Op zoek naar een ervaren spreker omtrent merkstrategie?

Stef Heutink
Bewaar als favoriet

Stef Heutink

Stef is vanaf de introductie van internet in Nederland in 1993 betrokken bij het bedenken van (digitale) merkstrategieën. Daarmee hoort Stef bij een hand vol internetpioniers die ons land rijk is. Inmiddels vertaalt hij zijn kennis naar de ontwikkeling van merk- en reputatiestrategieën.

Stef Heutink

Stef Heutink is al sinds 1993 gefascineerd door het medium internet en alles wat daarmee te maken heeft. Hij behoort tot de eerste generatie digitaal specialisten in Nederland en houdt zich al 15 jaar bezig met merkstrategie en de invloed die dat heeft op reputatie. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in vrijwel alle facetten van merkstrategie en online communicatie. Deze variëren van de ontwikkeling van strategieën, online (marketing)campagnes, websites en social mediacampagnes tot de ontwikkeling van digitale toepassingen en processen.

Stef ontrafelt moeiteloos de essentie en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom (online) merkstrategie. Bruikbaar, klare taal en praktisch toepasbaar.

Onderwerpen waar Stef Heutink over spreekt

  • Merk, marketing en reputatie
  • Digitaal en internet
  • Media
  • Verandering
  • Ondernemen in Afrika (Ghana)

Achtergrond Stef Heutink

Stef was bij diverse bureaus verantwoordelijk voor strategie en creatie en heeft vervolgens een aantal jaren gewerkt als zelfstandig adviseur. Sinds 2018 is hij creatief directeur bij IVRM Reputatie. Zijn specialisme richt zich op het ontrafelen van de essentie van een merk of organisatie om vanuit die essentie een merk, marketingcommunicatie of reputatiestrategie vorm te geven. Bij IVRM is Stef betrokken bij complexe positioneringsvraagstukken van klanten en de creatieve vertaling naar middelen.

Interesse in een lezing van Stef Heutink?

Stef is een bevlogen spreker die een zaal boeit, nooit saai en altijd met een gepaste dosering humor. Hij is de typische dwarsdenker in organisaties en wordt daarvoor ook vaak ingehuurd. Zijn jullie geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Stef Heutink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid