Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mathijs Koper
Bewaar als favoriet

Mathijs Koper

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Als ondernemer heeft Mathijs een passie voor sociaal ondernemerschap, innovatie en nieuwe economie. Het resultaat van zijn bijdrage is dat aanwezigen geïnspireerd zijn om op een ondernemende manier aan de slag te gaan om nieuwe en toekomstigbestendige producten en diensten te ontwikkelen.

Mathijs Koper

Mathijs koper is een bevlogen ondernemer en bovendien expert op het gebied van innovatie en impact. Zijn passie is het creëren van ‘new business for positive change’. In zijn interactieve keynotes neemt Mathijs zijn publiek mee langs praktijkvoorbeelden. Hij reikt vernieuwende tools aan waarmee men direct aan de slag kan gaan om het verschil te maken, binnen én buiten de organisatie. Ga samen met Mathijs de strijd aan met de status-quo!

Een keynote van Mathijs Koper

New business for positive change’ Mathijs Koper is een verbinder in hart en nieren. Zijn passie en kracht liggen in het verbinden van mensen, binnen en buiten organisaties. Om hen vervolgens ertoe aan te sporen maatschappelijke uitdagingen op een ondernemende manier aan te pakken. Zijn missie is dan ook het verenigen van economische en maatschappelijke belangen.
Hij schudt organisaties, ondernemers en medewerkers wakker om zo een volgende stap te zetten in duurzaamheid en van Corporate Social Responsibility naar Corporate Social Entrepreneurship te gaan.

Keynotes over innovatie, ondernemerschap en impact

Tijdens zijn presentaties activeert Mathijs Koper de aanwezigen om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die hun organisatie toekomstbestendig maakt. Door middel van voorbeelden uit de praktijk en vernieuwende tools en technieken worden handvatten aangereikt waarmee men direct mee aan de slag kan.

Mathijs neemt je mee langs de verschillende mogelijkheden om innovatie kansen te realiseren. Bijvoorbeeld van buiten de organisatie, ingegeven door een klant, een baanbrekende startup of gewoon een leverancier met wie je op een andere manier kunt samenwerken.

Maak kennis met (social) intrapreneurship!

Mathijs weet hoe je een bestaande organisatie in beweging krijgt. Veel bestaande organisaties hebben kwaliteiten die onmisbaar zijn in de toekomst, maar zij moeten wel gericht worden op een toekomstbestendige missie en relevante producten en diensten. Naast innovatie van buiten, spelen ook ondernemende medewerkers binnen bedrijven hierin een sleutelrol.

Onderwerpen waarover Mathijs graag spreekt:

– Innovatie
– Ondernemerschap
– Sociale impact & business
– Startups & andere stakeholders
– (Social) Intrapreneurship
– Customer value
– Creativiteit en Design Thinking
– Maatschappelijke uitdagingen en de Sustainable Development Goals

Achtergrond Mathijs Koper

Mathijs Koper startte 15 jaar geleden zijn eerste bedrijf en is momenteel actief als medeoprichter en directeur van Outside Inc (2013) en World Startup Factory (2015). Hiernaast is hij de drijvende kracht geweest achter initiatieven die zijn gericht op een systeemverandering en een actieve bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzame wereld, zoals ‘Fair Medicine’ en ‘Our Oceans Challenge’.
Binnen alles wat Mathijs doet staan maatschappelijke uitdagingen, ondernemerschap en innovatie centraal. Op een ondernemende manier een duurzame en toekomstbestendige wereld te creëren is dat waar Mathijs zich mee bezig houdt.
Naast ondernemen geeft Mathijs regelmatig presentaties en workshops of treed hij op als dagvoorzitter.

Interesse in een lezing van Mathijs koper of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Mathijs Koper

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid