Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ben Tomesen
Bewaar als favoriet

Ben Tomesen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Ben Tomesen verbindt zijn jarenlange ervaring met Change Management met de avontuurlijke reizen die hij in meer dan 80 landen heeft gemaakt. Met dezelfde flair en verbeeldingskracht waarmee hij gereisd heeft, neemt hij je mee op jouw eigen reis van de verandering. Nieuwe energie, uit je comfortzone, dát is het doel van Ben met zijn keynote speech.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Philip de Roo (voormalig algemeen directeur Heineken Nederland)

‘Gedurende een kwarteeuw heeft Ben met mij diverse organisatieontwikkelings- processen succesvol begeleid. Met een enorm brok energie, vakmanschap betrokkenheid en dynamiek heeft hij het beste in mensen losgemaakt en laten ervaren, dat ze meestal meer (aan)kunnen, dan ze zelf denken. Vertrouwen en integriteit zijn belangrijke kenmerken voor Ben. De spiegel die hij mij voorhield maakte mij bewust van het effect van mijn leiderschap.’

Van Oers United / Stefan Boskamp

Ik leerde Ben kennen toen ik beginnend HR professional was bij Heineken, nu ruim 30 jaar geleden. Ik werd meteen gegrepen door zijn energie, originaliteit en professionaliteit. Het begin van een hele lange relatie: van Bilderberg Hotels & Restaurant, CSM Zoetwaren tot het Japanse Astellas Pharma. Ook nu binnen Van Oers United ondersteunt Ben mijn organisatie en mij op geheel eigen wijze: to-the-point, pragmatisch en vooral ook resultaatgericht. Stefan Boskamp HR Director Van Oers United

Peter van der Velden - Oud-Burgemeester en voorzitter Vewin

Als oud-Burgemeester van Breda heb ik samen met het college mogen werken met Ben Tomesen. Met zijn grote ervaring als organisatiedeskundige wist hij ons allemaal krachtig te motiveren en inspireren. Zijn houding en werkwijze kenmerken zich door stevigheid, openheid en zijn aanpak dwingt je om naar jezelf te kijken. En dat alles gelardeerd met, wanneer nodig, enige humor. Zijn werkmethode maakt het mogelijk om als team beter met elkaar samen te werken en heldere doelen te formuleren.

Ben Tomesen

Ben Tomesen is al 40 jaar werkzaam als change-consultant bij zijn bedrijf Chance b.v. Dit adviesbureau is gespecialiseerd in organisatieadvies, leiderschapsontwikkeling en Executive Coaching. Daarnaast is hij auteur van het boek ‘Jij bent geen man, jij hebt geen baard. De Reis van de Verandering’

Vanuit zijn sociologische achtergrond betrekt Ben graag de maatschappelijke context bij verandermanagement-vraagstukken, heeft oog voor de systemen waarin mensen moeten functioneren en weet met psychologisch inzicht tot individuen door te dringen.

Ben Tomesen verbindt zijn jarenlange ervaring met Change Management met de avontuurlijke reizen die hij in meer dan 80 landen heeft gemaakt. Met dezelfde flair en verbeeldingskracht waarmee hij gereisd heeft, neemt hij je mee op jouw eigen reis van de verandering. Nieuwe energie, uit je comfortzone, dát is het doel van Ben met zijn keynote speech. Inzicht in je eigen belemmeringen en angsten, maar ook in je mogelijkheden.

Onderwerpen in de keynote van Ben Tomesen

  • De Reis van de Verandering
  • Uit je comfortzone: durf, veerkracht en flexibiliteit
  • Het delen van beelden en percepties bij de komende reis van verandering kan hebben
  • Zicht op je reisgenoten
  • Zicht op je eigen mogelijkheden en begrenzingen

Achtergrond

Tomesen studeerde af in de Sociale- en Culturele Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Utrecht met als specialisatie Sociologie en Sociale Psychologie. Hierna volgde hij een 3-jarige postdoctorale opleiding in Gestaltpsychologie aan het Nederlands Gestalt Instituut.

Sinds 2005 is Ben geaccrediteerd voor Insights Discovery en Deeper Discovery. Hij is lid en facilitator bij de Foundation for Natural Leadership. De beste leerschool van allemaal waren toch wel de avontuurlijke reizen door 80 landen in Europa, Afrika, Noord- en Zuid Amerika, Azië en Australië.

Geïnteresseerd in een lezing van Ben Tomesen?

Ben Tomesen is oorspronkelijk, uitdagend en zorgt voor aansluiting en verbinding. Hij zoekt altijd naar de relatie tussen gewenste organisatiedoelen en wat deze betekenen voor het team en jou als individu.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Hester Veltman-Kamp - Wethouder van Ede

Ben brengt je op een heel toegankelijke manier naar de diepere drijfveren van jezelf en je medewerkers. Een traject met Ben is leerzaam en uitdagend. Spitsvondig weet Ben tastbare verbindingen binnen een team bloot te leggen, waar je enorm je voordeel mee kan doen in de dagelijkse praktijk. De humor en rake opmerkingen maken het ook nog eens ontzettend leuk!

Koen Schuiling - Bugemeester Groningen

De bijeenkomsten met Ben builden het team, zijn confronterend, uitdagend en ook individueel verrijkend. Wij grijpen er nog vak op terug. De insights Discovery profielen zijn van blijvende waarde. En gelukkig kun je met Ben nog lachen ook! Niet in de plaats om jezelf trouwens....Beschikbaarheid en informatie Ben Tomesen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker