Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Videocolumn Joep van Deudecolumn
Bewaar als favoriet

De Joep van Deudecolumn (videocolumn)

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Heb je voorheen ook zo genoten van de Joep van Deudecolumn bij Giel op 3FM? Het is nu ook mogelijk om deze videocolumn door cabaretier en tv-presentator Joep van Deudekom te boeken voor jouw collega, team of organisatie? De inhoud is geheel op maat.

Joep van Deudecolumn – een videocolumn op maat

Wil je een teamlid, afdeling of misschien zelfs de hele organisatie een keer in het zonnetje zetten? Of wil eens op een andere manier de boel even lekker opschudden? Denk dan eens aan de Joep van Deudecolumn. Een humoristische videocolumn geheel op maat (+/- 5 minuten) door Joep van Deudekom.

De Joep van Deudecolumn was 12 jaar lang te horen op 3FM bij Giel Beelen en daarnaast schreef Joep enkele jaren columns voor de Televizier Gids.

Over Joep van Deudekom

Joep kwam via een carrière als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carrière. In november 2017 vierde NUHR haar (zijn?) 30-jarig jubileum. NUHR won tot twee keer toe de Poelifinario voor beste theaterprogramma.

De laatste jaren werkt hij vooral samen met Rob Urgert aan diverse tv-programma’s zoals de Kwis, Het Instituut, Wie denk je wel dat je bent? en ontwikkelden zij diverse tv-formats, boeken en events. Daarnaast schreef Joep een aantal jeugdboeken, een reisverhalenboek en boeken met verzamelde columns en was hij 5 jaar lang presentator van Discovery’s ‘How do they do it?’ dat tot in de eeuwigheid herhaald zal worden. Een kortstondige deelname aan ‘Wie is de Mol’ in 2012 mag niet onvermeld blijven.

Interesse in de Joep van Deudecolumn of heb je een vraag?

De lengte is in overleg. Ook is het bovendien mogelijk dat deze videocolumn samen met Rob Urgert wordt uitgebracht. Wil je meer hierover weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Joep van Deudecolumn (videocolumn)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid