Michiel van Vugt

ACTIE: boek een lezing van Michiel van Vught en ontvang 25 boeken. Je hebt de keuze uit: ‘Je Geld en of Je Leven’ of ’25 x Net Iets Slimmer’.

“Het is mijn missie om jou te helpen met het maken van betere keuzes, het halen van doelen en om je te inspireren goed na te denken over je leven.” – Michiel van Vugt

Michiel van Vugt neemt zijn publiek mee in een verrassend verhaal over ons gedrag. Zijn lezingen gaan over onderwerpen als: Waarom neem je rare beslissingen? Wat zijn de gevolgen hiervan? Maar ook: Hoe kan je voortaan betere (financiële) beslissingen maken? En waarom is verandering zo moeilijk en hoe lukt het wel?

Michiels presentatie zorgt voor vermaak, maar laat ook op een confronterende manier zien hoe je gedrag je soms in de weg zit. Hij maakt zijn verhaal toepasbaar, waardoor de toehoorders ook daadwerkelijk iets kunnen veranderen!

Onderwerpen waar Michiel van Vugt over spreekt

  • De psychologie van keuzes
  • Voortaan betere keuzes maken, rondom leven, werk als financieel
  • Eerder bereiken wat je wilt
  • Waarom veranderen zo moeilijk is én hoe het wel lukt
  • De invloed van financiële beslissingen op jouw toekomst

De psychologie van keuzes, veranderen en slimmer gedrag

Verkeerde beslissingen zorgen voor stress en onrust. Zowel thuis als op de werkvloer. Zijn overtuiging is dat rust over je toekomst leidt tot een makkelijker leven. Michiel geeft je uitleg en inzichten over hoe je keuzes verbetert, waardoor je net iets slimmer beslist en je leven (iets) beter maakt.

Ondanks dat gedrag diepgeworteld is, kan je gedrag veranderen. We vertonen bijvoorbeeld veel kuddegedrag, vergelijken ons met de verkeerde mensen en zijn gevoelig voor ankerpunten. De bewustwording van denkprocessen is een start die je helpt beter te onderhandelen bij de keukenboer, minder vatbaar te zijn voor kortingen en je meer penalty’s laat tegen houden. Het halen van doelen, gedrag veranderen en betere keuzes maken is mogelijk. Hoe? Door weten wat je wilt én door het aanleren van nieuwe gewoontes en routines.

Achtergrond Michiel van Vugt

Michiel is schrijver van de bestseller ‘Net Iets Slimmer’, dat gaat over hoe mensen (financiële) beslissingen nemen. Ook vertaalde hij het boek ‘Enough? How Much Money Do You Need for the Rest of Your Life?

Sinds 2017 is hij een van de experts die podcasts maakt voor BNR (Je Geld en of Je Leven). Ook verzorgde Michiel van Vugt de TEDx-talk ‘How to make smart money choices’ en verzorgt hij lezingen in het buitenland (Londen, Dublin, Birmingham.)

Hij werkt ook sinds 2007 bij NNEK Vermogensopbouw. Dit is een bedrijf dat gelooft in de kracht van financieel advies. Samen met de top adviseurs uit de Nederlandse advieswereld helpen bij klanten met een stuk financiële rust.

Michiel van Vugt inhuren of boeken voor lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. We helpen je graag verder.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Michiel van Vugt SKU UPC Model

"Een leuke manier om dit onderwerp bij de mensen weer goed op het netvlies te krijgen."- René Groenendijk - AAZ Adviesgroep

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: AAZ Adviesgroep 

"Een leuke manier om dit onderwerp bij de mensen weer goed op het netvlies te krijgen."
- René Groenendijk - AAZ Adviesgroep


"Een gepassioneerde presentator die het aanwezige publiek infecteert met zijn boodschap." - Frank van Enckevort - Pubben & Van En

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Pubben & Van Enckevort 

"Een gepassioneerde presentator die het aanwezige publiek infecteert met zijn boodschap."
- Frank van Enckevort - Pubben & Van Enckevort


“Het was een groot succes en dat niet in de laatste plaats door jouw bijdrage.” - Richard Neve - Incognito

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Incognito 

“Het was een groot succes en dat niet in de laatste plaats door jouw bijdrage.”
- Richard Neve - Incognito


5.0 5.0 6 6 “What a professional!” is what several have said to me. Well done! Really great job! Michiel van Vugt
Page:
12