Otto Wijnen

“Het is mijn missie om congresgasten met meer energie en dadendrang te laten vertrekken dan waarmee ze gekomen zijn.” – Otto Wijnen

Veelal zijn congressen sterk op de inhoud. Maar alleen voor inhoud komen mensen niet bij elkaar. Dan wordt het een saaie boel en dan kan je ook een mailtje sturen. Nee, het gaat om het onderlinge contact, de chemie die ontstaat als mensen bij elkaar komen. De lach, en dus een fakespeech van Otto Wijnen, is daarbij een geweldige katalysator.

Otto Wijnen – Fakespeech Energizer

Uw gasten met meer energie te laten vertrekken dan waarmee ze binnenkwamen, dat is het doel van cabaretier en spreker Otto Wijnen. Zijn ludieke fakespeech begint zoals elke andere lezing. Hij heeft een keurige PowerPoint presentatie voorbereid en in eerste instantie lijkt zijn verhaal feilloos aan te sluiten bij het onderwerp van de dag.

Na enkele minuten horen zijn luisteraars de eerste aparte dingen en langzaam neemt het verhaal een vreemde wending. Centrale boodschap daarvan: de veranderingen gaan razendsnel en het is zaak bij te blijven! Door hen bewust uit de comfort-zone te halen, zorgt Otto voor een gezamenlijke beleving waardoor het volgende programma-onderdeel of de afsluitende borrel een heel ander, energieker karakter kent.

Waar Otto zich extra in onderscheidt is zijn multimediakennis, snelle humor en taalgevoel. Ook is hij niet bang om – op ludieke wijze – in te grijpen als dat nodig mocht zijn. Bovendien kijkt hij graag samen met de opdrachtgever naar het hele plaatje: waarom wordt het event georganiseerd? Wat is het doel van zijn bijdrage? Hoe halen we het hoogste rendement?

Tot zijn tevreden klanten behoren onder meer De Nederlandsche Bank, ABN-AMRO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Bayer Healthcare, Univé, FIOD, Fontys Hogeschool, Ministerie van Defensie, Politie en de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Onderwerpen waar Otto Wijnen over spreekt:

  • Innovatie
  • Verandering
  • Duurzaamheid
  • Communicatie
  • Klantbeleving
  • Social media
  • Samenwerking
  • Trendwatching

Aanvullende rol Otto Wijnen als dagvoorzitter van de bijeenkomst

Op verzoek kan hij na zijn fakespeech aanwezig blijven als dagvoorzitter. Verwacht van Otto Wijnen geen diepgravende complexe interviews; als energieke dagvoorzitter is het zijn taak alles op prettige wijze in goede banen te leiden en zo nu en dan een scherpe vraag te stellen of kritische opmerking te maken.

Achtergrond Otto Wijnen

Otto Wijnen verzorgde in 2000 zijn eerste fakespeech. Het was een prachtige combinatie van interesses: op het HBO Cultureel Maatschappelijk Werk waar hij had geleerd concepten te ontwikkelen gericht op de eisen van doelgroepen en om kindertheater en typetjes te spelen. Daarna volgde enkele jaren met acteerwerk voor onder meer theaterproductiebedrijven Pepper & Co en Acteur.nl. Otto voltooide in 1997 de opleiding Multimedia producer en is dus handig met foto- en videobewerking. Op het podium kwamen al deze kwaliteiten bijeen, met een daverend applaus tot gevolg.

In 2006 kwam het in een stroomversnelling toen alle aandacht volledig aan het spreken gewijd kon worden. Otto Wijnen Speaker & Coach was een feit. Doordat hij veel sprekers op het podium zag worstelen met iets wat voor hem relatief eenvoudig was, begon hij met het ondersteunen en coachen van sprekers. Hij volgde hiervoor in 2011 de opleiding bij de School voor Presentatiecoaching en ging in 2015 naar Californië voor meerdaagse intensieve sprekerstrainingen. In augustus 2016 kwam zijn boek “Help! Ik moet spreken” uit.

Otto zet zich graag in voor maatschappelijke doelen door benefiet veilingen te presenteren en door wereldverbeteraars te begeleiden met hun presentaties. Hij zet zich o.a. in voor PlasticSoup.org.

Interesse in een fakespeech van Otto Wijnen of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Otto Wijnen SKU UPC Model

Door de begeleiding van Otto als Dagvoorzitter hebben wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Feb 20, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: C-Quential 

Door de begeleiding van Otto als Dagvoorzitter hebben wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.


Otto was in 1 woord fantastisch!Otto was verrassend, energiek en heel goed voorbereid. Een uniek persoon die onze business update tot een zeer suc

May 24, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nestlé 

Otto was in 1 woord fantastisch!

Otto was verrassend, energiek en heel goed voorbereid. Een uniek persoon die onze business update tot een zeer succesvolle en waardevolle dag heeft gemaakt. Otto heeft met zijn gevoel voor timing en humor precies de juiste 'energy boost' gegeven. Otto heeft ons zeker ook aangezet tot nadenken over onze activiteiten op het internet en welke impact dat kan hebben zowel zakelijk als privé. Nogmaals dank


Nogmaals bedankt voor je geweldige positieve bijdrage aan Next 2016. We hebben de bezoekers de sessies ook laten waarderen. Jouw sessie werd zeer goed

Oct 12, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Van Meijel 

Nogmaals bedankt voor je geweldige positieve bijdrage aan Next 2016. We hebben de bezoekers de sessies ook laten waarderen. Jouw sessie werd zeer goed beoordeeld (3,6 van de 4 sterren). Goed gedaan dus!
Peter Winkeler, Marketing manager,


5.0 5.0 4 4 Door de begeleiding van Otto als Dagvoorzitter hebben wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Otto Wijnen
Page:
12

Gerelateerde sprekers