Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Stand-up lezing: Welkom terug
Bewaar als favoriet

Stand-up lezing: ‘Welkom terug!’

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Het moment zit eraan te komen dat we opnieuw (deels) naar kantoor kunnen. In deze unieke lezing gaat meeting-expert Rob de Haas op interactieve wijze met het publiek (én live met bestuurders) op zoek naar mogelijke antwoorden manieren hoe jullie het beste effectief kunnen (samen)werken in de hybride wereld.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Dr.Saamdu Chetri, PhD, Visiting Professor, Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, IIT Kharagpur, India

Rob evokes our hearts and souls and lights the fire in our hibernated mind to discover the truth- the thruth that communication is everything for a happier and saner living. His humane approach in his delivery makes him a great motivational speaker.

Jan Beekwilder, CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com

Zijn aanpak breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hij heeft een speels serieuze aanpak waarmee hij respectvol provoceert en ontroert. Fraaie mix van theorie en praktijk, onnavolgbaar verwoord!

Stand-up lezing: ‘Welkom terug!’

Nederland gaat weer open. Misschien ging je zelfs net weer wat naar kantoor, maar vanwege de stijging van de besmettingscijfers is het advies weer thuiswerken, tenzij het niet anders kan. Toch komt het moment weer dat we naar kantoor mogen. Een fantastisch momentum om die verbinding met het bedrijf, de organisatie echt weer te ervaren! Maar hoe? In de unieke stand-up lezing ‘Welkom terug!’, die meeting-expert Rob de Haas in nauwe samenwerking met bestuurders/directie van de organisatie ontwerpt, staat het hybride (samen)werken én opnieuw verbinden met het team en de organisatie centraal. Deze interactieve lezing wordt gekoppeld aan actuele trends die binnen jullie organisatie spelen, zoals:

  • leiding geven aan hybride teams
  • van beslisser naar besluitvorming: verantwoordelijkheid laag & zelforganisatie
  • inclusie en diversiteit
  • ‘climate change’ in team en organisatie

Rob de Haas gaat gezamenlijk met het publiek in op deze trends en hoe je deze praktisch vorm en inhoud kan geven. Na afloop voelt het publiek zich weer geboeid en onderling verbonden.

Opzet stand-up lezing: ‘Welkom terug!’

Deze lezing is hyperinteractief. Rob geeft de ‘stand-up’ vorm door ter plekke in te gaan op praktische onderwerpen en eigen actuele thema’s die in het publiek leven. Dit doet hij onder andere via polls, apps en moderator bij publieksvragen.

Deze stand-up speech wordt live of hybride uitgevoerd, bij voorkeur in theateropstelling of circusopstelling (360 graden), waarin Rob stand-up ingaat op wat er bij de mensen leeft, en typisch ‘eigen’ vraagstukken verbindt met state-of-art trends en klassieke inzichten. Bij de hybride variant wordt de speech life via beeld bijgewoond door een aantal mensen, waarbij een moderator/secondant vragen en opmerkingen aan Rob voorlegt. Duur: 1 tot 1,5 uur.

Maatwerk

De stand-up lezing: ‘Welkom terug!’ wordt in co-creatie met het bedrijf/de organisatie ontwikkeld, om zo de juiste snaar te raken (aansluiting op de eigen cultuur en werkcontext). Indien wenselijk werkt Rob op de bühne samen met de leiding van de organisatie, in de vorm van bijvoorbeeld een interview*, Socratisch debat met binnen-buitenring** of een panelgesprek.

* Het persoonlijke interview wordt als instrument gebruikt om de bestuurder/directie in de spotlights te zetten, haar/zijn ideeën over het hybride werken in de toekomst hardop te delen, ter inspiratie voor alle medewerkers (DNA van de organisatie, moreel kompas van de leider)

** Bij een socratische dialoog is het publiek getuige van een stevige meer fundamentele discussie. Sleutelfiguren worden aan de hand van een uitdagende vraagstelling uitgenodigd om het werken in de hybride wereld te toetsen aan hun vooroordelen en overtuigingen.

Doelgroep

Organisaties en bedrijven die iets extra’s willen doen voor hun mensen: inspiratie over hoe samen verder en het versterken van de verbinding (gevoel van ergens bij horen versterken).

Over Rob de Haas

Rob de Haas is als schrijver en spreker een autoriteit op het gebied van meeting design en zakelijke creativiteit. Hij heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen geïnspireerd en getraind op het gebied van zakelijke creativiteit, leiderschap en effectief vergaderen. Daarnaast is hij regelmatig dagvoorzitter en begeleidt hij board meetings. Bekijk zijn volledige profiel voor meer informatie.

Interesse in de stand-up lezing: ‘Welkom terug!’?

Met corona zijn belangrijke stappen gezet op het gebied van professionele zelfsturing. Ga met deze lezing een stapje verder en ontdek gezamenlijk hoe hybride werken voor jullie organisatie het beste kan werken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Dr.Saamdu Chetri, PhD, Visiting Professor, Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, IIT Kharagpur, India

Rob evokes our hearts and souls and lights the fire in our hibernated mind to discover the truth- the thruth that communication is everything for a happier and saner living. His humane approach in his delivery makes him a great motivational speaker.

Jan Beekwilder, CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com

Zijn aanpak breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hij heeft een speels serieuze aanpak waarmee hij respectvol provoceert en ontroert. Fraaie mix van theorie en praktijk, onnavolgbaar verwoord!Beschikbaarheid en informatie Stand-up lezing: ‘Welkom terug!’

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker