Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rocky Hehakaija
Bewaar als favoriet

Rocky Hehakaija

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Rocky Hehakaija is een innemende powervrouw, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen.
Ze is het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld, en ze staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met gezonde dosis humor.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Total Specific Solutions

Rocky heeft afgelopen weken op 3 evenementen van ons gesproken, waarbij een aantal medewerkers afstuderen aan een intern management programma en paste helemaal in ons straatje. Rocky is een leuke, energieke meid met humor, heeft een goed, inspirerend verhaal en is prettig om mee te schakelen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Stichting Interculturele Vrouwencentrum Enschede

Rocky heeft op Internationale Vrouwendag in Enschede tijdens ons festival ons geïnspireerd, met haar enthousiasme en zelfvertrouwen geeft ze een enerverende beleving. De hele zaal kreeg energie van haar overkomen en verhaal, iedereen ging enthousiast en blij naar huis. De volgende dag werd ik door vrouwen aangesproken dat ze blij wakker werden door de inspiratie die Rocky hun had meegegeven. Kortom echt een aanwinst voor je event voor mannen en vrouwen en jongeren.

Taalcentrum Amersfoort

Rocky gaf een lezing over motivatie van leerlingen aan 250 docenten van het ISK (onderwijs voor nieuwkomers tussen de 12-18 jaar). Een lezing, waarbij Rocky vanuit haar eigen verhaal verbinding maakt met haar publiek en hen liet nadenken over hun eigen verwachtingen naar zichzelf en naar de leerling. Het was een heel inspirerende lezing vol energie! Echt een aanrader.

Rocky Hehakaija

Rocky: een naam waarmee je al snel indruk maakt. Zeker als daarachter een innemende powervrouw schuilgaat. Een powervrouw die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen, Want dat is wat Roxanne Hehakaija (1984) – beter bekend als Rocky – doet. De Nederlandse voetbalster is in zowel binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker, van Berlijn tot New York en van Parijs tot Lowlands.

In de internationale straatvoetbalwereld is Rocky een bekend gezicht. Ze was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends: ’s werelds beste straatvoetbalteam. Waar ze met ex-profvoetballer en aanvoerder Edgar Davids in het team zat. Met dit team heeft ze op topniveau demonstraties en clinics gegeven, o.a. in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Ghana, Kenia en Brazilië. Ook is ze de eerste vrouw die vereeuwigd is in het wereldberoemde EA Sports Fifa 20 voetbalspel. Daarmee is ze de eerste en enige vrouw die in het spel haar eigen character heeft en onderdeel is van het Volta Legends team waar je als gamer tegen kunt spelen.

De sportieve Rocky schopte het tot Jong Oranje, maar toen sloeg het noodlot toe: een ernstige knieblessure maakte een einde aan haar internationale voetbalcarrière. Een zware domper voor de ambitieuze speelster. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien.

Onderwerpen

 • motivatie
 • omgaan met tegenslagen en verandering
 • uit je comfortzone komen
 • doorzettingsvermogen
 • het beste uit jezelf en een ander halen
 • vrouwenvoetbal
 • de kracht van sport
 • straatvoetbal
 • mindset verandering
 • gender gelijkheid
 • ondernemerschap
 • sociale verandering

Rocky is ook inzetbaar als dagvoorzitter.

Favela street

Rocky richtte samen met Philip Veldhuis de stichting Favela Street op. Hiermee creëert ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken, met de kracht van straatvoetbal. Ze inspireert jonge vrouwen met haar positieve instelling en voetbalskills. Daarnaast fungeert ze als rolmodel voor jongeren uit sloppenwijken over de hele wereld. Favela Street is actief in o.a. Brazilië, Haïti, Curaçao en Nederland.

Naast haar werk voor Favela Street, geeft Rocky regelmatig advies. Zo is ze bijvoorbeeld al bij organisaties als Nike, UEFA en Ajax geweest. Daarbij is ze ook stadionspeaker voor het Nederlands mannen- en vrouwenelftal en ontwikkelt ze programma’s voor het onderwijs en corporate organisaties. Hierin gaat ze aan de slag met leiderschapskwaliteiten en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

In 2017 werd Rocky door de Britse omroep BBC opgenomen in de ‘BBC 100 Women’: een lijst met 100 innovatieve en inspirerende vrouwen van over de hele wereld.

Rocky Hehakaija is de winnaar van Wie is de Mol? 2021.

Interesse in Rocky Hehakaija als spreker of dagvoorzitter?

Een presentatie of clinic van Rocky staat garant voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Edith Stein College

Rocky kwam bij ons op school tijdens onze talentweek. Een pittige week want de leerlignen hebben dan geen reguliere lessen en dat is best even wennen. Rocky sprak onze leerlingen aan op hun niveau, voelde zich niet verheven (daar triggeren de kinderen op) en liet ze actief zien wat het inhield om ergens voor te gaan. Ze deed dat met anecdotes vanuit haar eigen leven. De kinderen hebben het er nog steeds over. Ze willen nu juist allemaal prof voetballer worden of anders ook streetlegend. Dat zegt wat als 3VMBO-TL dat roept! Als dan ook nog een docent enthousiast wordt van voetbal die er normaal niks mee heeft heb je iedereen geraakt. De afwisseling tussen vertellen, filmpjes en actief bezig was leuk. Volgend jaar weer :)!

Team Vier BV

Voor ons personeelsuitje hebben we Rocky gevraagd ons team te inspireren. En dat heeft ze ook gedaan! Met haar bijzondere persoonlijke verhaal, interactie, humor, assertiviteit en toegankelijkheid heeft ze ons allemaal even uit de comfortzone weten te halen en ons uitgedaagd even op een andere manier naar zaken te kijken. Daarna natuurlijk nog even een balletje getrapt. Alle collega's waren ontzettend enthousiast en kregen er veel energie van. Dank je wel!

Witte Kruis RAV NOG

Rocky hadden we ingehuurd om een inspirerend verhaal te houden als start van onze tweedaagse voor instructeurs van de ambulancedienst. Het is haar gelukt om de mensen een boodschap mee te geven die als rode draad door de tweedaagse liep...het waren punten en komma's. Dank!



Beschikbaarheid en informatie Rocky Hehakaija

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker