Martine de Ridder
Martine de Ridder is een expert op het gebied van startups, accelerators en incubators. Zij gelooft dat vernieuwing nodig is voor groei en succes en weet als geen ander ideeën om te zetten naar waardevolle diensten en producten. Vanaf haar 24ste heeft zij verschillende succesvolle startups opgezet en wereldwijd uitgebreide ervaring opgedaan met incubators en accelerators. Zij staat middenin de nieuwe wereld waar tech en IT een steeds grotere rol spelen.

Met haar sprankelende persoonlijkheid en hoge energie is Martine een regelrechte verschijning op het podium te noemen. Deze dame heeft een uitgesproken mening over hoe bedrijven relevant kunnen zijn en blijven. Alles draait om weten wie je klant is. Martine laat zien hoe je design-thinking, co-creatie en validatie kunt combineren om klantbehoeftes te ontdekken en vervullen. Producten waar de klant écht op zit te wachten, kunnen ontdekt worden door op kleine schaal ideeën te testen, hiervan te leren, het product aan te passen en dit vervolgens te schalen. Experimenten zijn de perfecte manier om in korte tijd zoveel mogelijk te leren over het gedrag en de behoefte van je klant. Martine’s tastbare voorbeelden uit de praktijk laten.

Martine de Ridder inhuren als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Gijs Mensing

  Gijs Mensing inspireert, op zijn eigen manier, bedrijven en ondernemers tot het vormgeven van hun strategie, het innoveren van hun business model en de validatie daarvan. En de rol van de individu daarin. De inspiratie vanuit diverse business modellen en de interactie met de zaal zorgt voor een inspirerende en energieke sessie vol met inzichten.

   

 • Patrick de Zeeuw

  Patrick de Zeeuw is Co-Founder en board member van Startupbootcamp Global, een accelerator programma dat opereert in 11 landen. Patrick schrijft een blogs over entrepreneurship en startups bij Nuzakelijk.nl. In maart 2013 lanceerde hij het boek “I’m HUNGRY, 100 basics to startup and accelerate your company”.

   

 • Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.