Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tom Lash
Bewaar als favoriet

Tom Lash

Tom Lash is een cabaretier en theatermaker. Met zijn voorstellingen wil Tom mensen verbinden door middel van humor. Op verzoek kan Tom Lash een cabaretoptreden geven (15-45 minuten) helemaal op maat geschreven.

Bureau Leerlingenzaken Gouda

"Tom Lash Heeft op onze jaarlijkse VSV bijeenkomst (= Voorkomen Voortijdig schoolverlaten) een cabaret op maat verzorgd. Jaarlijks organiseerden het MBO en de gemeenten in de regio Midden-Holland en Rijnstreek (met als centrumgemeenten Gouda en Alphen aan den Rijn) een regionale bijeenkomst van alle onderwijs en overheidsbetrokkenen bij het terugdringen van het voortijd schoolverlaten. Thema was de inbreng van de jongeren zelf en het (soms) onvermogen van het onderwijs daarmee rekening te houden. In zijn cabaret gaf Tom daarvan een aantal sprekende voorbeelden en toen hij voor het (oudere) publiek een grap in ’jongerentaal’ maakte die niet begrepen werd, was hij in staat dit snel en effectief te corrigeren. Hij liet zich niet uit het veld slaan. Na zijn cabaret gaf hij nog een uitstekende bijdrage aan de discussie met de zaal. Kortom, Van harte aanbevolen."

Tom Lash

Tom Lash is een cabaretier en theatermaker. Met zijn voorstellingen wil Tom mensen verbinden door middel van humor. Op verzoek kan Tom Lash een cabaretoptreden geven (15-45 minuten) helemaal op maat geschreven.

Tom komt aan aantal weken van te voren langs om zo samen het onderwerp te bespreken en inspiratie op te doen. Op basis daarvan gaat hij voor jullie aan de slag voor jullie congres, opening of ander evenement!

Mogelijke onderwerpen in een voorstelling van Tom Lash

  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Humor
  • Verbinden
  • Onderwijs
  • Beïnvloeding en manipulatie
  • Actualiteit
  • Presenteren
  • Seksualiteit en taboes
  • Media

Ook behoort een wrap-up tot de mogelijkheden. Tom bespreekt graag de opties met jullie door in een vrijblijvend gesprek.

Tom als jullie dagvoorzitter

Ook kan Tom ingezet worden als presentator of dagvoorzitter, en ook hier bespreekt hij natuurlijk graag van te voren wat er van hem verwacht wordt.

Hij presenteerde eerder onder andere voor het Amsterdams Kleinkunst Festival en het grote Taalvoutjes dictee. Bovendien is hij presentator bij Den Haag FM, waar hij onder andere lokale politici interviewt. Ook presenteert hij sinds 2023 zijn podcast ‘Motie van Vertrouwen’, waarin hij langere gesprekken voert met mensen rondom de landelijke politiek, zoals Renske Leijten, Arie Slob, Ron Fresen en Fleur Agema.

Achtergrond Tom Lash

Tom stond in 2012 in de finale van het cabaretfestival Cameretten. Destijds met zijn 18-jarige leeftijd was hij de jongste finalist ooit. Na zijn succes als finalist is Tom doorgegroeid tot een echte cabaretier en maakte hij twee avondvullende cabaretvoorstellingen die hij door het land presenteerde. Ook stond hij op Theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart deed.

Naast zijn liefde voor cabaret schrijft Tom ook graag, hij schreef o.a. stapel columns voor NPO1 en speekt hij bij NPO Radio 2. In 2021 verscheen zijn eerste boek “Waarom je niet gelukkig bent (en het waarschijnlijk nooit zal worden)”. Tom Lash weet de aandacht vast te houden en zorgt voor een lach op het gezicht van zijn luisteraars.

Tom Lash inhuren als cabaretier of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Amsterdams Kleinkunst Festival

"Tom presenteerde bij ons de halve finalistentour in Theater Walhalla in Rotterdam. Hij is een jeugdige, vrolijke en sympathieke presentator voor de talentvolle kleinkunstenaars in ons festival. Een energieke host!"

De Nederlandse Vereniging van Journalisten

"Hele leuke en interessante toevoeging aan onze bijeenkomst."

Beschikbaarheid en informatie

Tom Lash

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt