Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

An Nguyen
Bewaar als favoriet

Webinar Effectieve communicatie op afstand

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In het webinar Effectieve communicatie op afstand geeft An Nguyen je de bouwstenen voor effectieve communicatie op afstand en maakt hij je bewust van de verschillende manieren van stemgebruik.

Webinar Effectieve communicatie op afstand

In deze tijd van COVID-19 zijn communicatievaardigheden belangrijker dan ooit. Het effectief en duidelijk communiceren op afstand kan er voor zorgen dat je goed leiderschap en richting kunt geven aan jouw onderneming en je team. In het webinar Effectieve communicatie op afstand geeft An Nguyen je de bouwstenen voor effectieve communicatie. Hoewel onze stem het instrument is waar we de meeste communicatie mee doen, wordt ons dit verbazingwekkend genoeg nooit geleerd. 

In het webinar komen de volgende onderwerpen voorbij:

  • De fundamenten van effectieve communicatie. Hierbij leer je een praktisch systeem om je manier van communiceren te masteren.
  • Stemgebruik. Door middel van Complete Vocal Theory (ontwikkeld voor zangers) word je je bewust van de verschillende manieren van stemgebruik.

Daarnaast is er voldoende ruimte om – samen of alleen – actieve oefeningen te doen. Ook kan er tijd ingeruimd worden voor een live Q&A.

Over An Nguyen

An is een frisse wind en weet ondanks zijn jonge leeftijd iedereen aan te spreken met zijn eigenzinnige visie en rebelse boodschap, die gebaseerd is op ervaringen en resultaten. Hij maakt het ongrijpbare tastbaar, en het onbegrijpelijke inzichtelijk. An Nguyen verzorgt al geruime tijd webinars en online-coaching voor organisaties op het gebied van effectieve communicatie skills.

Webinar Effectieve communicatie op afstand boeken

Heb je interesse in het webinar Effectieve communicatie op afstand? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Effectieve communicatie op afstand

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid