Arjen Banach –  Inspirerend werkgeverschap & Innovatief Ondernemerschap

Arjen Banach staat wekelijks op het podium om professionals te inspireren rondom thema’s als verandermanagement, leiderschap, werkgeluk en organisatiecultuur. Hij doet onderzoek naar succesvolle organisaties en hij gelooft in de kracht van energie op het werk. Of het nu gaat om veranderen, creëren van leiders, samenwerken of zelfsturing; energie in een jouw organisatie is de grootste voorspeller van succes. Naast zijn werkzaamheden als spreker is Arjen actief als Chief Happiness Officier bij een grote zorginstelling. Daar bouwt hij aan een cultuur die professionals in staat stelt om, ondanks de vele veranderingen, te excelleren in een omgeving waar werkgeluk centraal staat.

Arjen Banach onderscheidt zich door de unieke mix van inspiratie, hoge energie en humor tijdens zijn presentaties. Naast het inspireren is het van belang dat de inhoud een blijvende indruk achterlaat. Een lezing zonder resultaat is zonde en door humor en interactie blijft de boodschap echt hangen. Kortom: activerend!

Onderwerpen waar Arjen over spreekt

– Inspirerend werkgeverschap
– Innovatief ondernemerschap
– Hoe creëren we een team/organisatie waar het bruist van de energie (en wat is de rol van experimenteren daarbij)?
– Hoe kunnen we de verandering in onze organisatie laten slagen en krijgen we professionals aan boord?
– Wat kan werkgeluk voor ons betekenen en welke best-practices uit het werkveld sluiten aan bij onze organisatie?
– Hoe creëren we een cultuur die zorgt dat we beter gaan presteren en samenwerken als team/organisatie?
– Hoe zorgen we voor meer leiderschap in de organisatie, bij het management en de professionals?
– Op welke manier kunnen we als professionals creatiever worden en uitdagingen in de organisatie eenvoudiger aanvliegen?

Nieuw boek Arjen Banach: Organisatievibe

November 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ waar hij ingaat op de winnende principes van Toekomstgerichte Organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. Een wake-up call en call-to-action in één.

Waarom organisaties succesvol zijn

Arjen Banach gelooft dat gelukkige professionals en organisaties succes aantrekken. Als je wil presteren is een verhoogd zelfbewustzijn van professionals belangrijk. Als zij hun invloed gebruiken hebben ze het gevoel dat hun doen en laten van invloed is op het succes van de organisatie en groeit de motivatie en betrokkenheid.

In zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ doet Arjen onderzoek naar wat de geheimen zijn van succesvolle organisaties en professionals. De kennis die Arjen hiermee opdoet vormen de basis van zijn presentaties. Laat je inspireren door de succesformules uit het werkveld.

Persoonlijke achtergrond

Ondertussen is Arjen ruim 8 jaar actief als spreker, trainer en schrijver op het gebied van leiderschap en positieve psychologie. In zijn opleiding miste hij destijds de nodige persoonlijke ontwikkeling en toen is hij zelf op onderzoek uit gegaan. Dat heeft geresulteerd in zijn eerste bedrijf waarin hij workshops en seminars verzorgde over persoonlijk leiderschap bij studenten. Na zijn studie is hij verder gegaan en sindsdien geeft hij sessies door heel Nederland bij bedrijven. In zijn opdrachten heeft hij een speciale passie voor zorginstellingen.

Persoonlijke missie

Werken, makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker.

Interesse in een lezing van Arjen Banach of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Arjen Banach SKU UPC Model

Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten.

May 01, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sanquin 

Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten.


"Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en (werk)geluk - maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakke

Feb 19, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Cosis Expertise Centrum 

"Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en (werk)geluk - maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en medewerkers. Als organisator en dagvoorzitter van de Cosis Inspiratiedagen heeft hij ons met zijn energie op weg geholpen onze nieuwe strategie 'tot leven te brengen'."


"Bij ABN AMRO wilde ik een inspiratiemiddag organiseren voor leidinggevenden van het kantorennet in Regio West. Via via, kreeg ik de naam van Arjen Ba

Feb 19, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ABN AMRO 

"Bij ABN AMRO wilde ik een inspiratiemiddag organiseren voor leidinggevenden van het kantorennet in Regio West. Via via, kreeg ik de naam van Arjen Banach door en uiteindelijk zijn we met hem in zee gegaan voor een uur vol humor en energie gericht op 'het leven bij de bank' . De woorden; professioneel, grappig, ambitieus schieten me te binnen als ik aan Arjen denk.


5.0 5.0 3 3 Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten. Arjen Banach