Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rens van den Berg
Bewaar als favoriet

Rens van den Berg

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Zoekt u een inspirerende spreker voor op uw congres of symposia op het gebied van werkplekleren? Wilt u een innovatieve workshop of werktheater over het nieuwe leren op de werkplek? Dan komt Rens graag zijn energie, expertise, ervaring en passie delen!

Rens van den Berg

Rens van den Berg
In lezingen en workshops van Rens van den Berg staat informeel leren op de werkplek centraal. Hij weet mensen te inspireren en enthousiasmeren over het nieuwe leren op de werkplek.

Organisaties zien de wereld om hen heen in hoog tempo veranderen en daardoor veranderen zij zelf ook. Wetgeving verandert, de concurrentie neemt toe, de levensduur van producten en diensten wordt korter, technologie wordt vaker ingezet, kennis veroudert snel en klanten/cliënten stellen steeds hogere eisen. Juist de kwaliteiten van de mensen binnen organisaties dienen daarom beter te worden benut en kennis dient actief te worden gedeeld.

Om flexibel om te kunnen gaan met deze veranderingen is professionalisering van teams en medewerkers nodig, zij maken voor de klant/cliënt het verschil. Organisaties kiezen daarbij steeds vaker voor werkplekleren.

Rens studeerde bedrijfscommunicatie in Tilburg en ging daarna werken bij een digitaal marketingbureau. Op jonge leeftijd kon hij veel vertellen over sociale media aan mensen die een stukje ouder waren. Hij publiceerde via blogs over Digital Natives en Digital Immigrants en kwam daardoor bij CSS Breda terecht waarvan hij later mede-eigenaar werd. Het overdragen van kennis in combinatie met technologie loopt als een rode draad door de carrière van Rens heen.

Zoekt u een inspirerende spreker voor uw congres of symposia op het gebied van werkplekleren? Wilt u een innovatieve workshop of werktheater over het nieuwe leren op de werkplek? Dan komt Rens zijn energie, expertise, ervaring en passie graag delen!

Rens van den Berg inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Rens van den Berg inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rens van den Berg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid