Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Speelruimte creëren in je organisatie
Bewaar als favoriet

Workshop Speelruimte creëren in de organisatie

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Lijden jullie aan terminale serieusheid of zitten jullie vast in systemen? Tijdens deze workshop gaan we op een speelse en interactieve manier met elkaar aan de slag om de speelruimte in de organisatie te vergroten.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Workshop Speelruimte creëren in de organisatie

Ruimte om te spelen. Is die ruimte er nog wel, in jouw organisatie? Of is iedereen inmiddels overvallen door het spook van de terminale serieusheid? Heb je ook het gevoel dat jouw organisatie wel wat speelruimte kan gebruiken? Dan is de workshop ‘Speelruimte creëren in organisaties’ zeker iets voor jou en je collega’s.

Uit onderzoek blijkt:

  • Mensen die spelen zijn flexibeler en staan meer open voor verandering
  • Door te spelen oefen je je sociale en emotionele vaardigheden
  • Volwassenen met een speeltekort verliezen hun optimisme, worden somber en raken vastgeroest

Over de workshop Speelruimte creëren in de organisatie

Veel ondersteunende taken die we in de organisatie uitvoeren zijn saai, kosten veel tijd en blijven vaak liggen. Door te spelen, experimenteren, samen plezier te beleven en fröbelen worden serieuze zaken op een luchtige, laagdrempelige en leuke manier opgepakt.

Tijdens deze workshop gaan we op een speelse en interactieve manier met elkaar aan de slag om de speelruimte in de organisatie te vergroten. Dat doen we door die ruimte samen te verkennen en de spelregels gezamenlijk te bepalen. Wat levert het op?

  • Om te beginnen heel veel plezier en energie.
  • Een gezamenlijk beeld van de speelruimte in de organisatie en de regels van het spel.
  • Je leert manieren om de speelruimte (die er altijd is) in je werk te vergroten.

Deze workshop kan zowel online als offline verzorgd worden.

Masterclass
Bovendien is deze workshop ook mogelijk in de vorm van een interactieve masterclass. In deze masterclass zal je niet achterover leunen, maar doe je actief mee en beleef je veel plezier met elkaar. In de masterclass worden korte stukjes theorie over spelen gecombineerd met gedachtenoefeningen en interactieve spelvormen. Krijg van workshopleiders tips hoe je je eigen spelende IK weer kunt hervinden en dit kunt toepassen in de organisatie.

Over de workshopleiders

Deze workshop wordt gegeven door Marijne Vos en Ben Kuiken. Marijne is organisatieadviseur en heeft veel ervaring in en kennis van het begeleiden van groepsprocessen en werkvormen. Ben is organisatiefilosoof, hoofdredacteur van Management Team en schreef vele boeken, waaronder De Laatste Manager, De PRET-factor en De Organisatiefilosoof. Marijne en Ben schreven samen Het Grote Fröbelboek voor Adviseurs. Dit boek is een pleidooi voor meer speelruimte in organisaties en tegen de terminale serieusheid die veel organisaties kenmerkt.

Geïnteresseerd in de workshop Speelruimte creëren in de organisatie?

Dus als je meer flexibiliteit wilt in de organisatie, je de menselijke maat terug wilt brengen en je vrolijke en positieve medewerkers wil… ga dan spelen! Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Workshop Speelruimte creëren in de organisatie

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker