Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wim de Bundel
Bewaar als favoriet

Wim de Bundel

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wim de Bundel deelt tijdens zijn lezing vele inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen gebaseerd op 12 jaar werk aan de top van de commerciële markt. Alles gebaseerd op de Kracht van geven. Na afloop weet je hoe je een klantgerichte cultuur en organisatie kan bouwen.

Martijn van der Meulen - TIG Sports

"Als iemand begrijpt hoe je business, topsport en doelen bereiken combineert, is Wim het wel. Zijn masterclass was smullen. Het is niet voor niets dat hij onderdeel was van het team dat met Delta Lloyd een gouden SponsorRing in de wacht sleepte. We hebben zelden een verhaal gehoord dat zo inspirerend is en toch zo concreet en waardevol voor ieder bedrijf."

Over Wim de Bundel

Zijn jullie op zoek naar een gepassioneerde spreker die uit eigen jarenlange ervaring kan vertellen hoe je een klantgerichte cultuur creëert? Wim de Bundel was 12 jaar directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden en specialiseerde zich in deze tijd in het bouwen van een klantgerichte cultuur op basis van het principe ‘De kracht van geven’.

Wim wist met zijn collega’s verzekeraar Delta Lloyd van de achtste en laatste plaats in dienstverlening op te stuwen naar de eerste plaats. Dit heeft hij vervolgens zes jaar vastgehouden, waarbij de Net Promotor Score (NPS) werd omgebogen van -54 naar +30. Wim werd op basis van dit succes 2014 uitgeroepen tot Commercieel Directeur van het jaar.

Tijdens de integratie van Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden hanteerde hij dezelfde lessen op basis van de ‘Kracht van geven’. Deze keer schoot de NPS van -48 naar +17 en werd hij in 2019 uitgeroepen tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland.

Deze unieke prestaties zijn mede tot stand gekomen door zijn jarenlange samenwerking met olympische en paralympische topsporters. Zo maakte hij met zeilster en vijfvoudig wereldkampioen Lobke Berkhout het olympische K.L.A.N.T. model. Ook werkte hij samen met gouden olympische kampioenen als Dorian van Rijsselberghe en Marit Bouwmeester en paralympische kampioenen als Esther Vergeer en Bibian Mentel.

Onderwerpen lezing ‘De kracht van geven’

Wim de Bundel bundelt zijn lessen gebundeld in deze inspirerende lezing. Hij deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt zijn publiek mee op een bewogen en optimistische reis. Hoe je op basis olympische & paralympische tips een gave en winnende cultuur kunt neerzetten. Mogelijke onderwerpen:

  • Bouwen aan een klantgerichte cultuur
  • Hoe je kunt leren van tegenslagen
  • Welke lessen uit de topsport kun je implementeren

Een lezing of workshop van Wim is altijd op maat. Door zijn jarenlange ervaring kan hij jullie specifieke uitdagingen verwerken in zijn sessie, denk aan aanvullende thema’s als duurzaamheid, doelen bereiken en sportmarketing.

Achtergrond Wim de Bundel

Na zijn studie Bedrijfseconomie startte Wim bij verzekeraar Delta Lloyd en wist zich daar op te werken tot Directeur Marketing & Sales. In de twaalf jaar die volgde behaalde hij diverse successen. Op basis daarvan werd hij in 2014 verkozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland.

Na zijn vertrek in 2020 schreef hij het boek Geven is leven, een managementboek en inspiratieboek in één. Het boek bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos meewerkten – dankzij het goede doelkarakter van het boek. Wim doneert per verkocht € 5,- aan de Mentelity Foundation. Inmiddels is al ruim €16.500 opgehaald.

Inmiddels heeft hij met zijn zus en een team van optimisten het platform Gevenisleven.nl gelanceerd. Vanuit de visie dat geven een positieve bijdrage heeft op je gezondheid, je geluk en je succes, willen ze inspireren en het makkelijker maken om te geven.

Wim de Bundel boeken voor een inspirerende lezing of workshop?

Wim de Bundel had ruim 23 jaar op rij aantoonbaar commercieel succes, doordat hij een klantgerichte cultuur bouwde op basis van de Kracht van geven. Benieuwd hoe hij dit aanpakte en kunnen jullie wel wat inspiratie gebruiken op dit gebied? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Bas de Reus, CEO Fujitsu

"Wim heeft ons zeer energiek en enthousiast meegenomen in de wijze waarop je kunt werken aan een klantgerichte cultuur op basis van de Kracht van geven. Je merkt dat hij uit het veld komt en als een van de weinige sprekers echt weet hoe het is om zo'n cultuur te bereiken. Een absolute aanrader!"

Beschikbaarheid en informatie

Wim de Bundel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid