Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Yoeke Nagel
Bewaar als favoriet

Yoeke Nagel

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Yoeke Nagel ontwikkelde Damestasjeslezen als verrassende teambuildingsinstrumenten voor hoger en lager management. Zij is in te zetten als workshopleider, trainer en geeft lezingen. Yoeke Nagel publiceerde dertien boeken en werkt o.a. als journalist en trainer.

IJsseldal Wonen

"Afspraak is afspraak, mooie inhoud en vlot schakelen. De lezing van Yoeke Nagel was inspirerend, humorvol en scherp. We hebben er van genoten. De contacten met deSpreker.nl hebben we als prettig ervaren."

Yoeke Nagel

Met Yoeke Nagel haal je een spreekster in huis met een verrassend onderwerp: damestasjeslezen en herenbroekzakkijken. Tijdens deze vrolijke en interactieve lezing werpen we een blik in tas of broekzak en kijken daarmee recht in de eigen ziel – en die van collega’s. We dragen immers de spullen met ons mee die ons het gevoel geven te kunnen overleven. Een pen, drie lipsticks, een multitool, een USB-stick of een zelfgemaakt hoesje voor de telefoon… het zegt allemaal iets over ons eigen karakter, onze geheime angsten en verlangens.

De lezing kan worden ingezet als luchtig en toch diepgaand moment bij grotere bijeenkomsten, als warming-up of als energizer. Voor elke organisatie die zich graag profileert met duurzaamheid en zorg voor haar medewerkers is een lezing Damestasjeslezen een speelse en inhoudelijk sterke opstap naar zowel persoonlijke als maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijk leiderschap. Met elementen uit NLP, Systeemopstellingen, teambuilding, symboolduiding en mindfulness.

Yoeke Nagel ontwikkelde Damestasjeslezen als verrassende communicatie- en teambuildingsinstrumenten voor hoger en lager management. Zij is in te zetten als workshopleider, trainer en geeft lezingen. Yoeke Nagel publiceerde dertien boeken en werkt o.a. als journalist en trainer.

Yoeke Nagel boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

CSU Cleaning Services

"Tijdens de jaarlijkse CSU Cleaning Services Commercie Stranddag probeer ik, naast een gezellige dag, mijn mensen zo veel mogelijk te informeren en te faciliteren. Yoeke heeft, met het oog op het veelal eenzame en moeilijke schrijversvak, op unieke wijze invalshoeken getoond die mijn mensen (ander) inzicht geeft. Wellicht meer nog dan dat heeft zij de managers een kapstok geboden om vooraf, in het creatieve proces, beter aansluiting te vinden bij de tekstschrijvers. Al met al een geanimeerde en nuttige workshop waarvoor dank. Ruud van Swieten, commercieel directeur CSU, Uden"

Ministerie van Veiligheid en Justitie

"Hartelijk bedankt voor de inspirerende en grappige workshop Damestasjeslezen op grote hoogte! De (hilarische) feiten bewezen zichzelf in de ‘gelezen’ tassen. Nooit geweten dat de voorwerpen en het ‘leefgruis’ in je tas zoveel over de eigenaar van de tas zeggen! Ook het samenstellen van de ‘teamtas’ en jouw interpretatie ervan boden interessante inzichten. Hier kunnen we zeker op voortbouwen. T. van Ree, Ministerie van Veiligheid en Justitie"

IMW Breda

"Ik heb het zelf als heel leuk en bijzonder ervaren en zal het zeker bij anderen aanraden om te doen. Onderstaan een samenvatting van de reacties op de workshop tasjeslezen op 1 oktober j.l. Leonie Krusemeijer, IMW Breda. · Leuk, leuk, leuk!! was de algemene reactie. · Met een andere insteek naar mensen kijken en hoe die omgaan met alledaagse zaken. Wat slepen we allemaal mee en wat gebruiken we wel of niet. · Leuke vrouw die de workshop leidde, zeker een aanrader om dit ook eens voor vriendinnen te organiseren. · Bijzonder was de ‘teamtas’, wat hier uitkwam terwijl we toch niet echt een team zijn. · Hilarische momenten en herkenbare zaken. Verbazing dat een handtas echt iets kan ‘vertellen’ over de persoon in kwestie. · Sympathieke, vrolijke en heerlijk ‘down to earth’ vrouw die de workshop gaf. Voortaan kijk ik echt anders naar tassen en niet alleen die van mezelf!"

Beschikbaarheid en informatie

Yoeke Nagel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid