaardigheden, kenniswerk en energiehuishouding

Dit is eventueel uit te breiden met:

 • Energizer: Fitness! (duur 2 minuten)
  Lekker even bewegen met elkaar, stay healthy!

Over de hosts van De Thuiswerkshow

Deze thuiswerktijd brengt ons terug naar de kern: hoe kun je mensen verbinden, motiveren en inspireren als er techniek tussen zit? De hosts hebben elkaar gevonden in de uitdaging om dát met De Thuiswerkshow voor elkaar te krijgen!

Otto Wijnen
“Ik ben spreker, presentatiecoach én leuk bezig met video. Ik mag al jaren op congressen de lach brengen met mijn ludieke ‘fakespeech’. Op die congressen verbaasde ik me erover dat het weinig sprekers lukt om een dergelijke verbinding te maken met hun toehoorders. Ik heb me daarom geschoold in het coachen en trainen van sprekers en nu help ik bevlogen professionals die verbinding wél te maken. En te spreken vanuit echtheid, emotie en energie. Daarmee wordt het voor de toehoorders een stuk leuker om een event bij te wonen.”

Erik Kuperus
“Ik help, al meer dan 25 jaar, bedrijven met zinvolle bijeenkomsten. Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die zaken die irrationeel zijn, maar superbelangrijk en stel heel veel vragen. In de vorm lijkt het op improvisatiecabaret, op dagvoorzitterschappen, op event-design, op workshops, op trainingen en op coaching. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en terwijl ik dat doe veel lol te hebben. Leuke dingen doen, met leuke mensen!”

Peter Ros
“Als ondernemer, spreker en auteur ben ik vooral bezig met de dynamiek van technologie én gedrag van mensen. Het fenomeen ‘kenniswerker’ (wat de meeste van ons inmiddels zijn), heeft al jaren mijn aandacht. Hoe ga je om met die overvloed aan informatie, tools en netwerk. Nu er meer mensen dan ooit thuiswerken stijgt de digitale vaardigheid enorm, maar schreeuwt de emotionele (verbinding) en energetische (ritme) kant daarnaast om aandacht. De Thuiswerkshow gaat daar aandacht aan besteden!”

Geïnteresseerd in De Thuiswerkshow?

Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands

Categorieën: Online sessies, Webinar

Tags: Humor

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie De Thuiswerkshow

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker