Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martine de Ridder
Bewaar als favoriet

Martine de Ridder

Martine de Ridder is een expert op het gebied van startups, accelerators en incubators. Zij gelooft dat vernieuwing nodig is voor groei en succes en weet als geen ander ideeën om te zetten naar waardevolle diensten en producten. Zij staat middenin de nieuwe wereld waar tech en IT een steeds grotere rol spelen.

Martine de Ridder
Martine de Ridder is een expert op het gebied van startups, accelerators en incubators. Zij gelooft dat vernieuwing nodig is voor groei en succes en weet als geen ander ideeën om te zetten naar waardevolle diensten en producten. Vanaf haar 24ste heeft zij verschillende succesvolle startups opgezet en wereldwijd uitgebreide ervaring opgedaan met incubators en accelerators. Zij staat middenin de nieuwe wereld waar tech en IT een steeds grotere rol spelen.

Met haar sprankelende persoonlijkheid en hoge energie is Martine een regelrechte verschijning op het podium te noemen. Deze dame heeft een uitgesproken mening over hoe bedrijven relevant kunnen zijn en blijven. Alles draait om weten wie je klant is. Martine laat zien hoe je design-thinking, co-creatie en validatie kunt combineren om klantbehoeftes te ontdekken en vervullen. Producten waar de klant écht op zit te wachten, kunnen ontdekt worden door op kleine schaal ideeën te testen, hiervan te leren, het product aan te passen en dit vervolgens te schalen. Experimenten zijn de perfecte manier om in korte tijd zoveel mogelijk te leren over het gedrag en de behoefte van je klant. Martine’s tastbare voorbeelden uit de praktijk laten.

Martine de Ridder inhuren als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Martine de Ridder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid