Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Myra van den Goor
Bewaar als favoriet

Myra van den Goor

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Myra promoveerde op de drijfveren van dokters en heeft zelf ook een achtergrond als huisarts. Als algemeen directeur van Q3 Performance ontwikkelt ze evidence-based (leiderschaps)programma’s gericht op bevlogenheid en verbondenheid van zorgprofessionals. Kenmerkend is haar eigen gedrevenheid om thema’s als intrinsieke motivatie, kwetsbaarheid, betrokkenheid op de agenda te zetten.

DUO dagen Dijklander Ziekenhuis

"Bedankt voor jouw bijdrage. Een bevlogen collega met verstand van zaken op het DUO dagen podium draagt enorm bij aan het succes van die dagen."

Myra van den Goor

Als het op mensenwerk aankomt, doet menselijkheid ertoe.

Myra van den Goor heeft een achtergrond als huisarts. Ze is algemeen directeur bij Q3 Performance, een instituut voor opleidingen & trainingen voor bevlogen zorgprofessionals. Ze is daar ook onderzoeker, adviseur en leiderschapsdocent.

Myra promoveerde op de drijfveren van dokters. Met haar uitgesproken en wetenschappelijk onderbouwde visie neemt ze je mee in haar zoektocht naar de kern van de zorgprofessional en naar het hart van de zorg. Ze toont je wat je wellicht als vanzelfsprekend beschouwt, en onthult dat dit mogelijk niet het geval is.

Over de lezing van Myra van den Goor

Wat haar uniek maakt is dat ze haar lezingen baseert op eigen wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met een flinke dosis praktijkervaring. Ze kan als geen ander wetenschappelijke achtergronden vertalen naar de praktijk. Na haar bevlogen verhaal ga je met hernieuwde inspiratie en positiviteit de werkvloer op.

Thema’s die aan bod komen tijdens haar lezing:

  • Drijfveren van zorgprofessionals
  • Bevlogenheid
  • Werkplezier
  • Motivatie
  • Verbinding
  • Positiviteit
  • Kameraadschap

Na haar lezing weet je waarom het goed is om je calling als kompas te nemen, ken je de kracht van kameraadschap, ga je successen vaker vieren en weet je wat je als individu, groep of organisatie kunt doen om bevlogenheid en kameraadschap te stimuleren. Ook kan Myra een workshop opzetten voor jullie team of organisatie. Vooraf bespreekt Myra graag jullie wensen door voor haar lezing.

Achtergrond Myra van den Goor

Myra van den Goor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de medische wereld, van student geneeskunde tot huisarts en directeur van Q3 Performance. Ze ontwikkelt evidence-based programma’s voor postacademische ontwikkeling en onderzoekt de drijfveren van zorgprofessionals. Haar werk richt zich op het benadrukken van positiviteit en het erkennen van bevlogenheid in de zorg.

Myra’s proefschrift, ‘Calling & Comradeship’, en haar boek ‘Vanuit het doktershart, terug naar de kern’ (2021) werden gestimuleerd door haar onderzoek naar de essentie van artsprestaties. Ze deelt haar bevindingen om de ware drijfveren en passie van zorgprofessionals te belichten, en schrijft met collega’s artikelen die de positiviteit in de zorg benadrukken.

Interesse in Myra van den Goor als spreker voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

NVA dagen

"Dank voor je inspirerende en tot nadenken aanzettende verhaal vandaag! Ik ga je proefschrift zeker downloaden en lezen ;-)"

Beschikbaarheid en informatie

Myra van den Goor

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid